Skip to main content

Hos AlgeNord tilbyder vi altid høj kvalitet og en personlig service. Vi tilstræber at du som kunde, altid får en konkurrencedygtig pris og derfor har vi Prisgaranti med prismatch på alle vores ydelser. På den måde er du sikret den bedste handel og på samme tid få glæde af vores faglighed og personlige rådgivning.

Prisgarantien indebærer, at hvis du finder en bedre pris hos en større dansk virksomhed* på en tilsvarende ydelse* – så matcher vi prisen. Vores Prisgaranti dækker IKKE køb, som allerede er fortaget hos AlgeNord (bagudrettet).

De ydelser vi leverer hos AlgeNord er inkl. kørsel, derfor matcher vi altid ydelsens pris + kørsel, hvis dette opkræves særskilt. Vores Prisgaranti dækker det første tilbud du har modtaget på en tilsvarende serviceydelse (vi sammenligner mod ét tilbud pr. virksomhed på tilsvarende ydelse(r)).

For at vi kan sikre en fair sammenligning af priser, skal den givne pris opfylde disse enkelte krav inden du kontakter os:

– Når du kontakter os skal du have dokumentation for prisen, der skal matches. Dette kan være i form af et link til en hjemmeside eller et tilbud fremsendt i en PDF fil.

– Prisen vi matcher skal være inkl. kørsel. Altså, prisen for ydelsen + kørsel. Da alle vores priser er inklusiv kørsel.

– *For at vi matcher prisen, skal virksomheden du referer til have haft et aktivt dansk cvr. nr. i mindst fem år.

– *For at vi matcher prisen, skal ydelsen være tilsvarende vores i forhold til produktanvendelse og fremgangsmåde.

– Prisgarantien omfatter ikke kø-tilbud, tilbudskampagner, rabatkoder og/ eller ved tilbud med begrænsede antal, areal og/eller tid.

– Prisgarantien gælder ikke tilbud, hvor medlemskab kræves eller nogen form for betaling for at få adgang til tilbuddet.

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud med Prisgaranti, skal du blot kontakte os på telefon eller e-mail.

Bestil et Tilbud

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

Husk at vi har prisgaranti og virkningsgaranti på alle vores ydelser.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og modtag et tilbud inden for 24 timer.

Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.