Hos AlgeNord tilbyder vi altid høj kvalitet og en personlig service. Og så tilstræber vi at du som kunde altid får en konkurrencedygtig pris og derfor har vi prisgaranti på alle vores ydelser. På den måde er du sikret den bedste handel og på samme tid få glæde af vores personlige rådgivning og service.

Prisgarantien indebærer, at hvis du finder en bedre pris i Danmark hos en større virksomhed* på en tilsvarende ydelse* – så matcher vi prisen. Har du netop købt en af vores ydelser og finder den billigere, kan du indenfor 14 dage få differencen refunderet. Du skal blot kontakte AlgeNord på e-mail, så ordner vi det for dig.

De ydelser vi leverer hos AlgeNord er inkl. kørsel, derfor matcher vi altid ydelsens pris + kørsel, hvis dette opkræves særskilt.

For at vi kan sikre en fair sammenligning af priser, skal den givne pris opfylde disse enkelte krav inden du kontakter os:

– Når du kontakter os skal du have dokumentation for prisen, der skal matches. Dette kan være i form af et link til en hjemmeside.

– Prisen vi matcher skal være inkl. kørsel. Altså, prisen for ydelsen + kørsel. Da alle vores priser er inklusiv kørsel.

– *For at vi matcher prisen, skal virksomheden du referer til have haft et aktivt cvr. nr. i mindst fem år.

– *For at vi matcher prisen, skal ydelsen være tilsvarende vores i forhold til produktanvendelse og fremgangsmåde.

– Prisgarantien omfatter ikke kø-tilbud, tilbudskampagner, rabatkoder og/ eller ved tilbud med begrænsede antal, areal og/eller tid.

– Prisgarantien gælder ikke tilbud, hvor medlemskab kræves eller nogen form for betaling for at få adgang til tilbuddet.

Bemærk at prisgarantien og ovenstående gælder for køb foretaget hos AlgeNord ApS.

Få et uforpligtende tilbud

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os på tlf. 91 19 19 91, bestil et tilbud eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi en løsning.

Husk at vi har prisgaranti og virkningsgaranti på alle vores ydelser.