Forebyg problemer med algebehandling af taget.

Algebehandling af tag i Nordsjælland og København

Effektivt, miljørigtigt og billigt

Gennem tiden rammes mange danske hustage af uønskede belægninger som eksempelvis alger, mos og lav. Belægningerne betyder, at dit tag kommer til at se både slidt og grimt ud. Samtidig er belægningerne også skadelige for dit tag. Det skyldes, at rødderne på belægningerne samler væske. På den måde siver der konstant fugt ind i taget, hvilket kan føre til frostsprængninger.

Med milde vintre og meget nedbør bør man være på forkant, før problemet vokser sig større. Det er derfor ikke kun på grund af udseendet på dit tag, at du skal have lavet en algebehandling. Det er også for at sikre, at dit tag kommer til at holde i mange år frem, uden frostsprængninger eller anden form for ødelæggelse.

En Algebehandling af Tag er en effektiv, miljøvenlig og relativ billig metode til at fjerne uønsket belægninger på taget. Og måden vi sikre en konkurrencedygtigt pris er ud fra vores fremgangsmåde, hvor arealet skummes ind ved hjælp af vores specialudviklet udstyr med teleskop funktion, der gør at lift, stige eller stilads ofte ikke er nødvendigt.

OBS: På tage hvor belægningen af alger, mos og lav har vokset sig ned i taget, anbefales typisk en skånsom Tagrens. Skulle du har problemer med uønskede belægninger på andre dele af din ejendom, kan vi hos AlgeNord også være behjælpelig med algebehandling det.

Bliv kontaktet af AlgeNord

Skal vi hjælpe dig? Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.Miljørigtig algebehandling af tag

Hos AlgeNord hjælper vi dig med at komme af med de uønskede belægninger på dit tag. Vi tilbyder en grundig algebehandling i Nordsjælland og København med et miljørigtig algemiddel.

Vi ønsker at skåne miljøet mest muligt, hvorfor vi altid anvender et algemiddel der er godkendt af Miljøstyrelsen. På den måde kan vi passe på miljøet samtidig med, at vi beskytter dit tag.

Når vi har behandlet dit tag, kan der gå op til 9 måneder, før det endelige resultat af behandlingen fremtræder. Det skyldes, at der er mange forskellige typer belægninger. Nogle belægninger har lange, dybe rødder, som kræver længere behandlingstid, mens andre kun sidder på overfladen.

Du vil dog typisk kunne se tydelige forandringer allerede efter 14 dage. Skulle det dog ske, at du efter 6 måneder endnu ikke har oplevet nogen former for forandringer, kommer vi ud og ser dit tag efter. Hvis vi vurderer, at behandlingen ikke har haft nogen virkning, giver vi dit tag en ekstra behandling.

Få et uforpligtende tilbud

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord. Ring til os på tlf. 91 19 19 91, bestil et tilbud eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi en løsning.