Skip to main content

Hvem er AlgeNord?

Om os

Hos AlgeNord er vi specialister i rensning og vedligeholdelse af alt lige fra fliser, tage og facader til vandbassiner og træterrasser.

Vi ønsker altid at skabe de bedste resultater for vores kunder, så deres ejendomme altid har et pænt og rent ydre. Uanset omfanget finder vi derfor altid en løsning, som passer til lige netop jeres algeproblemer.

For at give vores kunder de bedste løsninger, tilbyder vi løbende årlige vedligeholdelser, som sikrer et godt og vedholdende resultat de næste mange år frem.

Miljørigtig algebehandling

Hos AlgeNord ønsker vi at skåne miljøet mest muligt. Derfor anvender vi et algemiddel der er godkendt af Miljøstyrelsen, når vi behandler din ejendom for alger.

Det betyder, at dine planter, græsplæner eller hæk ikke får permanente skader, hvis de kommer i kontakt med bekæmpelsesmidlet. I løbet af kort tid nedbrydes midlet primært af jordbakterier, og det nedbrydes udelukkende til vand og CO2 uden andre restprodukter.

Du undgår dermed at skulle bekymre dig om, hvorvidt det skader miljøet at få fjernet dine alger. Dette gør vi for vores fælles fremtid.

Vi tilbyder serviceaftaler

Hverken vores algebehandling eller imprægnering er en permanent løsning. Derfor tilbyder vi hos AlgeNord også serviceaftaler, hvor vi, afhængigt af dine behov, årligt behandler dine fliser, facade eller andet.

På den måde kan vi løbende sørger for, at holde alger og andre uønskede belægninger væk. Og du sikrer samtidigt, at du altid har en pæn og ren ejendom.

Lidt mere om os og vores værdier

Miljøvenlige produkter

Hos AlgeNord ønsker vi at skåne miljøet mest muligt. Derfor anvender vi altid et algebekæmpelsesmiddel, der er godkendt af Miljøstyrelsen, når vi behandler din ejendom.

Personlig service

Vi prioriterer tiden til den gode og personlige kundeoplevelse, hvor vi med glæde deler ud af gode råd og vores erfaringer. Og så kan du regne med faste aftaler, punktlighed og løbende personlig dialog med AlgeNord på sagen.

Garanti

Hos AlgeNord har vi Prisgaranti, Garanti for virkning samt 15 års garanti på udvalgte ydelser. Du kan læse nærmere om de enkelte garantier på vores side med alle garantier.

Bestil et Tilbud

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 1991 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

Husk at vi har prisgaranti og virkningsgaranti på alle vores ydelser.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og modtag et tilbud inden for 24 timer.

Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.