Skip to main content

Tennisbaner, gravsten, stensætninger og andre renseopgaver

Andre renseopgaver

AlgeNord renser de fleste overflader

Hos AlgeNord renser vi mange typer overflader for algevækst, mos, flisepest, lav mv. Vi renser alt lige fra gravsten, tennisbaner og badebro til stensætninger, beton og brosten m.m. Det gælder altså både træ og sten, men også metal fx dørpartier, undersiden af tagrender mv. Vi går hverken på kompromis med kvalitet eller miljø, når vi udfører renseopgaver og vedligehold hos AlgeNord – kontakt os allerede i dag.

Genvej til vores andre renseopgaver:
Rensning af Tennisbane
Rensning af Gravsten
Rensning af Mausoleum
Rensning af Stensætning
Rensning af Beton
Rensning af Brosten
Rensning af Badebro

Få gratis rådgivning

Udfyld navn og tlf. nr. så ringer vi dig op.

Rensning af Tennisbane

Hos AlgeNord renser vi tennisbaner i København og Nordsjælland hos både private, erhvervsdrivende, foreninger mf. Vi benytter vores professionelle renseanlæg, hvor vi kan indstille både dyser, vand og tryk således vi tilpasser rensningen af tennisbanen efter det faktiske behov.

Vi besigtiger gerne jeres tennisbane sammen med jer før en rensning, og laver et uforpligtende tilbud ud fra jeres behov. Kontakt os allerede i dag.

Rensning af Gravsten

Tidens tand sætter gennem årene spor på gravsten bl.a. ser vi typisk algevækst, pest, mos og lav mv. Vi har mere end 5 års erfaring med netop rensning af gravsten og arealer på kirkegårde i København og Nordsjælland. Vi tilpasser vores renseudstyr med tryk, vand og dyser således vi effektivt, men på samme tid skånsomt får renset i bund. Ligeledes tager vi højde for andre gæster og sørger for, at vandslanger mv. er placeret hensigtsmæssigt uden gene for andre.

Vi kommer gerne forbi og gennemgår opgaven, hvor vi opmåler og aftaler nærmere om de faktiske forhold. Kontakt os gerne direkte på tlf. 9119 9119 eller udfyld vores kontaktformular.

Rensning af Mausoleum

AlgeNord renser Mausoleum, gravsten og andre arealer samt overflader på kirkegårde. Ligesom ved rensning af gravsten fungerer en rensning af mausoleum ud fra materialet dvs. vi sørger for at indstille med rette mængde vand, tryk og grader på vores dyser så vi skånsomt får et flot resultat. De behandlinger vi udfører varierer efter materiale og ud fra jeres behov.

Uanset hvilke arealer der skal renses, f.eks. mausoleum, gravsten mv. så kommer vi gerne og besigtiger opgaven sammen med jer. Kontakt os for nærmere aftale.

Rensning af Stensætning mv.

Stensætninger indgår typisk naturligt i landskabet og får ofte algevækst, mos, lav, pest m.m. gennem årene. Det kræver derfor jævnlig vedligeholdelse, hvor en rensning vil være oplagt at få udført. Vi renser stensætninger og behandler efterfølgende for fremtidigt algevækst mv. således at stensætningen står velholdt.

Vi har mulighed for at vurdere hvilke behandling det kræver ved nærmere besigtigelse, hvor vi også laver et uforpligtende tilbud på opgaven. Kontakt os for nærmere aftale.

Rensning af Beton

Beton skal jævnligt vedligeholdes for vækst af alger, lav og andre belægninger. Det har vi mange års erfaring med hos AlgeNord. Vi renser på alle betonoverflader og behandler/forebygger arealet mod fremtidig algevækst mv. Vores kunder med særlig behov for rensning af beton er eksempelvis erhvervsdrivende og boligforeninger. Her er gangarealer, nedkørselsramper og andre bygningsoverflader typisk beton. Når vi renser justerer indstillingerne således, at vi får det hele med og på samme tid skåner overfladen mest muligt.

Vi aftaler også gerne et tidspunkt for besigtigelse med dig, hvor vi måler samt vurderer opgaven. Lav en aftale ved at kontakte os.

Rensning af Brosten

Brosten også kaldet Chaussesten renses på lige vis som fliser, da der også kommer uønsket belægninger fra alger, mos mv. på dem. En rensning foretages med vores specialudviklet spulehoved med børste, hvor vi kan styre vand og tryk samt benytte børstehoved til fuger.

Efter en rensning af brosten (Chaussesten) er der mulighed for efterbehandling samt påfyld af fugesand. Har du fliser eller træ i forlængelse anbefaler vi en fliserens eller træterrasserens.

Ønsker du at se vores pris for rensning af brosten (Chaussesten), finder du et godt overblik i vores prisliste. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med opmåling af areal og dine behov – kontakt os.

Rensning af Badebro

Badebroer lavet af træ får med tiden uønsket belægninger f.eks. alger, lav mv. Det er i de fleste tilfælde noget som kan renses af og efterbehandle. Hos AlgeNord renser vi også gerne din badebro og evt. efterbehandler den. Ved rensning og efterbehandling tager vi naturligvis højde for nærmiljøet ved at vores fremgangsmåde er uden miljøpåvirkning.

Er der et flise eller træareal i forlængelse anbefaler vi også vores ydelser fliserens eller træterrasserens.

Kontakt os gerne for nærmere information om rensning af din badebro og få et uforpligtende tilbud.

Har du andre renseopgaver?

Kontakt AlgeNord hvis du har en anden renseopgave, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens