Rensning af træterrasse samt efterbehandling.

Rensning af træterrasse – Nordsjælland og København

Forlæng levetiden på din træterrasse

På samme måde som at andre typer overflader med tiden bliver udsat for uønskede belægninger som eksempelvis alger, pest og lav, er det også tilfældet for alle typer træterrasser. Hvis ikke man griber ind i tide, vil belægningerne med tiden være skadelige for din træterrasse og derfor være med til at forkorte dens levetid. Det skyldes, at belægningerne fungerer som en svamp, der konstant lader væske sive ned i træet.

Få en årlig servicebehandling af din træterrasse
Vil du gerne være på forkant, samt sørge for, at din træterrasse holder i mange år frem? Hos AlgeNord tilbyder vi en årlig servicebehandling. Det betyder, at vi årligt behandler din træterrasse med et godkendt algemiddel. På den måde sikrer du, at du har en flot terrasse lang tid frem.

Bliv kontaktet af AlgeNord

Skal vi hjælpe dig? Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.Rensning af træterrasse i Nordsjælland udført af AlgeNord

Beskyt din træterrasse og skån miljøet

Hos AlgeNord sørger vi for at beskytte din træterrasse mod uønskede belægninger. Vi renser din terrasse med en overfladevasker, hvorefter vi anvender en miljørigtig, selvvirkende algebehandling. Denne behandling sørger for, at al ny belægning og eventuelle rester, der måtte være tilbage, bliver renset væk.

Ved vores algebehandling af træterrassen anvender vi et algemiddel der er godkendt af Miljøstyrelsen. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt miljøet omkring din terrasse lider skade, når du får udført en terrasserens hos AlgeNord.

 

Imprægnering og efterbehandling af træterrasse
Efter din træterrasse er blevet renset hos AlgeNord, er der mulighed for flere efterbehandlinger. Vi tilbyder som noget nyt en let slibning af træterrassen med korn 120-180. Slibningen giver den sidste finish, og terrassen vil efter slibningen fremstå flot og ensartet. Efter rensning og eventuel let slibning, har vi også mulighed for at imprægnere din træterrasse. Vi anvender Nowocoat træimprægnering “ISO WOOD” Imprægneringen reducere fugtindtaget i terrassen, så terrassen vil fremstå vandafvisende. Kontakt en AlgeNord konsulent for mere information.

Få et uforpligtende tilbud

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord. Ring til os på tlf. 91 19 19 91, bestil et tilbud eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi en løsning.