Skip to main content

15 års garanti mod flisepest

AlgeNord favicon inkl. 15 års garanti mod flisepest

Hos AlgeNord tilbyder vi 15 års garanti mod flisepest. Det gælder når du har fået renset, algebehandlet og imprægneret dine fliser hos os, og lavet en aftale med os om en årlig service. Det betyder at din flisebelægning vil fremstå velholdt hele året og er en sikkerhed for at dine fliser ikke får flisepest.

Den årlige servicebehandling består af en skumbehandling, hvor vi påfører produktet Neutralon på dine fliser. Det er en langtidsvirkende algevæske, godkendt til formålet af Miljøstyrelsen, som i skumform sprøjtes ud på dit fliseareal. Neutralon er effektivt i perioden indtil den næste service indtræder året efter (op til 6-9 mdr.). På den måde sikres dine fliser for uønsket begroning ikke kommer igen og at flisepest udestår.

Resultatet kan ikke ses umiddelbart efter service, da produktet har en indvirkningstid der strækker sig over nogle uger efter service.

Vi anvender det godkendte produkt Neutralon, som skåner miljøet bedst muligt, samtidig med at det har en høj komposteringsevne, som optimerer resultatet i mange år frem.

Uanset om der er tale om flisepest, alger eller mos, kan belægningerne være skadelige for dine fliser. Det skyldes, at belægningernes ofte har rødder som samler væske, så der konstant ophobes fugt i flisen. I yderste konsekvens kan der komme frostsprængninger i dine fliser. Dette kan undgås ved den årlige servicebehandling.

Prisen for en årlig flise serviceaftale starter fra 950 Kr. inkl. moms. og beregnes på baggrund af flisearealet. Beløbet er aftalt og accepteret på forhånd af dig og udgør det samme fra år til år. Se vores prisliste for nærmere information.

Bestil et Tilbud

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

Husk at vi har prisgaranti og virkningsgaranti på alle vores ydelser.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og modtag et tilbud inden for 24 timer.

Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.