Skip to main content

Rensning af træterrasse

Vi har hos AlgeNord mere end 10 års erfaring med rensning af træterrasser. Vi anvender udelukkende rent vand til rensningen og vi tilpasser vores renseudstyr til netop den træsort vi arbejder med. Ønskes efterbehandling har vi mulighed for at påføre imprægnering efter behov.

35% Sommerrabat på rensning af træterrasser

Få et tilbud på træterrasserens

Vælg en pakke og modtag et tilbud på rensning af træterrasse med det samme.

Komplet Træterrasserens

Rensning af Træterrasse
Skumbehandling
Imprægnering af Træterrasse
 Prisgaranti

Få et tilbud

Mellem Træterrasserens

Rensning af Træterrasse
Skumbehandling
Prisgaranti

Få et tilbud

Lille Træterrasserens

Rensning af Træterrasse
Prisgaranti

Få et tilbud

Professionel træterrasserens

Trænger din træterrasse til en opfriskning? Træterrasser vil med tiden blive udsat for uønskede belægninger som alger og lav. Gribes der ikke ind i tide, vil de uønskede algebelægninger fungere som en svamp, der konstant nedbryder og holder træet fugtigt.

Hos AlgeNord tilbyder vi rensning af træterrasser, hvor vi renser skånsomt og effektivt således din træterrasse er fri for alger og dybdegående lav mv. Vi har +10 års erfaring med træterrasserens, hvor vi benytter rent vand samt det godkendte algemiddel Neutralon® til skumbehandling. Vi har mulighed for efterbehandle med imprægnering.

Foruden Prisgaranti har vi hos AlgeNord også Naborabat og så giver vi dig en personlig rådgivning så du får den rigtige løsning.

+10 års erfaring med træterrasser
Skånsom fremgangsmåde
Prisgaranti og Virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter

Træterrassen er samlingspunktet

Hos AlgeNord forstår vi betydningen af, hvordan en indbydende og lækker træterrasse kan bidrage til et fantastisk samlingspunkt for din ejendom.

Vi ved at kernen i at have en træterrasse er at skabe et veldefineret uderum, som rummer samvær, hygge og direkte forbindelse til naturen på ejendommen. Ofte danner træterrassen rammerne for mindeværdige sommerdage, stemningsfyldte grillaftner og afslapning for hele familien.

Lad os tage hånd om din træterrasse.

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord Billede efter Rensning af træterrasse af AlgeNord
Før Rensning af træterrasse ved parcelhus i Nordsjælland Efter Rensning af træterrasse ved parcelhus i Nordsjælland
Træterrasse før AlgeNord træterrasserens Træterrasse efter AlgeNord træterrasserens
Før billede af træterrasse ud til Øresund Efter billede af træterrasse ud til Øresund

Rensning af træterrasse udført af AlgeNord

Hvilke typer træsorter renser vi?

Hos AlgeNord renser vi langt de fleste træterrasser, da vi altid indstiller vores renseudstyr specifikt til netop din træterrasses træsort. Vi renser bl.a. disse træsorter:
Træterrasser i blødt træ:
– Trykimprægneret terrassebrædder
– Thermo fyr terrassebrædder
– Terrassebrædder i lærk (f.eks. Europæisk og Sibirisk lærk)
– Terrassebrædder i eg
– Kebony terrassebrædder (skovfyr)
Træterrasser i hårdt træ:
– Cumaru terrassebrædder
– Thermo Ask terrassebrædder
– Bangkirai terrassebrædder
– Jatoba terrassebrædder
– Ipé terrassebrædder
– Komposit terrassebrædder

Sådan foregår rensning af træterrasser hos AlgeNord

Rensning af træterrasser består af en række arbejdsgange, som udføres henover to dage. På første dag foretages det våde arbejde og på anden dag foretages efterbehandling på en tør træterrasse. Vi gennemgår herunder trin for trin, hvordan en træterrasserens foretages hos AlgeNord.

Træterrasserens dag 1

På første dagen foretages det våde arbejde:

Træterrasserens dag 2

På anden dagen foretages det afsluttende arbejde med efterbehandling (hvis dette er tilvalgt):

Trin 1

Kontrolopmåling og evt. prøverens af træterrasse

Vi starter med at gennemgå din træterrasse for at vurdere hvilken tilstand den har. På den måde kan vi foretage de nødvendige indstillinger i forhold til vandmængden, indstillingen på dyserne og vandtrykket som vi renser med. Derudover foretager vi også en kontrolopmåling af træterrassen, således dit tilbud stemmer overens med det faktiske areal hos dig.

Træterrassen skal være ryddet for møbler, krukker mm. før vi kan gå i gang med rensningen.

Såfremt du ønsker at se effekten af en træterrasserens, har vi mulighed for at lave en prøverens, inden vi går i gang. Vi laver en prøverensning på ca. 1 kvm. så du tydeligt kan se hvordan før/efter resultatet af rensningen kommer til at se ud.

Trin 2

Rensning af træterrasse

Vi begynder nu med selve rensningen af træterrassen. Her renser vi din træterrasse ved hjælp af vores professionelle renseanlæg med tilhørende overfladevasker mm. Her har vi mulighed for at tilpasse vand, dyser og tryk til netop den træsort din træterrasse har. Det betyder at vi skånsomt og effektivt renser træoverfladen fri for lav, alger, mos mv. Rensningen foregår udelukkende med rent vand, som vi enten har med os eller har tilkoblet hos dig. Allerede efter rensningen kan du se træterrassen fremstår ren og pæn.

Det er vigtigt at understrege, at vi IKKE benytter traditionel direkte højtryksrensning til rensning af træterrasser. Det gør vi ikke, da direkte højtryksrensning ofte ødelægger træet med det kraftfulde vandtryk. Vi benytter derimod vores professionelle højtryksrenseudstyr, hvor vi kan indstille dyser, vand og tryk således at træterrassen skånsomt og effektivt, vaskes ren.

Bemærk:
Vi foretager rensningen af træterrasser efter vores bedste vurdering og erfaring. Vi gør opmærksom på, at vi arbejder på et organisk materiale og der derfor efter rensning kan opstå uventet overfladeruhed, rejsning af træfebre og lignende synlige/usynlige påvirkninger. Ligeledes kan der ikke garanteres for, at en rensning fjerner pletter eller aftegning i form af f.eks. rust, olie, maling eller anden misfarvning i træet. Der vil også være sandsynlighed for, at gamle pletter og aftegninger bliver synlige efter rensning.

Indhent et uforpligtende tilbud og se hvad en træterrasserens koster hos dig

Trin 3

Skumbehandling af træterrasse

Efter rensningen af træterrassen med vores professionelle renseudstyr, påfører vi en skumbehandling med et algemiddel godkendt af Miljøstyrelsen.

Det skummes ud over træterrassen og sørger for desinficere træterrassen, så alle algesporer og eventuelle rester af dybdegående lav komposteres. Skumbehandling sikrer en ren overflade og forbedre slutresultatet ved at kompostere og forebygger mod ny algevækst i op til 6-9 måneder.

Skumbehandlingen påvirker ikke dyr og danner ikke skader på planter, græsplæne, hæk mv. hvis det kommer i kontakt. Oplysninger og produktanvendelse fremgår altid af din ordrebekræftelse.

Trin 4 (tilvalg)

Let overfladeslibning af træterrasse

Når træterrassen er tørret efter rensningen og algebehandlingen, typisk dagen efter, er der mulighed for efterbehandling. Her er en af mulighederne er at få foretaget en let overfladeslibning. OBS: Let overfladeslibning er IKKE indeholdt i vores pakker og skal bestilles separat.

Bemærk: 
En let overfladeslibning er IKKE til at sammenligne med gulvslibning eller slibning, da en let overfladeslibning blot “afretter” de øverste træfibre og IKKE sliber i dybden. Du skal IKKE forvente at en let overfladeslibning kan ses eller mærkes efter udførelse.
Derudover er en let overfladeslibning sæsonbetonet og meget vejr afhængigt, hvorfor det kun foretages i sommerhalvåret.

Let overfladeslibning foregår med en professionel overfladesliber, hvor korn 120-180 benyttes. Den lette overfladeslibning giver ofte en flot finish, og terrassen vil efter overfladeslibningen ofte fremstå mere blød og mere ensartet. Det er vigtigt at understrege at alle træterrasser ikke er ens, hvorfor vi IKKE kan garantere for resultatet af en let overfladeslibning. Bemærk også at en let overfladeslibning IKKE fjerner pletter, maling eller lignende fra træterrassen.

En let overfladeslibning udføres ofte som én af flere efterbehandlinger på træterrassen og tager altid udgangspunkt i din træterrasse. Hvis din træterrasse skal have en let overfladeslibning, skal den fortsat være ryddet for møbler, krukker mm.

Se vores priser for let overfladeslibning

Trin 5 (tilvalg)

Imprægnering af Træterrasse

Efter rensning, algebehandling og (eventuel let overfladeslibning), tilbyder vi at efterbehandle træterrassen med imprægnering.

Det er nødvendigt at træterrassen er tør før vi kan foretage imprægneringen og arealet skal fortsat være ryddet for møbler, krukker og lignende.

Imprægneringen er en beskyttende diffusionsåben (åndbar) hinde, som vi påfører træterrassens overflade med lavtryk sprøjtedyser. Farven er transparent (gennemsigtig) og sikrer træets naturlige farver og ældning. Imprægneringen reducerer indtaget af fugt i træet, så vækstbetingelser for alger, mos, lav mv. forhindres.
Vi anvender professionel træimprægnering, som er særlig udviklet til professionel imprægnering og behandling af træterrasser. Imprægneringen kan benyttes på både nyt og gammelt træ og alt afhængigt af forholdene hos dig, forlænger imprægneringen levetiden på din træterrasse.

Bemærk:
Har træet tidligere været overfladebehandlet med olie, maling eller anden efterbehandling anbefaler vi IKKE imprægnering. Vi anbefaler ikke at kombinere imprægnering med andre efterbehandlinger.

Trin 6

Oprydning og vedligeholdelse

Efter vi har udført træterrasserens og eventuel efterbehandling, sørger vi naturligvis for at de nærliggende overflader omkring terrassen f.eks. facade, vinduer mv. er i samme stand som da vi ankom. Dvs. skulle der undervejs i vores arbejde være blevet beskidt vasker vi det væk, så du får overdraget det hele rent og pænt.

For at vedligeholde træterrassen efter rensningen, anbefaler vi få to årlige (forår og efterår) servicebesøg med en skumbehandling, så vi løbende holder overfladiske alger væk og din træterrasse stå nydelig hele året i mange år frem. Se nærmere i vores forslag til en serviceaftale, som du får sammen med dit tilbud.

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord Billede efter Rensning af træterrasse af AlgeNord

Pris på rensning af træterrasse

Prisen på en rensning af træterrasse hos AlgeNord starter fra 39 kr. inkl. moms pr. kvm. Vi har løsninger alt efter hvad der er behov for på din træterrasse. De fleste af vores kunder vælger en komplet løsning for en træterrasserens. Den indeholder rensning, skumbehandling og imprægnering.

Har du brug for hjælp til at vælge den rette behandling for din træterrasse, så kontakt os gerne direkte på tlf. 9119 9119 eller udfyld vores kontaktformular – så hjælper vi dig. Husk også at vi hos AlgeNord har Prisgaranti og Naborabat på rensning af træterrasser.

Se vores priser på rensning af træterrasser

Få en gratis prøverens på din træterrasse

Skulle du være i tvivl om, hvor stor en effekt en rensning af din træterrasse har, tilbyder vi en gratis prøverens. Ved en prøverensning får du en god fornemmelse af, hvordan din træterrasse kommer til at se ud, inden du beslutter dig.

Vi aftaler altid med dig, hvor på din træterrasse vi laver prøverensningen, inden vi går i gang.

Vi udfører prøverensningen på ca. 1 m2, hvilket i langt de fleste tilfælde er nok til at se en stor forskel på træterrassen.

Prøverensning på træterrasse - AlgeNord

Rensning af træterrasse - AlgeNord

Vedligehold og rengøring af træterrasser

Som ejer af en træterrasse ved du, at løbende vedligehold og rengøring er nødvendigt for at holde alger og snavs væk. Men det kan svært at gennemskue hvordan vedligehold og rengøring faktisk skal foretages. Vi anbefaler altid at søge hjælp hos en professionel fra start.

Hos AlgeNord har vi mere end 5 års erfaring med rensning af træterrasser og over 10 års erfaring med bekæmpelse af alger og lav. Med udgangspunkt i det, kan vi stærkt anbefale at få foretaget en årlig rensning med skumbehandling og imprægnering af din træterrasse. Alternativt kan en skumbehandling være nok i sig selv, alt efter omfang. Uanset, forlænger dette levetiden på din træterrasse markant.
Hvad angår løbende rengøring og vedligehold af din træterrasse, er vores bedste råd til dig: Hold din træterrasse ren for snavs og nedfald ved jævnligt at feje træterrassen – det betaler sig.

Få et prisoverblik over de forskellige løsninger for træterrasserens

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens