Januar, Februar og Marts 2021

20% Rabat på Tagrens

Bestil et tilbud på en Tagrens med 20% rabat

Udfylde nedenstående formular og få 20% rabat på en Tagrens. Vores tilbud gælder ved bestilling inden 1. Marts 2021, udføres senest 31. Marts 2021. Efter at du har udfyldt formularen kontakter vi dig for nærmere udspecificering samt for at aftale en dato. Tilbuddet med 20% rabat er også gældende for Fliserens og Rensning af Træterrasse.

  Prisgaranti

  Miljørigtig produkter

  Virkningsgaranti

  Tagrens med 20% rabat til og med Marts

  Der vokser i høj grad uønskede alger, mos og lav på de danske hustage, som betyder at det ser slidt og grimt ud. Det er som udgangspunkt ikke skadeligt for dit tag, men de fleste ønsker at fjerne det for en sikkerheds skyld og for et flot udseende. 

  En tagrens foregår oppe fra tagryggen og ned mod tagrenderne for at sikre der ikke siver vand ind under tagkonstruktionen i forbindelse med afrensningen af taget. Ved rensningen forsvinder både alger, mos og lav efter rensningen er foretaget og sikre en rent tag inden evt. efterbehandling.

  Tagrens udføres typisk på tagflader som eksempelvis beton tegl, eternittage og paptage.

  Bestil en Tagrens inden 1. Marts 2021 og spar 20%. Udfyld formularen her på siden og modtag et tilbud. Vores tilbud med 20% rabat er også gældende for Rensning af Fliser og Rensning af Træterrasse.

  Tagrens under arbejde af AlgeNord

  Referencer af Tagrens

  Tagarealer kommer på sigt til at se grimme ud, hvis ikke der løbende bliver vedligeholdt for snavs, mos og lav. Det er særligt alger, mos og lav som vi ser mest af og som også plager udseendet mest på taget. Herunder kan du se før- og efterbilleder Tagrens udført af os i AlgeNord.
  Husk at vi anbefaler en efterbehandling af tagarealet efter en Tagrens med tilhørende algebehandling, eksempelvis en imprægnering. Læs mere det og dine muligheder for en Tagrens nederst her på siden.

  Tagrens under arbejde af AlgeNord

  Tagrens før behandling af AlgeNord

  Tagrens efter behandling af AlgeNord

  Sådan foregår en Tagrens hos AlgeNord

  1. Rensning af Tag

  Som det første afrenser vi tagarealet med vores specialbygget overfladerenser til tage, som udelukkende benytter rent vand. På den måde bliver taget renset rent for alger, mos og snavs.

  2. Algebehandling af Tag

  Efter at vi har renset taget med overfladerenseren laver vi en algebehandling. Her aflukker vi nedløb i tagrender og tilslutter vores spildevandsanlæg så vi opsamler overflødigt algevæske. Produktet vi benytter er Neutralon®, et algemiddel der er godkendt af til algebehandling. En Algebehandling forebygger mod ny algevækst i op til 6-9 måneder efter behandlingen.

  3. Efterbehandling af Tag

  Efter at tagarealet er tørt har vi mulighed for at efterbehandle taget med en imprægnering. Det beskytter tagmaterialet ved at reducere fugt og på den måde får tagfladen en vandafvisende overflade men stadig med en åndbar effekt.

  Spørgsmål og Svar om Tagrens

  Tagrens - Hvordan gør I?

  En tagrens består af flere forskellige behandlinger, nemlig en afrensning, en algebehandling og efterbehandling. Vi foretager typisk afrensningen og umiddelbart efter en algebehandling, hvorefter taget skal være tørt før en efterbehandling kan foretages.

  Hvad koster en tagrens?

  Prisen for tagrens beregnes på baggrund af taget størrelse. Vores pris starter fra 70 kr. inkl. moms pr. m2. Se vores prisliste for de konkrete priser for afrensning, algebehandling og imprægnering mm. Og husk at du kan få 20% rabat på Tagrens, ved bestilling inden 1. Marts 2021 – udfyld formularen øverst her på siden.

  Hvilke type tag kan få en Tagrens?

  Er du i tvivl om dit tag kan få en tagrens hos AlgeNord? Der findes grundlæggende forskellige slags tage og ikke alle kan tåle en tagrens, så vær opmærksom og søg faglig rådgivning inden. Her er vores retningslinjer for hvilke tage vi udføre Tagrens på:

  • Vi udfører tagrens på tage op til 30 graders hældning uden lift.
   På tage over 30 graders hældning udføres rensning fra enten lift eller stillads.
  • Vi udfører tagrens på bygninger i højst to plan uden lift.
   I ejendomme over to plan udføres tagrens fra enten lift eller stillads.
  • Vi udfører tagrens på følgende tagtyper: Betontegl, Eternittage uden asbest, Paptage, Decra tage, Skifertage, Ståltage, Lertegl (med lift).

  Hvilke algefjerner benytter I til en Tagrens?

  Vi benytter udelukkende produktet Neutralon®, som er et miljøgodkendt bekæmpelsesmiddel mod alger af Miljøstyrelsen. I vores fremgangsmåde opsamler vi alt overskydende væske med vores spildevandsanlæg i tagrenderne.