Skip to main content

Algebehandling af Tag

Vi har hos AlgeNord mere end 10 års erfaring med algebekæmpelse på tage. Vi anvender udelukkende rent vand og produktet Neutralon® til Algebehandling af Tag, som er godkendt af Miljøstyrelsen. Ring til os på Tlf.: 91 19 19 91 for personlig rådgivning.

Miljøgodkendte produkter
+10 års erfaring med alger og lav
Virkningsgaranti
Prisgaranti

Algebehandling af tag fra jorden

Få et tilbud på Algebehandling af tag

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag inden for 24 timer.

Algebehandling af tag

Algebehandling
 Prisgaranti

Få et tilbud

Professionel Algebehandling af Tag

Har dit tag uønsket alger, mos eller lav – så kan vi hjælpe dig med en Algebehandling af Tag. Her sørger vi for at skumme tagarealet ind i det Miljøgodkendte algemiddel Neutralon® og sikre den rette spildevandsopsamling. Med en Algebehandling vil du kunne se en tydelig forandring inden for 14 dage og efter 6-9 måneder vil algebehandlingen have sin fulde effekt. En Algebehandling af Tag er det prisvenlige alternativ til en Tagrens.

Ved Algebehandling benytter vi vores professionelle anlæg med den rette dosering og står typisk fra jorden med vores teleskoplanser og skummer tagarealet ind. Inden vi påbegynder vores arbejde har vi tilsluttet vores anlæg til spildevandsopsamling, så vi opsuger alt overskydende spildevand. På den måde sikre vi en miljørigtig fremgangsmåde. 

Husk at vi har Prisgaranti og Naborabat på Algebehandling af Tag og at vi selvfølgelig rådgiver dig, så du får den bedste løsning. Se vores priser på Algebehandling af Tag.

Før/efter billeder af Algebehandling af Tag

Før en algebehandling af tag

Efter en algebehandling af tag

Sådan foregår Algebehandling af Tag

For at komme af med de uønskede belægninger på dit tag, eksempelvis alger, mos eller lav, udfører vi enten en Algebehandling af tag eller en Tagrens.  Herunder kan du læse hvordan vi udfører en Algebehandling af Tag, hvilke algemiddel vi benytter og hvilke forholdsregler vi tager.

Inden vi gennemgår vores fremgangsmåde for en Algebehandling, er det vigtigt at du ved at vi ønsker at skåne miljøet mest muligt. Det betyder at både vores arbejde i forbindelse med algebehandling og virkningen heraf, vil tage højde for det miljømæssige aspekt. Vi benytter eksempelvis Neutralon® og opsamler spildevand – læs mere information herom herunder:

Før Algebehandling af Tag

Inden vi påbegynder algebehandlingen af dit tag, har du først og fremmest accepteret vores fremsendte tilbud, hvoraf omfang, produktinformation, varighed og pris fremgår. I den forbindelse har vi også sikret at spildevand kan ledes væk efter Miljøstyrelsens anbefalinger. Vi har derudover aftalt en dato og et tidspunkt for hvornår vi kommer.

Under Algebehandling af Tag

En Algebehandling af Tag udføres fra jorden ved hjælp af en taglanse eller teleskoplanse, hvorfra vi påfører tagarealet algemiddel i skumform. Vi benytter som udgangspunkt hverken lift, stilads eller stige til at udføre en algebehandling af tag. Produktet vi benytter til Algebehandling af Tag hos AlgeNord er Neutralon®, et algemiddel som er godkendt af Miljøstyrelsen til dette formål.
Inden vi påbegynder vores arbejde sikre vi at spildevand opsamles eller ledes væk efter Miljøstyrelsens anbefalinger og efter aftale med dig. På den måde kan vi passe på miljøet samtidig med, at vi udefører en algebehandling af dit tag.

Efter Algebehandling af Tag

Du vil typisk kunne se tydelige forandringer på dit tag 14 dage efter en algebehandling. Skulle det dog ske, at du efter 6 måneder endnu ikke har oplevet nogen former for forandringer, kommer vi ud og ser dit tag efter. Hvis vi vurderer, at algebehandlingen ikke har haft en virkning, giver vi dit tag en ekstra algebehandling.
Der kan gå op til 9 måneder, før det endelige resultat af algebehandlingen fremtræder. Det skyldes, at der er mange forskellige typer belægninger af alger, mos og lav. Nogle belægninger ligger kun på overfladen, mens andre ligger længere nede i lagene og derfor kræver en længere behandlingstid.

Algebehandling af tag i Nordsjælland

Hvad koster Algebehandling af Tag?

Vores pris på Algebehandling af Tag starter fra 950 kr. inkl. moms og varierer alt efter omfang. Vi har opdelt vores priser i kategorier ud fra størrelsen på dit tagareal. Derudover har vi et tillæg på det lovpligtig spildevandsopsamling. Se vores priser på algebehandling for nærmere information.

Vi udarbejder altid et uforpligtende tilbud ud fra dit behov, hvor prisen for vores arbejde selvfølgelig er udspecificeret. Bestil et personligt tilbud ved at udfylde vores formular eller kontakt os gerne direkte på tlf. 9119 9119. Og husk at vi hos AlgeNord har Prisgaranti og Naborabat.

Se vores priser på Algebehandling af Tag

Algebehandling af Tag med fokus på miljøet

Gennem tiden rammes mange danske hustage af uønskede belægninger som eksempelvis alger, mos og lav. Belægningerne betyder, at dit tag kommer til at se både slidt og grimt ud. Hvilket også resultere i at langt de fleste vælger at få deres tag behandlet på grund af udseendet. Belægningerne er som udgangspunkt ikke skadelige for dit tag, da lang det meste ligger på overfladen. Men i nogle tilfælde kan de også have en skadelige effekt på dit tag. Det skyldes, at rødderne kan vokse ind under tagsten og tagplader og samler væske. På den måde siver der konstant fugt ind under i taget, hvilket kan føre til utætheder i tagkonstruktionen. I andre tilfælde kan mosset fra dit tag, sætte sig fast i tagrender og skotrender og give anledning til tilbageløb og forstoppelse.

En Algebehandling er en relativ billig metode til at fjerne uønsket alger på taget. Behandlingen udføres oftest de steder hvor en Tagrens ikke er muligt. Det vil sige på tagflader som eksempelvis lertegl. I modsætning til en Tagrens hvor rensningen foregår mekanisk oppe fra tagets tagryg og ned mod tagrenderne, udføres en Algebehandling nede fra jorden ved hjælp af en taglanse eller teleskoplanse. Hvorfor algebehandlingen som udgangspunkt sker uden brug af hverken lift, stillads eller stige. Inden vi begynder arbejdet ved en Algebehandling, sikre vi at spildevand opsamles eller ledes væk efter Miljøstyrelsens anbefalinger. Produktet vi anvender til Algebehandlinger hos AlgeNord er Neutralon®, som er et godkendt algemiddel af Miljøstyrelsen.

OBS: På tage hvor belægningen af alger, mos og lav har vokset sig ned i taget, anbefales typisk en skånsom Tagrens. Skulle du have problemer med uønskede belægninger på andre dele af din ejendom, kan vi hos AlgeNord også være behjælpelig med rensning og behandling af det.

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens