Skip to main content

Professionel Graffitirens

AlgeNord tilbyder graffitirens og anti-graffiti behandling – en komplet løsning

Få et tilbud på graffitirens

Vælg en pakke og modtag et tilbud på rensning af graffiti med det samme.

Komplet graffitirens

Rensning
Antigraffiti
 Prisgaranti

Få et tilbud

Mellem graffitirens

Rensning
 Prisgaranti

Få et tilbud

Lille graffitirens

Antigraffiti
 Prisgaranti

Få et tilbud

Professionel Graffitirens

Har din bygning fået uønsket graffiti? Uanset om det er tags, kreative “kunstværker” eller andre former for graffiti, kan det være en udfordring at bevare det æstetiske udtryk. Hos AlgeNord fjerner vi graffiti med tanke for overflademateriale ved en miljørigtig tilgang.

Vi bruger kun miljøvenlige afrensningsmetoder og godkendte produkter til graffitirens. Vores mål er ikke kun at fjerne graffiti, men også at bevare integriteten og udseendet af dine overflader. Vi tager hånd om skygger og slør, så overfladen er fri for det uønskede graffiti.

I forbindelse med graffitirens har vi mulighed for at etablere et offerlag i form af anti-graffitibehandling, så vi løbende kan holde overfladen fri for graffiti.

+10 års erfaring
Prisgaranti
Miljøgodkendte produkter

Graffitirens i København og Nordsjælland

Hos AlgeNord fjerner vi graffiti og tilbyder den rette efterbehandling med anti-graffiti eller imprægnering. Vi har en bred erfaring med graffitirens på mange forskellige overfladetyper f.eks. beton, mursten, glas eller metal. Forud for opgaven laver vi altid en individuel vurdering og evt. en uforpligtende prøverens. Vi afrenser graffiti med vores professionelle renseudstyr, hvor vi benytter lavt tryk og hedvand (varmt vand) i kombination med de førende miljørigtige produkter på markedet. Vi har sans for detaljer og efterlader naturligvis ikke skygger eller misfarvninger.

Vægge før grafittirens udføres Efter udført grafittirens

Graffitirens helt enkelt

Når vi udfører graffitirens er vores fremgangsmåde baseret på overfladetypen. Vi bruger vores professionelle renseudstyr, hvor vi bl.a. kan kontrollere det rette vandtryk, vandtemperatur og dyse størrelse. Afrensning af graffiti foregår i en kombination af hedvandsrensning (rensning med varmt vand) og med påførelse af miljørigtige graffiti-produkter undervejs. På den måde sikre vi en effektiv og skånsom graffitirens, hvor skygger og misfarvning undgås.

Vores vigtigste del arbejdet med graffitirens, er at forstå egenskaberne i både overflademateriale og en evt. overfladebehandlingen under graffitien, så du får det bedste resultat. Eksempelvis kan graffiti fusionere med underliggende maling eller folie, hvor en særlig fremgangsmåde er nødvendig. Vi har en bred erfaring med stort set alle overfladematerialer – så du kan med stor sandsynlighed få den rette hjælp hos os.

Er graffiti et tilbagevende problem?

Vi har et stigende antal kunder, hvor graffiti er et udbredt problem og det kan koste mange penge at få fjernet hvis ikke det tackles korrekt. Der findes et hav af muligheder for at forebygge mod graffiti og det vi har bedst erfaring med er en Anti-graffiti behandling.

En anti-graffiti behandling består af en beskyttende transparent hinde på overfladen. Behandlingen udføres på den rene overflade dvs. efter en afrensning eller før evt. graffiti er påført. Når overfladen bliver udsat for graffiti har den afvisende anti-graffiti behandling en markant effekt i forhold til at fjerne graffitien efterfølgende. For er overfladen behandlet med Anti-graffiti, kan den typisk blot afvaskes med hedvand, hvorefter ingen spor eller skygger står tilbage.
Vores klare anbefaling ved tilbagevendende graffiti er en af følgende muligheder: Først få afrenset overfladen og derefter få foretaget en Anti-graffiti behandling eller foretage Anti-graffiti behandlingen på forebyggende vis dvs. før evt. graffiti påføres. Det er vigtigt at understrege forskellen på arbejdsmængden ved at fjerne graffiti på en ubehandlet overflade frem for en anti-behandlet overflade. En anti-graffiti behandling sparer os tid, så du spare penge i sidste ende.

Ønsker du at tilknytte AlgeNord, som en fast samarbejdspartner til graffitirens, kan vi tilbyde fordelagtige priser. Vi aftaler forhånd omfang og så vil vi være behjælpelige med graffitirens med kort varsel og evt. mulighed for opsyn af bygninger og facader. Et fast samarbejde fungerer som serviceaftale med tilkaldeordningen eller fast opsyn på bestemte områder efter aftale.

Hos AlgeNord tilbyder vi Fliserens, Facaderens, Tagrens og Tagmaling samt rensning af træterrasser mm.

Anti-graffiti behandling

Ønsker du at forebygge mod ny graffiti anbefaler vi en anti-graffiti behandling efter afrensning eller på rene overflader. Ring til os på 9119 1991 for nærmere rådgivning  om forebyggelse eller din graffitiopgave.

Graffitirens på facade

Hos AlgeNord er en stor del af vores arbejde facaderens, herunder algebehandling og graffitirens på facader. Når det omhandler graffitirens på facader, er det vigtigt at vide hvilke materiale der skal afrenses på. Vores fremgangsmåde er altid rettet det enkelte facademateriale, da porøsitet og overfladebehandling bag graffitien er helt essentiel for den videre graffitirens. Vi gør alt hvad vi kan, for at foretage graffitirensningen skånsomt som muligt, så facaden ikke tager skade. Vi har gode erfaringer med afrensning af graffiti på følgende facadetyper:

 • Beton
 • Gasbeton
 • Mursten (både røde og gule)
 • Eternit
 • Klinker og fliser
 • Granit
 • Kalksandsten
 • Marmor
 • Glas
 • Metal (f.eks. jern, stål eller aluminium)
 • Asfalt

Har du en facade, hvor der er graffiti er vores bedste råd at tage et par billeder og sende dem til os. Herefter vil vi hurtigt kunne rådgive dig om hvilke fremgangsmåde vi vil anbefale til netop din type facade.

Opgaven som kan ses på billederne her i forlængelse, var en alsidig graffitirens, hvor f.eks. både metal, mursten og beton skulle renses for graffiti. Efter vores graffitirens påførte vi mursten, beton og metal en anti-graffiti behandling mod evt. ny graffiti.

Graffitirens i København

AlgeNord har mange års erfaring med graffitirens på bygninger og ejendomme i København og omegn. Vores medarbejdere ser ofte gentagne tags og throw-ups i de forskellige dele af København. Vigtigst af alt er vores erfaring at graffiti kan undgås, selvom graffiti i København ofte forekommer. 

Skal du komme til bunds med graffiti kræver det vedholdenhed og en portion tålmodighed ved kontinuerligt at fjerne ny graffiti. På den måde kan graffiti undgås det på sigt. Det siger sig selv at personer, som maler graffiti ønsker at det står der længst muligt. Så vores anbefaling er, at du skal tage førertrøjen på og hver gang reagere. På den måde bliver det mindre og mindre attraktivt at lave graffiti på netop dit område. Et godt tip, hvis du er plaget af graffiti, især i København er at markere med et klistermærke første dag du ser graffitien, at den er registeret og fjernes hurtigst muligt.

Kan jeg selv fjerne graffiti?

Flere prøver selv kræfter graffitirens og det kan vi naturligvis godt forstå, da det kan være bekosteligt at få professionelle på opgaven. Men gør dig nøje overvejelser før du evt. går i gang med “gør det selv graffitirens”. En ting er erfaring, viden om overfladen og produkter men det VIGTIGSTE du skal huske på er dit helbred. Pas på dine øjne, lunger og hud! 

Vi har desværre oplevelser, hvor gør det selv graffitirens er blevet udført uden rette værnemidler. Husk på at produkterne som benyttes ved graffitirens (også dem der kan købes af normale personer) typisk indeholder kraftige kemikalier, som kan være skadelige ved forkert brug. Vores anbefaling til dig, som tænker selv at lave graffitirens er klar; benyt godkendte værnemidler og undersøg om der findes et alternativ for selv at skulle i gang.  

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens