Januar, Februar og Marts 2021

20% Rabat på Rensning af Fliser

Bestil et tilbud på fliserens med 20% rabat

Ved at udfylde nedenstående formular får du 20% rabat på rensning af fliser. Vores tilbud gælder ved bestilling inden 1. Marts og udføres senest 31. Marts 2021. Efter at du har udfyldt formularen kontakter vi dig for nærmere udspecificering samt for at aftale en dato. Tilbuddet med 20% rabat er også gældende for Rensning af Træterrasse og Tagrens.

  Prisgaranti

  Miljørigtig produkter

  15 års garanti mod flisepest

  Fliserens med 20% rabat til og med Marts 2021

  Er din flisebelægning blevet grim at se på? Få 20% rabat på rensning af fliser ved at udfylde formularen her på siden.

  Med tiden udsættes de fleste typer fliser og belægningssten for uønsket alger, mos, flisepest og snavs. Og i takt med at det danske vejr giver gode vækstbetingelser er det blevet mere udbredt hos husejere. Vi har mere end 5 års erfaring med rensning af fliser og ser til dagligt hvordan vores fliserens skaber flotte resultater hos både private og erhvervsdrivende. Når vi renser fliser anvender vi udelukkende rent vand til rensningen og efter følgende produktet Neutralon®, som er godkendt af Miljøstyrelsens til algebehandling af fliser.

  Bestil en fliserens inden 1. Marts 2021 og få 20% rabat. Benyt ovenstående formular og så vender vi tilbage inden for 24 timer. Vores tilbud gælder også rensning af træterrasser og tagrens.

  Referencer af Fliserens

  På sigt kommer fliser til at se grimme ud, hvis ikke de løbende bliver vedligeholdt. Det er især alger, mos, flisepest og snavs som plager flisebelægningen og udseendet. Vi har herunder fremhævet før- og efterbilleder af fliserens, for at du kan se effekten. Efter en fliserens anbefaler vi at få efterbehandlet belægningen med en beskyttende imprægnering, som reducerer fugtindtaget og dermed gør flisen mere modstandsdygtigt. Læs mere om hvordan vi renser og hvilke muligheder der er nederst her på siden.

  Fliserens af poolområde før behandling af AlgeNord

  Fliserens af pool efter behandling af AlgeNord

  Fliserens før behandling af AlgeNord

  Fliserens efter behandling af AlgeNord

  Fliserens før arbejde

  Fliserens efter arbejde, AlgeNord i Nordsjælland

  Sådan foregår en fliserens hos AlgeNord

  1. Rensning af Fliser

  Det første vi gør er at rense dine fliser i bund, så de kommer til at fremstå som nye. Det foregår med overfladerenser, der udelukkende benytter rent vand.

  2. Algebehandling af Fliser

  Når vi har renset dine fliser, foretager vi en algebehandling med Neutralon®, et miljøgodkendt bekæmpelsesmiddel mod alger. Algebehandlingen af fliser sørger for, at alle nye belægninger, samt eventuelle rester, der måtte sidde tilbage, bliver renset væk. Algebehandlingen forebygger ny algevækst i 6 til 9 måneder. Ved at anvende Neutralon® sørger vi for at skåne miljøet mest muligt, når vi behandler dine fliser mod alger. Det betyder desuden, at dine planter, græsplæne eller hæk ikke får permanente skader, hvis de kommer i kontakt med midlet.

  3. Efterbehandling af fliser

  Efter fliserne er tørre, typisk dagen efter, imprægnerer vi dine fliser. Imprægneringen sørger for at reducere fugtindtaget i dine fliser, så de ikke længere optager lige så meget fugt. På den måde bliver fliserne i højere grad vandafvisende, men stadig med en åndbar effekt.

  Spørgsmål og Svar om rensning af fliser

  Fliserens - Hvordan gør I?

  En Fliserens består af 3 forskellige behandlinger, en afrensning, en algebehandling og en imprægnering. Der foretages typisk en rensning og umiddelbart efter en algebehandling, hvorefter arealet skal være tørt før en efterbehandling i form af en imprægnering kan foretages.

  Hvad koster Fliserens?

  Prisen for en fliserens beregnes på baggrund af antal kvadratmeter dit areal har. Vores pris starter fra 37,5 kr. inkl. moms pr. m2. Se vores prisliste for de konkrete priser for rensning, algebehandling og imprægnering mm. Og husk at du kan spare 20% på en fliserens ved bestilling inden 2021 via formularen på denne side.

  Er der forskel på en Fliserens og Rensning af Fliser?

  Det er som sådan ikke forskel på “Fliserens” og “Rensning af Fliser”. Vi benytter typisk ordet Fliserens når vi omtaler det som værende vores ydelse. Og ligeså så benytter vi “Rensning af Fliser” når vi beskriver hvordan vi renser fliser eller forklarer nærmere. Læs gerne mere om Fliserens.

  Hvilke algefjerner benytter I til en Fliserens?

  Vi benytter udelukkende produktet Neutralon®, som er et miljøgodkendt bekæmpelsesmiddel mod alger af Miljøstyrelsen.  Ved at anvende Neutralon® sørger vi for at skåne miljøet mest muligt, når vi behandler dine fliser mod alger og så betyder det at dine planter, græsplæne eller hæk IKKE får permanente skader, hvis det kommer i kontakt med midlet.