Skip to main content

Rensning af Træterrasse

Vi har hos AlgeNord mere end 10 års erfaring med rensning af træterrasser, Fliserens, Tagerens og Rensning af Facader. Vi anvender udelukkende rent vand til rensning og produktet Neutralon®, som er godkendt af Miljøstyrelsen til algebehandling af Træterrasser. Efterbehandling af træterrasse; Imprægnering anbefales og let slibning efter behov. For personlig rådgivning ring på Tlf.: 91 19 19 91

Få et tilbud på træterrasserens

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på Træterrasserens med -20% rabat.

Professionel Træterrasserens

På samme måde som andre typer overflader, vil træterrasser med tiden blive udsat for uønskede belægninger som eksempelvis alger, pest og lav. Hvis ikke man griber ind i tide, vil de uønsket belægninger med tiden være skadelige for din træterrasse og derfor være med til at forkorte dens levetid. Det skyldes, at belægningerne fungerer som en svamp, der konstant lader væske sive ned i træet.

Hos AlgeNord tilbyder vi rensning af træterrasser, hvor vi renser skånsomt men effektivt således din træterrasse er fri for alger og dybdegående lav mv. Vores træterrasserens er den miljørigtige løsning, hvor vi benytter rent vand samt det godkendte algemiddel Neutralon®.

Foruden Prisgaranti har vi hos AlgeNord også Naborabat og så giver vi dig en personlig rådgivning så du får den rigtige løsning. Se vores priser for Træterrasserens.

+10 års erfaring med alger
Prisgaranti og Virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter

Før/efter billeder af Rensning af Træterrasser

Rensning af Træterrasse – sådan foregår det hos AlgeNord

Opmåling og Prøverens af Træterrasse

Vi starter med at gennemgå din træterrasse og vurdere hvilke tilstand den har, så vi kan foretage de nødvendige indstillinger ift. vandmængde, grader på dyser og vandtryk som vi renser med. Derudover foretager vi også en efteropmåling af træterrassen, således dit tilbud stemmer overens med det faktiske areal hos dig.

Såfremt du ønsker at se effekten af en træterrasserens, har vi mulighed for at lave en gratis prøverens inden vi går i gang. Vi laver en prøverensning på ca. 1 kvm. så du tydeligt kan se hvordan før/efter resultatet af rensningen kommer til at se ud.

Prøverens på træterrasse

Rensning af Træterrasse

Vi begynder nu med selve rensningen af træterrassen. Her renser vi din træterrasse ved hjælp af vores professionelle renseanlæg med tilhørende overfladevasker m.m. Her har vi mulighed for at tilpasse vand, dyser og tryk til netop den træsort din træterrasse har. Det betyder at vi skånsomt men effektivt renser træoverfladen fri for alle sporer, alger, mos mv. rensningen foregår udelukkende med rent vand, som vi enten har med os eller har tilkoblet hos dig. Allerede nu kan du se træterrassen fremstår ren og pæn.

Det er vigtigt at understrege, at vi IKKE benytter højtryksrensning til rensning af træterrasser. Det gør vi ikke på baggrund af at højtryksrensning ofte ødelægger træet med det kraftfulde og direkte vandtryk. Vi benytter derimod vores professionelle renseudstyr, hvor vi kan indstille dyser, vand og tryk således at træterrassen skånsomt men effektivt vaskes ren.

Hvad koster Rensning af Træterrasser? Se vores priser på Rensning af Træterrasser

Rensning af træterrasse i København

Algebehandling af Træterrasse

Efter rensningen af træterrassen med vores professionelle renseudstyr, anvender vi et miljørigtig og selvvirkende algemiddel. Produktet vi benytter er det godkendte algemiddel Neutralon®, som er et miljøgodkendt algebekæmpelsesmiddel af Miljøstyrelsen.

Det skummes ud og sørger for desinficere træterrassen så alle alger, sporer, mos og eventuelle rester fjernes. Denne algebehandling sikre at vi skåner nærmiljøet hos dig mest muligt. Planter, græsplæne, hæk mv. får IKKE permanente skader, hvis det kommer i kontakt. Vi oplever desuden at slutresultatet forbedres, da algemiddelet forebygger mod ny algevækst i 6 til 9 måneder, da det er selvvirkende.

Algebehandling af træterrasse udført af AlgeNord

Slibning af Træterrasse

Når træterrassen er tørret efter rensningen og algebehandlingen, typisk dagen efter, er der mulighed for efterbehandling. Her er en af mulighederne er at få foretaget en let slibning. Det foregår med en professionel overfladesliber, hvor korn 120-180 benyttes. Slibningen giver en flot finish, og terrassen vil efter slibningen fremstå blød og ensartet. Slibningen udføres ofte som én af flere efterbehandlinger på træterrassen og tager altid udgangspunkt i din træterrasse.

Se gerne vores pris på en komplet Træterrasserens inkl. slibning og efterbehandling for at få et overblik.

Billede efter Rensning af træterrasse af AlgeNord

Imprægnering af Træterrasse

Efter rensning, algebehandling og eventuel let slibning, anbefaler vi at få foretaget en imprægnering af træterrassen for at lukke terrassens overflade. Det er nødvendigt at træterrassen er tør før vi kan foretage imprægneringen.

Imprægneringen er en beskyttende hinde, som vi påfører træterrassens overflade med sprøjdedyser. Farven er transparent (gennemsigtig) og sikre træets naturlige farver. Imprægneringen reducerer indtaget af fugt i træet, så vækstbetingelser for alger, mos, lav mv. forhindres.
Vi anvender den danske Nowocoat træimprægnering “ISO WOOD”, som er særlig udviklet til professionel imprægnering og behandling af træterrasser. Imprægneringen kan benyttes på både nyt og gammelt træ og alt afhængigt af forholdene hos dig, forlænger imprægneringen levetiden på din træterrasse væsentligt.

Imprægnering af træterrasse

Oprydning og Garanti

Efter vi har udført træterrasserens og efterbehandling sørger vi for at de nærliggende overflader omkring terrassen f.eks. facade, vinduer mv. er i samme stand som da vi begynde. Dvs. skulle der undervejs mod forventning være kommet snavs på, vasker vi det væk, så du får overdraget det hele rent og pænt.

Vi anbefaler alle kunder at få et årligt servicebesøg fra os, så din træterrasse står nydelig hele året i mange år frem.

Træterrasserens efter rensning udført af AlgeNord

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Pris på Rensning af Træterrasse

Prisen på en Rensning af Træterrasse hos AlgeNord starter fra 45 kr. inkl. moms pr. m2 og varierer efter dit behov. Vi har løsninger alt efter hvad der er behov for på din træterrasse. De fleste af vores kunder vælger en komplet løsning for en Træterrasserens hos dem inkl. rensning, algebehandling og imprægnering samt evt. slibning.

Har du brug for hjælp til at vælge den rette behandling for din træterrasse, så kontakt os gerne direkte på tlf. 9119 1991 eller udfyld vores kontaktformular – så hjælper vi dig. Husk også at vi hos AlgeNord har Prisgaranti og Naborabat på Rensning af Træterrasser.

Se vores priser på Rensning af Træterrasser

Hvilke typer træsorter renser vi?

Hos AlgeNord renser vi langt de fleste træterrasser, da vi altid indstiller vores renseudstyr specifikt til netop din træterrasses træsort. Vi renser bl.a. nedenstående træsorter samt mange andre:
Træterrasser i blødt træ som vi renser:
– Trykimprægneret terrassebrædder
– Thermo fyr terrassebrædder
– Terrassebrædder i lærk (f.eks. Europæisk og Sibirisk lærk)
– Terrassebrædder i eg
– Kebony terrassebrædder (skovfyr)
Træterrasser i hårdt træ som vi renser:
– Cumaru terrassebrædder
– Thermo Ask terrassebrædder
– Bangkirai terrassebrædder
– Jatoba terrassebrædder
– Ipé terrassebrædder
– Komposit terrassebrædder

Rensning af træterrasse - AlgeNord

Vedligehold og Rengøring af Træterrasser

Som ejer af en træterrasse ved du, at løbende vedligehold og rengøring er nødvendigt for at holde alger og snavs væk. Men det kan svært at gennemskue hvordan vedligehold og rengøring faktisk skal foretages. Vi anbefaler altid at søge hjælp hos en professionel fra start.

Hos AlgeNord har vi mere end 5 års erfaring med Rensning af Træterrasser og over 10 års erfaring med algebekæmpelse og lav. Med udgangspunkt i det, kan vi stærkt anbefale at få foretaget en årlig rensning med algebehandling og imprægnering af din træterrasse. Alternativt kan en algebehandling være nok i sig selv, alt efter omfang. Uanset, forlænger dette levetiden på din træterrasse markant.
Hvad angår løbende rengøring og vedligehold af din træterrasse, er vores bedste råd til dig: Hold din træterrasse ren for snavs og nedfald ved jævnligt at feje træterrassen – det betaler sig.

Få et prisoverblik over de forskellige løsninger for Træterrasserens

Få en gratis prøverens på din træterrasse

Skulle du være i tvivl om, hvor stor en effekt en rensning af din træterrasse har, tilbyder vi en gratis prøverens. Ved en prøverensning får du en god fornemmelse af, hvordan din træterrasse kommer til at se ud, inden du beslutter dig.

Vi aftaler altid med dig, hvor på din træterrasse vi laver prøverensningen, inden vi går i gang.

Vi udfører prøverensningen på ca. 1 m2, hvilket i langt de fleste tilfælde er nok til at se en stor forskel på træterrassen.

Prøverensning på træterrasse - AlgeNord

Bestil et Tilbud

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 1991 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

Husk at vi har prisgaranti og virkningsgaranti på alle vores ydelser.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og modtag et tilbud inden for 24 timer.

Adresse(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Adresse(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.