Skip to main content

Se vores kundeanmeldelser fra Trustpilot, Facebook, Google og 3byggetilbud

Anmeldelser af AlgeNord

Efter vi har udført vores arbejde hos en kunde, som blandt andet er privatpersoner, boligselskaber, ejerforeninger og virksomheder mf. ser vi ofte at de laver en anmeldelse på internettet. For at du hurtig kan danne dig et overblik, har vi samlet de forskellige kundeanmeldelser på tværs af de mest benyttet platforme her på siden. Ønsker du at se før/efter billeder af vores arbejde er du velkommen til at se vores side med referencer.

AlgeNord varevogn

Anmeldelser fra Facebook

På vores Facebook side opdatere vi jævnligt med gode tilbud og nye initiativer og så er det selvfølgelig muligt at skrive anmeldelser af AlgeNord. Se alle anmeldelserne direkte på vores Facebook side.

Anmeldelser fra Google

AlgeNords Google Profil har vi altid opdateret åbningstider og sæsonpræget tilbud. Har du en Google Konto er det også muligt at skrive en anmeldelse af AlgeNord. Se anmeldelserne på vores Google Profil.

Anmeldelser fra 3byggetilbud

3byggetilbud er en dansk håndværkerportal, som vi hos AlgeNord er tilknyttet som leverandør. Her deler kunder deres oplevelser hos os og tilkendegiver hvor tilfredse de har været. Se AlgeNords 3byggetilbud profil for mere information.

Kundeanmeldelser fra Trustpilot

Alle vores kunder er velkomne til at anmelde deres oplevelse hos os i AlgeNord på Trustpilot. Vi siger tak for de mange fine anmeldelser, og fortsætter med at gå efter endnu flere anmeldelser med 5 stjerner ved at udføre personlig service og kvalitetsarbejde.

Ønsker du også at give en kundeanmeldelse af AlgeNord kan du benytte nedenstående knap eller besøge vores profil på trustpilot.

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Tagrens  –  Tagmaling  –  Algebehandling af Tag  –  Facaderens  –  Rensning af Tagrender