Rensning og vedligeholdelse af vandbassiner.

Rensning af vandbassiner i Nordsjælland og København

Høj kvalitet til gode priser

Har du et vandbassin – uden fisk – som trænger til at blive renset? Hos AlgeNord er vi en af de første i Danmark, som har speciale inden for rensning og vedligeholdelse af vandbassiner.

For at give vores kunder de bedste resultater, anvender vi hos AlgeNord altid de mest anerkendte produkter på markedet. På den måde kan du være sikker på altid at få høj kvalitet til gode priser, når du får renset og vedligeholdt dit vandbassin af os.

Bliv kontaktet af AlgeNord

Skal vi hjælpe dig? Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.Vi renser og imprægnerer dit vandbassin

Hos AlgeNord tilbyder vi rensning af vandbassiner i Nordsjælland og København med en bassinrens, som sørger for at alle urenheder og uklarheder i vandet bliver renset væk. Der går typisk 14 dage, fra vi har doseret bassinrensen, til uklarhederne og urenhederne er renset væk.

Når vi har renset dit vandbassin, imprægnerer vi det. Her anvender vi en speciel type bassinrensimprægnering. Denne sørger for, at urenheder i bunden og på siderne af vandbassinet også bliver renset væk.

På den måde opnår du et flot og rent vandbassin hele vejen rundt og ikke kun i vandet.

Vi tilbyder serviceaftaler

For at bevare et pænt og rent vandbassin, anbefaler vi hos AlgeNord, at du indgår en fast serviceaftale med os. I samarbejde med dig udformer vi en individuel serviceaftale. Det betyder, at der bliver taget højde for både størrelsen på bassinet, miljøet omkring bassinet, samt i hvilket omfang, du ønsker vedligeholdelsen.

Vi begynder sæsonen med at rense og imprægnere dit vandbassin, inden det bliver fyldt med vand. På den måde opnår vi den største effekt og det bedste resultat gennem resten af året.

Få et uforpligtende tilbud

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord. Ring til os på tlf. 91 19 19 91, bestil et tilbud eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi en løsning.