AlgeNord for erhverv

Erhverv

Hvad kan jeg gøre, når min ejendom begynder at se slidt ud?

Har I en ejendom, som på den ene eller anden måde er begyndt at se grim og slidt ud på grund af uønskede belægninger? Det kan både være jeres virksomheds bygninger, plejehjemmet, en ejerforening eller andet.

Uanset hvilken type ejendom det drejer sig om, giver et pænt og velholdt ydre et bedre førstehåndsindtryk, end hvis både fliser, facader og tage er dækkede af alger eller mos.

Belægningerne er dog ikke kun til gene i forhold til ejendommens udseende. Belægningerne er nemlig også skadelige for de materialer, din ejendom består af, hvilket betyder, at levetiden kan forkortes. Det skyldes, at belægningernes rødder samler væske, som siver ned i materialerne.

Facaderens med lift udført af AlgeNord

Vi passer på jeres ejendom

Hos AlgeNord er vi specialister i at fjerne belægninger. Vi står for rensning af både fliser, tage, facader, træterrasser og vandbassiner, hvilket betyder, at vi altid kan dække netop jeres behov. På den måde kan I altid have en pæn og præsentabel ejendom.

For at algebehandle jeres ejendom anvender vi et algemiddel, som er godkendt af Miljøstyrelsen. På den måde kan vi være med til at skåne miljøet, samtidig med at vi beskytter jeres ejendom mod alger.

Få et uforpligtende tilbud

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os på tlf. 91 19 19 91, bestil et tilbud eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi en løsning.

Husk at vi har prisgaranti og virkningsgaranti på alle vores ydelser.