Skip to main content

Vejledende Priser

Hos AlgeNord har vi priser alt efter hvilken type opgave, du ønsker at få løst af os. Vi har herunder samlet alle vores ydelser, så du nemt kan finde den pris du søger. Alle vores priser er inkl. kørsel, opsætning af udstyr og oprydning. Bestil et uforpligtende tilbud så udspecificerer vi prisen på netop din opgave. Ring på Tlf.: 91 19 19 91 for personlig rådgivning.
+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og Virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest og lav

Pris på Fliserens

Pris fra 29,25 kr. /m² inkl. moms

Se vores priser

Pris på Tagrens

Pris fra 97,50 kr. /m² inkl. moms

Se vores priser

Pris på Træterrasserens

Pris fra 39 kr. /m² inkl. moms

Se vores priser

Pris på Facaderens

Pris fra 57,20 kr. /m² inkl. moms

Se vores priser

Pris på Tagrenderens

Pris fra 36 kr. /m inkl. moms

Se vores priser

Pris på Algebehandling

Pris fra 950 kr. inkl. moms

Se vores priser

Pris på Bassinrens

Pris fra 55 kr. /m² inkl. moms

Se vores priser

Pris på Graffitirens

Pris fra 300 kr. /m² inkl. moms

Se vores priser

Pris på Oprensning af ukrudt

Pris fra 3800 kr. inkl. moms

Se vores priser

Prisgaranti

For at sikre dig en konkurrencedygtig pris, har vi hos AlgeNord Prisgaranti på alle vores ydelser. Det betyder helt enkelt at hvis du finder en bedre pris på en tilsvarende ydelse, så matcher vi prisen. Det samme gælder hvis du netop har købt en af vores ydelser og du efterfølgende finde den billigere, kan du inden for 14 dage få differencen refunderet.
Læs vores vilkår for vores Prisgaranti.

Bemærk at vores pris hos AlgeNord er inklusiv kørsel, opsætning af udstyr og efterfølgende oprydning når du sammenligner priser.

Håndværkerfradrag

På vores to ydelser; Fliserens og Træterrasserens har du mulighed for at gøre brug af Håndværkerfradraget (Servicefradraget). Med servicefradraget er der ekstra penge at spare i forhold til SKAT. Du kan gøre brug af fradraget ved serviceydelser udført i hjemmet eller fritidsboligen.

Servicefradraget findes i kategorien “Almindeligt havearbejde m.m.” hvoraf “Fliserensning af terrasser, indkørsler m.m.” fremgår. Det dækker som udgangspunkt vores ydelser Fliserens og Rensning af Træterrasse. Ønsker du at gøre brug at dit fradrag kan du finde hjælp i vores guide til servicefradrag.

Naborabat – Spar op til 30%

Hos AlgeNord tilbyder vi Naborabat med en besparelse for dig/jer på op til 30%, som i praksis fungerer som en mængderabat. Det betyder at hvis I er flere i nabolaget eller på vejen, som ønsker at få udført rensning eller vedligehold – så er der penge at spare. Det er ikke påkrævet at det skal være den samme ydelse I skal have udført, men det skal derimod udføres i forlængelse med hinanden.

Vi udarbejdet typisk et samlet tilbud, hvoraf opgaver og naborabat fremgår. Accepteres vores tilbud af alle parter, aftaler vi dato og tidspunkt for udførelse og herefter begynder vi arbejdet. Faktura sendes typisk hver for sig, så alle får et bilag på deres andel af købet inkl. rabat. Læs mere om vores Naborabat her

Tilbud og Kampagner

Er du på udkig efter et godt tilbud? Ligesom vi har fuld gennemsigtighed på vores priser, fremgår alle vores aktuelle tilbud og løbende kampagner her på vores hjemmeside. Vi tilbyder f.eks. fast rabat ved nabokøb og kombineret tilbud på flere af vores ydelser. Desuden har vi løbende gode tilbud kørende, med besparelser på op til 30%.

Få et løbende overblik over vores aktuelle tilbud og kampagner her på hjemmesiden og på vores sociale medier.

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens