Facaderens til private og erhverv

Facaderens i Nordsjælland og København

Forlæng levetiden og forny udseendet

På samme måde som dine fliser og taget på din ejendom kan blive ramt af uønskede belægninger, bliver din facade også udsat belægninger som eksempelvis alger og lav. Disse belægninger kan være svære selv at bekæmpe, og kræver ofte professionel hjælp.

Det er dog nødvendigt at få fjernet belægningerne. Udover at belægningerne gør, at din facade fremstår beskidt og misvedligeholdt, kan belægningerne også være skadelige for din facade. Det skyldes, at belægningernes rødder samler væske til sig. På den måde fungerer belægningerne som en svamp, der hele tiden lader vand sive ind i din facade, hvilket kan give frostsprængninger og revnedannelser.

Din facades levetid forkortes altså markant, hvis du blot lader belægningerne blive siddende.

Bliv kontaktet af AlgeNord

Skal vi hjælpe dig? Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.Miljørigtig facaderens

Hos AlgeNord hjælper vi dig med at undgå frostsprængninger og andre ødelæggelser på grund af uønskede belægninger, samtidig med at du får en pæn og ren facade.

Vi sørger for grundig facaderens i Nordsjælland og København, hvorefter vi behandler din facade med et algemiddel der er godkendt af miljøstyrelsen. På den måde sørger vi for, at skåne miljøet mest muligt, når vi renser din facade.

Når vi har renset din facade og behandlet den for alger, tilbyder vi også at imprægnere den for dig. Ved at imprægnere facaden lukkes og beskyttes din facade, samtidig med den stadig er åndbar. Imprægneringen reducerer fugtindtaget, så den ikke optager lige så meget fugt. Du opnår dermed det bedste og mest effektive resultat, hvis du får imprægneret facaden efter rensningen. På den måde kan resultatet holde i mange år frem.

Bestil et uforpligtende tilbud på en facaderens

Skal vi behandle din facade?

Hos AlgeNord får du altid rensning og imprægnering af din facade i høj kvalitet til en god pris. Vi sørger for, at du får en god og holdbar løsning. Samtidig tilbyder vi at lave en serviceaftale, så vi løbende kan sørge for at beskytte din facade mod alger og fugt.

Trænger din facade til at blive renset og imprægneret? Så ring til os på 91 19 19 91 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du brug for at få behandlet andre dele af din ejendom? Hos AlgeNord tilbyder vi at behandle alt lige fra dit tag til dine fliser og din træterrasse, eller hvis du har et vandbassin.

Hos AlgeNord imprægnerer vi alle facader, der har mineralske overflader som eksempelvis beton og mursten.

Få et uforpligtende tilbud

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord. Ring til os på tlf. 91 19 19 91, bestil et tilbud eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi en løsning.