Skip to main content

15 års garanti mod flisepest

AlgeNord favicon inkl. 15 års garanti mod flisepest

Hos AlgeNord tilbyder vi 15 års garanti mod flisepest. Det gælder når du har fået renset, algebehandlet og imprægneret dine fliser hos os, såfremt du laver en aftale med os om en årlig service. Det betyder at din flisebelægning vil fremstå velholdt hele året og en sikkerhed for at dine fliser ikke får flisepest.

Den årlige servicebehandling består af en algebehandling, hvor vi påfører produktet Neutralon på dine fliser. Det er en selvvirkende algevæske, godkendt til formålet af Miljøstyrelsen, som i skumform sprøjtes ud på dit fliseareal. Neutralon er effektivt i perioden indtil den næste service indtræder året efter (op til 6-9 mdr.). På den måde sikres dine fliser for uønsket begroning ikke kommer igen og at flisepest udestår.

Resultatet kan ikke ses umiddelbart efter service, da produktet har en indvirkningstid der strækker sig over de næste uger efter service.

Vi anvender det godkendte produkt Neutralon, som skåner miljøet bedst muligt, samtidig med at det har en høj kompostering evne, som optimerer resultatet i mange år frem.

Uanset om der er tale om flisepest, alger eller mos, kan belægningerne skadelige for dine fliser. Det skyldes, at belægningernes ofte har rødder som samler væske, så der konstant ophobes fugt i flisen. I yderste konsekvens kan der komme frostsprængninger i dine fliser. Undgår det ved den årlige servicebehandling.

Prisen for en årlig flise serviceaftale starter fra 950 Kr. inkl. moms. og beregnes på baggrund af flisearealet. Beløbet er aftalt og accepteret på forhånd af dig og udgør det samme fra år til år. Se vores prisliste for nærmere information.

Bestil et Tilbud

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 1991 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

Husk at vi har prisgaranti og virkningsgaranti på alle vores ydelser.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og modtag et tilbud inden for 24 timer.

Adresse(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Adresse(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.