Skip to main content

Fliserens

Hos AlgeNord har vi mere end 10 års erfaring med fliserens og imprægnering af fliser, terrasser, indkørsler og andre flisebelægninger. Vi anvender udelukkende rent vand og produktet Neutralon®, som er godkendt af Miljøstyrelsen, til fliserensningen. Vi kan påføre imprægnering og fugesand efterfølgende, hvis du ønsker det.

35% sommerrabat på fliserens lige nu!

Få et tilbud på fliserens

Vælg en pakke og modtag et tilbud på fliserens.

Komplet fliserens

Rensning af fliser
Skumbehandling af fliser
Imprægnering af fliser
Påfyld af fugesand
 Prisgaranti
 15 års garanti*

Få et tilbud

Stor fliserens

Rensning af fliser
Skumbehandling af fliser
Imprægnering af fliser
 Prisgaranti
 15 års garanti*

Få et tilbud

Mellem fliserens

Rensning af fliser
Skumbehandling af fliser
Prisgaranti
 15 års garanti*

Få et tilbud

Lille fliserens

Rensning af fliser
Prisgaranti
 15 års garanti*

Få et tilbud

Professionel fliserens

Er dine fliser blevet grimme at se på? Vi kan få dem til at se nye ud igen!

Fliser er modtagelige for uønskede vækster som flisepest, alger og mos og vil med tiden blive slidte og grimme at se på.

Hos AlgeNord sørger vi for en grundig fliserens, hvor vi renser dine fliser helt i bund. Vi tilbyder miljørigtig fliserens til vores kunder i Nordsjælland og København, da vi udelukkende renser med rent vand og efterbehandler med det godkendte algemiddel Neutralon®.

Husk, at vi har prisgaranti, naborabat og 15 års garanti mod flisepest, og vi sidder altid klar med personlig rådgivning, så du får den rigtige løsning.

+10 års erfaring med alger
Pris- og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest og lav

Fliserens er mere end flotte fliser

Hos AlgeNord forstår vi, at flotte fliser skaber en indbydende ejendom. De sikrer et æstetisk udtryk og en rar atmosfære, der giver dig lyst til at være udenfor.

Det handler om førstehåndsindtrykket ved indgangspartiet, den hyggelige stemning på terrassen og de eventyrlige stisystemer rundt i haven. Fliser spiller en stor rolle for det samlede indtryk af din ejendom.

(Gen)skab et indbydende uderum. Lad AlgeNord tage hånd om dine fliser!

Fliser før rens Fliser efter rens
Fliser før AlgeNord fliserens Fliser efter AlgeNord fliserens
Fliser før AlgeNord fliserens Fliser efter endt fliserens af AlgeNord
Fliser før AlgeNord fliserens Fliser efter fliserens udført af AlgeNord
Fliser før AlgeNord fliserens Røde fliser efter fliserens udført af AlgeNord

Hvad koster en fliserens?

Hos AlgeNord beregner vi prisen på en fliserens med udgangspunkt i en kvadratmeterpris og størrelsen på dit fliseareal.

Vores kvadratmeterpriser er baseret på, hvilke servicer der indgår i din fliserens. Du kan vælge mellem en lille, mellem, stor og komplet fliserens. Den mest populære løsning for fliserens er en komplet fliserens, hvor du får rensning, skumbehandling, imprægnering og fugesand.

Vores priser på fliserens begynder ved 39 kr. pr. kvm.

Hvordan foregår en fliserens hos AlgeNord?

En fliserens består af en række arbejdsgange, som vi udfører henover to dage.

På dag 1 laver vi det våde arbejde, og på dag 2 foretager vi efterbehandling på det tørre fliseareal.

Herunder kan du læse om processen for fliserens hos AlgeNord.

Fliserens dag 1

På første dag udfører vi det våde arbejde.

Fliserens dag 2

Hvis du har tilvalgt efterbehandling, udfører vi det dag 2.

Trin 1

Opmåling og prøverens af fliser

Inden vi renser dine fliser, foretager vi en efteropmåling af flisearealet, så vi er sikre på, du har fået det rette tilbud. Herefter vurderer vi flisernes tilstand og indstiller vores renseudstyr (vand, dyser og tryk) efter de faktiske forhold hos dig.

Flisearealet skal være ryddet for møbler, krukker mm., inden vi kan gå i gang med rensningen.

Hvis du ønsker at se, hvordan dine fliser kommer til at se ud, tilbyder vi at lave en gratis prøverens, inden vi går i gang. Vi udfører prøverens på ca. 1 kvadratmeter af dine fliser, så du kan få en god indikation af før/efter.

Trin 2

Rensning af fliser

Vi påbegynder nu selve fliserensningen, hvor vi skånsomt renser dine fliser i bund med vores overfladerenser. Her benytter vi udelukkende rent vand, som vi enten har med os i bilen eller har tilkoblet hos dig. Vi fjerner både flisepest, alger og mos på dine fliser, som sørger for en pæn og ren flisebelægningen.

Vi anvender ikke direkte højtryksrens, da det kraftfulde og direkte vandtryk ved højtryksrens ofte ødelægger flisernes yderste belægning. Vi benytter derimod vores professionelle renseudstyr, hvor vi kan indstille dyser, vand og tryk, så vi kan vaske fliserne skånsomt og effektivt.

Indhent et uforpligtende tilbud og se, hvad en fliserens koster hos dig

Trin 3

Skumbehandling af fliser

Efter vi har foretaget fliserensningen med vores professionelle renseudstyr, foretager vi en skumbehandling med det godkendte algemiddel Neutralon®. Produktet er et miljøgodkendt bekæmpelsesmiddel af Miljøstyrelsen og skummes ud på flisearealet.

Vores skumbehandling med Neutralon® sørger for at desinficere og fjerne sporer og eventuelle rester af dybdegående lav i fliserne. Da vi anvender Neutralon®, skåner vi ikke bare miljøet, men din hæk, græsplæne og dine planter får ikke permanente skader ved kontakt. Skumbehandlingen er langtidsvirkedende og forebygger ny algevækst i op til 9 måneder.

Trin 4

Imprægnering af fliser

Fliserne er typisk tørre dagen efter, og da imprægnerer vi dine fliser.

Når vi imprægnerer dine fliserne, sørger vi for, at dine fliser kan holde i endnu flere år, afhængig af forholdene. Vi anbefaler altid, at du får lavet en imprægnering efter rensning og algebehandling for at lukke flisens overflade.

Imprægneringen er en beskyttende hinde på flisernes overflade uden farve, som fjerner de vækstbetingelser, som alger, flisepest og andre uønskede belægninger kræver. Imprægneringen reducerer nemlig fugtindtaget, så fliserne i mindre grad optager fugt og vand. Dine fliser bliver dermed i højere grad vandafvisende, men har stadig en “åndbar effekt”.

Når vi har imprægneret dine fliser, vil de stadig kræve vedligehold fremadrettet, men er væsentligt bedre beskyttet mod belægninger, vind og vejr.

Trin 5

Påfyld af fugesand

Når vi renser dine fliser, bliver det øverste lag fugesand mellem dine fliser ofte skyllet væk. Derfor vi anbefaler vi, at vi påfylder nyt fugesand. Fugesandet sikrer flisernes stabilitet og forhindrer mos og ukrudt i at vokse. Vi benytter udelukkende ukrudtshæmmende fugesand, som formindsker vækstbetingelser for mos og ukrudt mellem fliserne.

Vi hjælper gerne med at fremskaffe det rette fugesand for netop dine fliser samt fejning af det.

Trin 6

Oprydning og vedligeholdelse

Når vi er færdige med at rense dine fliser, sørger vi for, at de nærliggende overflader omkring fliserne, f.eks. facade, vinduer, indkørsel mv., er i samme stand, som da vi kom. Skulle der undervejs være kommet snavs på, vasker vi det væk, så du får overdraget det hele rent og pænt.

Vi vil ligeledes rådgive dig om, hvordan vi anbefaler at vedligeholde fliserne ved at få et årligt servicebesøg fra os, så fliserne står flotte hele året og du opnår vores 15 års garanti mod flisepest.

Trin 7

15 års garanti mod flisepest

Når vi har udført en fliserens (inkl. rensning, algebehandling og imprægnering) hos AlgeNord, anbefaler vi dig at tilmelde dig vores garantiservice. Her tilbyder vi 15 års garanti ved et årligt servicebesøg, hvor vi foretager en besigtigelse og udfører en vedligeholdelsesbehandling, som er effektiv i serviceperioden indtil vores næste servicebesøg året efter.

Med vores garantiservice kan du være sikker på, at dine fliser fremstår nydelige og vedligeholdte hele året.

Før/efter billeder af fliserens

Fliserens – Få en gratis prøverens

Er du i tvivl om, hvor synling en ændring vores fliserens giver?

Hos AlgeNord tilbyder vi en gratis prøverensning i forbindelse med fliserens i Nordsjælland og København, så du kan få en fornemmelse af, hvordan dine fliser kommer til at se ud, inden du beslutter dig.

Vi udfører prøverensningen på ca. 1 kvadratmeter, hvilket i langt de fleste tilfælde er nok til at se den store forskel på fliserne.

Spørgsmål og svar om fliserens

Hvordan renser i mine fliser ved en fliserens?

En fliserens består af flere behandlinger, typisk en rensning, en skumbehandling og en imprægnering. Først foretager vi rensningen, herefter skumbehandling, hvorefter arealet skal være tørt før vi foretager efterbehandling i form af en imprægnering. Læs nærmere om fliserens og rensning af fliser i trin for trin beskrivelsen herover på denne side.

Hvad koster en fliserens?

Prisen for fliserens beregnes på baggrund af det antal kvadratmeter dit fliseareal har. Vores pris starter fra 45 kr. inkl. moms pr. m2. Ønsker du at beregne prisen for netop dit fliseareal, har vi samlet det hele på vores side med priser på flisernes bl.a. priser på afrensning, skumbehandling og imprægnering mm.

Har I nogle referencer på en fliserens?

Vores kunder er både privatpersoner, boligselskaber, ejerforeninger og virksomheder, på vores side med referencer viser før- og efter billeder af bl.a. fliserens. Du kan desuden se et udpluk af de virksomheder, kommuner og boligselskaber vi tidligere har udført fliserens for. Se vores reference side eller billederne på denne side for mere information.

Hvor på Sjælland renser I fliser?

Hos AlgeNord renser vi fliser på hele Sjælland (ikke Lolland, Falster og øer), hvor vi uden beregning for kørsel servicerer vores kunder. Området dækker også Køge, Roskilde og Holbæk, Ringsted, Næstved samt de nærliggende byer. Kontakt os ved at bestille et tilbud, hvis vi skal rense fliser hos dig.

Hvad er flisepest?

Flisepest er en samlet betegnelse for det der i biologiens verden kaldes lav eller likener og dækker over en “dobbeltorganisme”, som del består af svamp og grøn- eller blågrønalge. Der findes flere end 900 arter af flisepest (lav) og de trives i fugtige og skyggeliggende miljøer – og derfor er særlig flisebelægninger i Danmark hårdt ramt af det. Da flisepest ikke lever af organisk næring, kræves der blot lys og fugt for, at der kan opstå flisepest på dine fliser. Læs mere om flisepest

Ukrudt mellem fliser

Er din flisebelægning præget af ukrudt mellem fliserne, kan det være en frustration over konstant at skulle fjerne det og se på det. Hos AlgeNord har vi mulighed for at fjerne ukrudt mellem fliser en gang for alle ved at lave en oprensning. Læs mere om fjernelse af ukrudt mellem fliser.

Rensning af brosten og chaussesten

Har du en brostensbelægning, som trænger til en kærlighånd? Hos AlgeNord har vi mulighed for at oprense belægningen og fjerne at ukrudt. Efterfølgende fejer vi stenmel eller fugesand, så belægningen er flot og stabil. Læs mere om rensning af brosten og chaussesten.

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens