Januar, Februar og Marts 2021

20% Rabat på Rensning af Træterrasse

Bestil et tilbud på rensning af træterrasse med 20% rabat

Ved at udfylde nedenstående formular får du 20% rabat på Rensning af Træterrasse. Vores tilbud gælder ved bestilling inden 1. Marts 2021 og udføres senest 31. Marts 2021. Efter at du har udfyldt formularen kontakter vi dig for nærmere udspecificering samt for at aftale en dato. Tilbuddet med 20% rabat er også gældende for Fliserens og Tagrens.

  Prisgaranti

  Miljørigtig produkter

  Virkningsgaranti

  Rensning af træterrasse med 20% rabat til og med Marts

  Træterrasser er ligesom de fleste andre belægninger også udsat for alger, pest og lav. Det kommer helt naturligt med tiden af de vejrmæssigt forhold vi har her i Danmark. Vigtigst af alt er at man griber ind i tide, så træet ikke tager skade og på den måde forkorter levetiden for træterrassen.

  Vi har mere end 5 års erfaring med rensning og efterbehandling af træterrasser hos vores kunder i Nordsjælland og København. Vores fremgangsmåde er først afrensning, så algebehandling, herefter slibning og eller imprægnering. 

  Bestil en Rensning af Træterrasse inden 1. Marts og spar 20%. Udfyld formularen øverst på siden og modtag et tilbud der tager højde for dit behov. Vores tilbud med 20% rabat er også gældende for Rensning af Fliser og Tagrens.

  Referencer af rensning af træterrasse

  På sigt kommer træterrasser til at se grimme ud, hvis ikke de løbende bliver vedligeholdt og behandlet. Det er særligt alger, mos, flisepest og snavs, som vi ser mest af og som også plager udseendet mest.
  Herunder kan du se før- og efterbilleder af rensning af træterrasser, udført af os i AlgeNord.
  Husk at vi anbefaler en efterbehandling af træ arealet efter en rensning og algebehandling, eksempelvis en imprægnering. Læs mere om hvordan vi renser og hvilke muligheder der er for din træterrasse, nederst her på siden.

  Terrasserens før behandling af AlgeNord

  Terrasserens efter behandling af AlgeNord

  Sådan foregår rensning af træterrasser hos AlgeNord

  1. Rensning af træterrasse

  Det første vi gør er at afrense træterrassen i bund, med vores overfladerenser der udelukkende benytter rent vand. Det bevirker at træoverfladen nu er ren for alger, mos og snavs.

  2. Algebehandling af træterrasse

  Efter at vi har afrenset din træterrasse, laver vi en algebehandling med Neutralon®, et algemiddel som er godkendt af Miljøstyrelsen til formålet. Det forhindre algevækst og sørger for at eventuelle rester bliver renset væk. En Algebehandling forebygger også mod ny algevækst i op til 6-9 måneder efter behandlingen. Når vi anvender Neutralon® betyder det at vi skåner miljøet mest muligt, således at planer, græs eller hæk ikke får permanente skader, hvis det kommer i kontakt.

  3. Efterbehandling af træterrasse

  Efter at træterrassen er tør, typisk dagen efter har vi mulighed for at slibe arealet med fint sandpapir så den fremstå lækker. Herefter vil en imprægnering anbefales, da det sørger for at reducere fugten i træet og optaget af fugt. Med en imprægnering får træterrassen en vandafvisende effekt men stadig med en åndbar effekt.

  Spørgsmål og Svar om rensning af træterrasser

  Rensning af Træterrasse- Hvordan gør I?

  En rensning af træterrasse består af flere forskellige behandlinger, en afrensning, en algebehandling og efterbehandling. Vi foretager typisk afrensningen og umiddelbart efter en algebehandling, hvorefter træet skal være tørt før en efterbehandling i form af en slibning og eller imprægnering kan foretages.

  Hvad koster en rensning af træterrasse?

  Prisen for rensning af træterrasse beregnes på baggrund af antallet af kvadratmeter. Vores pris starter fra 45 kr. inkl. moms pr. m2. Se vores prisliste for de konkrete priser for afrensning, algebehandling og slibning, imprægnering mm. Og husk at du kan spare 20% ved bestilling inden Marts 2021, ved at udfylde formularen på denne side.

  Hvilke algefjerner benytter I til en Rensning af træterrasse?

  Vi benytter udelukkende produktet Neutralon®, som er et miljøgodkendt bekæmpelsesmiddel mod alger af Miljøstyrelsen.  Ved at anvende Neutralon® sørger vi for at skåne miljøet mest muligt, når vi behandler din træterrasse mod alger og så betyder det at dine planter, græsplæne eller hæk IKKE får permanente skader, hvis det kommer i kontakt med midlet.