Skip to main content

26% Servicefradrag på fliserens op til 11.900 kr. pr. person i 2024

Servicefradrag på fliserens (Guide 2024)

Værd at vide om servicefradrag på fliserens i 2024 hos AlgeNord

I daglig tale blandes håndværkerfradraget og servicefradraget ofte sammen. Det er vigtigt at understrege at det er to forskellige fradragstyper. Servicefradraget er aktuelt for dig som kunde i AlgeNord, da der kan være yderligere penge at spare i forhold til Skat (Servicefradraget er på 26% op til 11.900 kr. pr. person i 2024).

BEMÆRK: Servicefradraget er IKKE afskaffet. Du kan fortsat få fradrag for udvalgte serviceydelser, som er udført i hjemmet eller fritidsboligen. Via TastSelv på SKAT kan du oplyse dit servicefradrag:
For arbejde udført i 2024: Vælg Forskudsopgørelsen 2024 og tryk på ikonet med lommeregneren ud for Servicefradrag i felt 461. Når beløbet er oplyst og betalingsdato er anført, bliver fradraget overført til din årsopgørelse for 2024 (vi skriver alle informationer på din faktura).

Overordnet set, kan du i Danmark få fradrag (Servicefradrag) for udvalgte serviceydelser/håndværksydelser, som er udført i hjemmet eller fritidsboligen.

Kigger vi nærmere på servicefradraget, er det udspecificeret i kategorien “Havearbejde og udendørs belægning”, at der er Servicefradrag på “Fliserensning af terrasser, indkørsler m.m.” i 2024. Servicefradraget gælder altså for vores ydelse Fliserens.

Er du på udkig efter et firma til fliserens?

Hos AlgeNord har vi mange års erfaring med professionel fliserensning, imprægnering og fejning af fugesand. Vores priser på fliserens er konkurrencedygtige og vi har erfaring med rensning alle slags flisebelægninger for både private og erhvervskunder.
Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i netop dine fliser – udfyld vores formular og modtag et tilbud på fliserens snarest.

Sådan foregår det i praksis

Du har som kunde i AlgeNord mulighed for selv at indberette et servicefradrag til SKAT, på baggrund af et fradragsberettiget køb hos AlgeNord, ved udførelse af Fliserens.

Det foregår således at vi oplyser de nødvendige informationer på din faktura, som du skal bruge for at indberette dit servicefradrag til SKAT. Dette gælder en bl.a. en særskilt beregning for arbejdsløn og forbrug inklusive moms, for det arbejde vi har udført.

Se vores vejledning for at indberette servicefradrag nederst på denne side. Og Skulle du have behov for rådgivning omkring fradraget er vi selvfølgelig altid behjælpelige.

Så meget kan du få i fradrag på fliserens i 2024

Du kan få 26% fradrag på fliserens op til 11900 kr. pr. person i 2024. Det fremgår af de opdaterede vejledninger på SKATs hjemmeside.

Eksempel: Hvis du har betalt 3.000 kr. for en serviceydelse f.eks. fliserens, får du ca. 780 kr. i fradrag. Du kan kun få fradrag for arbejdslønnen – ikke for materialer.

Sådan indberetter du dit Servicefradrag på fliserens (guide 2024)

Du kan på din forskudsopgørelse i TastSelv hos SKAT beregne og indtaste netop dit håndværkerfradrag (Servicefradrag). Det er ret simpelt og kræver at du gør følgende:

  1. Log på din personlige side med Nemid på TastSelv hos SKAT.
  2. Vælg forskudsopgørelsen for det år, hvor du har fået udført arbejdet.
  3. I feltet hvor du indtaster du det beløb, som arbejdslønnen udgør (fremgår af din faktura).

Vælg Forskudsopgørelsen 2024 og tryk på ikonet med lommeregneren ud for Servicefradrag i felt 461.

  1. Udfyld CVR-nummer, betalingsdato og samlede arbejdsløn når formularen beder dig om det (alle information fremgår på din faktura fra os).
  2. Beløbet vil efterfølgende blive indregnet i din årsopgørelse hos SKAT.

Der er særligt tre ting du skal være opmærksom på at huske, hvis du ønsker at benytte dit fradrag:

  • Du kan kun få fradrag for arbejdsløn inklusive moms (ikke for materialer). 
  • Du skal betale elektronisk fx med dankort, MobilePay, netbank (ikke med kontanter).
  • Husk at gemme din dokumentation for det udførte arbejde (din faktura).

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens