Fliserens i Nordsjælland og København

Vi har hos AlgeNord mere end 10 års erfaring med Fliserens og Rensning af Fliser, Tagerens, Rensning af Facader og Rensning af Træterrasser. Vi anvender udelukkende rent vand til rensning og produktet Neutralon®, som er godkendt af Miljøstyrelsen til algebehandling af fliser. Imprægnering og fugesand anvendes efterfølgende. For personlig rådgivning ring på Tlf.: 91 19 19 91

+10 års erfaring med alger
Prisgaranti og Virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest og lav

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og modtag et tilbud på Fliserens inden for 24 timer.

   Professionel Fliserens

   Er dine fliser blevet grimme at se på? – Uanset om der er tale om flisepest, alger eller mos, vil fliser gennem årene være modtagelige over for uønsket vækster. Det kan i de fleste tilfælde se slidt ud og trænge til en opfriskning.

   Hos AlgeNord sørger vi for en grundig fliserens, hvor vi renser dine fliser helt i bund, så de kommer til at fremstå som nye. Vi tilbyder den miljørigtige fliserens hos vores kunder i Nordsjælland og København, hvor vi udelukkende benytter rent vand samt det godkendte algemiddel Neutralon®.

   Husk at vi har Prisgaranti, Naborabat og 15 års garanti mod flisepest og så giver dig en personlig rådgivning så du får den rigtige løsning. Se vores priser for Fliserens

   Kundeanmeldelser af vores fliserens

   Hos AlgeNord får vi mange flotte anmeldelser for vores arbejde med fliserens, rensning og vedligehold. Læs et par af dem her eller på vores side med alle anmeldelser.

   Før/efter billeder af fliserens

   Sådan foregår en fliserens hos AlgeNord

   Opmåling og Prøverens af Fliser

   Vi vil indledningsvist gennemgå dit fliseareal og vurdere flisernes tilstand så vi kan indstille vores renseudstyr (vand, dyser og tryk) efter de faktiske forhold hos dig. I samme omgang foretager vi en efteropmåling af flisearealet, så det matcher dit tilbud på fliserensningen.

   Ønsker du at se hvordan dine fliser kommer til at se ud, tilbyder vi at lave en gratis prøverens inden vi går i gang. Vi udfører prøverensningen på ca. 1 m2 af dine fliser, så du kan få en god indikation af før/efter.

   Rensning af Fliser

   Vi påbegynder nu selve fliserensningen, hvor vi skånsomt renser dine fliser i bund med vores overfladerenser. Her benytter vi udelukkende rent vand, som vi enten har med os i bilen eller har tilkoblet hos dig. Vi fjerner både flisepest, alger og mos på dine fliser, hvorfor du allerede på dette tidspunkt kan se flisebelægningen være ren og pæn.

   I denne proces hvor vi renser, er det vigtigt at understrege, at vi IKKE benytter højtryksrensning. Det skyldes at højtryksrensning ofte ødelægger flisernes yderste belægning med det kraftfulde og direkte vandtryk. Vi benytter derimod vores professionelle renseudstyr, hvor vi kan indstille dyser, vand og tryk således at fliserne skånsomt og effektivt vaskes rene.

   Beregn hvad en Fliserens hos dig koster i vores Prisoverblik for Fliserens

   Algebehandling af Fliser

   Efter at vi har foretaget fliserensningen med vores professionelle renseudstyr, foretager vi en algebehandling med det godkendte algemiddel Neutralon®. Produktet er et miljøgodkendt bekæmpelsesmiddel af Miljøstyrelsen og skummes ud på flisearealet.

   Algebehandlingen af fliserne sørger for at desinficere, så sporer samt eventuelle rester bliver fjernet. Ved at anvende Neutralon®, sikre vi at skåne miljøet mest muligt og betyder desuden, at dine planter, græsplæne eller hæk IKKE får permanente skader, hvis det kommer i kontakt. Algebehandlingen forbedre ligeledes slutresultatet ved at forebygge mod ny algevækst i 6 til 9 måneder, da det er selvvirkende.

   Imprægnering af fliser

   Efter fliserne er tørre, typisk dagen efter, imprægnerer vi dine fliser. En imprægnering af fliserne giver en langtidseffekt og afhængigt af forholdene, kan dine fliser holde i endnu flere år. Vi anbefaler altid at man foretaget en imprægnering efter rensning og algebehandling for at lukke flisens overflade.

   Imprægneringen er en beskyttende hinde på flisernes overflade uden farve og fjerner de vækstbetingelser alger, flisepest og andre uønsket belægninger kræver. Det sker ved at imprægneringen reducerer fugtindtaget, så fliserne i mindre grad optager fugt og vand. På den måde bliver fliserne i højere grad vandafvisende, men har stadig en “åndbar effekt”. Efter at vi har imprægneret dine fliser vil de stadig kræve vedligehold fremadrettet, men fremstår væsentligt bedre beskyttet mod vind og vejr.

   Påfyld af Fugesand

   Ved rensning af fliserne vil det øverste lag fugesand mellem dine fliser ofte være skyllet væk og vi anbefaler derfor at påfylde nyt fugesand. Fugesandet sikre stabilitet for fliserne, så de ligger fast og forhindre desuden mos og ukrudt for at vokse frem. Vi benytter udelukkende ukrudtshæmmende fugesand, som formindsker vækstbetingelser for mos og ukrudt mellem fliserne.

   Vi hjælper gerne med at fremskaffe det rette fugesand for netop dine fliser samt fejning af det.

   Oprydning og Garanti

   Efter endt fliserens sørger vi for at dine andre nærliggende overflader omkring fliserne f.eks. facade, vinduer, indkørsel mv. er i samme stand som vi kom. Skulle der undervejs være kommet snavs på, vasker vi det væk, så du får overdraget det hele rent og pænt.

   Vi vil ligeledes anbefale dig hvordan du fremover vedligeholder fliserne og hvilke garanti vi stiller for arbejdet. Vi anbefaler alle kunder at få et årligt servicebesøg fra os, så fliserne står nydelige og du opnår de 15 års garanti mod flisepest.

   Hvad koster en fliserens?

   Prisen på en fliserens hos AlgeNord starter fra 37,5 kr. inkl. moms pr. m2 og varierer alt efter dit behov. Vi har løsninger som omfatter delvist rensning men i de fleste tilfælde køber vores kunder en samlet løsning for en fliserens hos dem. Det betyder også at vores mest populære løsning for fliserens, er en komplet fliserens inkl. rensning, algebehandling og imprægnering samt evt. fugesand.

   Har du spørgsmål eller ønsker du rådgivning, så kontakt os gerne direkte på tlf. 9119 1991 eller udfyld vores kontaktformular. Og husk at vi hos AlgeNord har Prisgaranti, Naborabat og 15 års Garanti mod flisepest.

   Se vores priser på Fliserens

   Garantiaftale – 15 års Garanti mod Flisepest

   Når du har fået udført en Fliserens (inkl. rensning, algebehandling og imprægnering) hos AlgeNord, anbefaler vi dig at tilmelde dig vores garantiservice. Her tilbyder vi 15 års garanti ved et årligt servicebesøg, hvor vi foretager en besigtigelse og udfører en vedligeholdelsesbehandling, som er effektiv i serviceperioden indtil den næste servicebesøg indtræder året efter.

   Med vores garantiservice har du sikkerhed for, at dine fliser fremstår nydelige og vedligeholdte hele året.

   Fliserens – Få en gratis prøverens

   Er du i tvivl om, hvor stor en ændring en rensning af dine fliser giver? I forbindelse med fliserens i Nordsjælland og København, tilbyder vi hos AlgeNord en gratis prøverensning, så du kan få en fornemmelse af, hvordan dine fliser kommer til at se ud, inden du beslutter dig.

   Vi udfører prøverensningen på ca. 1 m2, hvilket i langt de fleste tilfælde er nok til at se en stor forskel på fliserne.

   Spørgsmål og Svar om fliserens

   Hvordan renser i mine fliser ved en fliserens?

   En Fliserens består af flere behandlinger, typisk en rensning, en algebehandling og en imprægnering. Først foretages afrensningen, herefter en algebehandling, hvorefter arealet skal være tørt før en efterbehandling i form af en imprægnering kan foretages. Læs nærmere om fliserens og rensning af fliser i trin for trin beskrivelsen herover på denne side.

   Hvad koster en fliserens?

   Prisen for Fliserens beregnes på baggrund af antal kvadratmeter dit fliseareal har. Vores pris starter fra 37,5 kr. inkl. moms pr. m2. Ønsker du at beregne prisen for netop dit fliseareal, har vi samlet det hele på vores side med priser på flisernes bl.a. priser på afrensning, algebehandling og imprægnering mm.

   Har I nogle referencer på en fliserens?

   Vores kunder er både privatpersoner, boligselskaber, ejerforeninger og virksomheder, hvor vi på vores side med referencer viser før- og efter billeder af bl.a. fliserens. Du kan desuden se et udpluk af de virksomheder, kommuner og boligselskaber vi tidligere har udført fliserens for. Se vores reference side eller billederne på denne side for mere information.

   Hvad er flisepest?

   Flisepest er en samlet betegnelse for det der i biologiens verden kaldes lav eller likener og dækker over en “dobbeltorganisme”, som del består af svamp og grøn- eller blågrønalge. Der findes flere end 900 arter af flisepest (lav) og de trives i fugtige og skyggeliggende miljøer – og derfor er særlig flisebelægninger hårdt ramt af det i Danmark. For da flisepest ikke lever af organisk næring, kræves der blot lys og fugt for, at der kan opstå flisepest på dine fliser.

   Hvor på Sjælland renser I fliser?

   Hos AlgeNord renser vi fliser i Nordsjælland og København, hvor vi uden beregning for kørsel servicere vores kunder. Området dækker også Køge, Roskilde og Holbæk samt de nærliggende byer. Kontakt os eller bestil et tilbud, hvis vi skal rense fliser hos dig.

   Få et uforpligtende tilbud

   Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

   Ring til os på tlf. 91 19 19 91, bestil et tilbud eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi en løsning.

   Husk at vi har prisgaranti og virkningsgaranti på alle vores ydelser.