Rensning og imprægnering af fliser.

Fliserens i Nordsjælland og København

Derfor er fliserens vigtigt

Er dine fliser blevet grimme at se på? Med tiden udsættes alle typer fliser og belægningssten for uønskede belægninger som eksempelvis alger, mos, snavs og flisepest.

Gennem de seneste årtier er mængden af svovl i luften blevet reduceret. Det betyder, at flisepest – eller lav, som det også hedder – er blevet mere og mere udbredt, da svovlen førhen holdt flisepesten nede.

Da flisepest ikke lever af organisk næring, kræves der blot lys og fugt for, at der kan opstå flisepest på dine fliser. Der findes i Danmark over 900 forskellige typer af lav, hvilket betyder, at flisepest kan ses i mange forskellige farver og former på dine fliser. Kontakt os for mere information.

Bliv kontaktet af AlgeNord

Skal vi hjælpe dig? Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.Pas godt på dine fliser med en fliserens

Uanset om der er tale om flisepest, alger eller mos, er belægningerne skadelige for dine fliser. Det skyldes, at belægningernes rødder samler væske, så der konstant siver fugt ind i flisen. På den måde kan du risikere, at der kommer frostsprængninger i dine fliser.

Du kan undgå dette problem ved at få lavet en en fliserens samt få imprægneret fliserne efterfølgende. På den måde sikrer du ikke blot dine fliser. De bliver også så gode som nye igen.

Imprægneringen har en langtidseffekt og afhængigt af forholdene kan imprægneringen holde i mange år frem. Det er dog ikke en permanent løsning. Det er derfor altid en god ide at være på forkant, hvorfor vi tilbyder en årlig serviceaftale. På den måde kan du med flisrens i Nordsjælland og København sørge for, at dine fliser kommer til at se flotte ud de næste mange år frem.

Vi skåner miljøet og beskytter dine fliser ved en Fliserens

Hos AlgeNord tilbyder vi fliserens i Nordsjælland og København. Vi renser vi dine fliser helt i bund, så de kommer til at fremstå som nye. Når vi har renset dine fliser, foretager vi en algebehandling med et miljøgodkendt bekæmpelsesmiddel mod alger. Algebehandlingen af fliser sørger for, at alle nye belægninger, samt eventuelle rester, der måtte sidde tilbage, bliver renset væk. Behandlingen forebygger ny algevækst i 6 til 9 måneder.

Ved at anvende et miljøgodkendt algemiddel sørger vi for at skåne miljøet mest muligt, når vi behandler dine fliser mod alger. Det betyder desuden, at dine planter, græsplæne eller hæk ikke får permanente skader, hvis de kommer i kontakt med midlet.

Efter fliserne er tørre, typisk dagen efter, foretager vi imprægneringen af dine fliser. Imprægneringen sørger for at reducere fugtindtaget i dine fliser, så de ikke længere optager lige så meget fugt. På den måde bliver fliserne vandafvisende, men stadig med en åndbar effekt.

Få en gratis prøverens hos AlgeNord

Er du i tvivl om, hvor stor en ændring en rensning af dine fliser giver? I forbindelse med fliserens i Nordsjælland og København, tilbyder vi hos AlgeNord en gratis prøverensning, så du kan få en fornemmelse af, hvordan dine fliser kommer til at se ud, inden du beslutter dig.

Det er vigtig for os, at du ser den størst mulige forskel, når vi laver prøverensningen. Derfor aftaler vi ofte hvor på dine fliser, vi laver prøverensningen inden vi går i gang.

Vi udfører prøverensningen på ca. 1 m2, hvilket i langt de fleste tilfælde er nok til at se en stor forskel på fliserne.

Vi giver 15 års garanti mod flisepest

Når du har fået renset, algebehandlet og imprægneret dine fliser hos os, tilbyder vi 15 års garanti mod flisepest, hvis du laver en aftale med os om en årlig servicebehandling. Behandlingen består af udlægning af en selvvirkende rensevæske, som er effektiv i serviceperioden indtil den næste servicebehandling indtræder året efter.

På den måde sikrer vi hele tiden, at alt ny begroning ikke kommer igen, hvilket er en effektiv behandlingsmetode, som formodentlig vil holde mere end 15 år ud i fremtiden.

Få et uforpligtende tilbud

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord. Ring til os på tlf. 91 19 19 91, bestil et tilbud eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi en løsning.