Skip to main content

Rensning af træterrasse

Vi har hos AlgeNord mere end 10 års erfaring med rensning af træterrasser, fliserens, tagrens og rensning af facader. Vi anvender udelukkende rent vand til rensningen og kan efterbehandle med produktet Neutralon®, som er godkendt af Miljøstyrelsen til algebehandling. En efterfølgende imprægnering anbefales og vi tilbyder også en let slibning efter behov. For personlig rådgivning ring på Tlf.: 91 19 19 91

Få et tilbud på træterrasserens

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på Træterrasserens med -20% rabat.

Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Professionel træterrasserens

På samme måde som andre typer overflader, vil træterrasser med tiden blive udsat for uønskede belægninger som eksempelvis mos, alger og lav. Hvis man ikke griber ind i tide, vil de uønskede belægninger med tiden være skadelige for din træterrasse og derfor være med til at forkorte dens levetid. Det skyldes, at belægningerne fungerer som en svamp, der konstant holder træet fugtigt. Fugtigheden giver gode vækstmuligheder for mere lav og flere alger.

Hos AlgeNord tilbyder vi rensning af træterrasser, hvor vi renser skånsomt men effektivt således din træterrasse er fri for alger og dybdegående lav mv. Vores træterrasserens er den miljørigtige løsning, hvor vi benytter rent vand samt det godkendte algemiddel Neutralon® til efterbehandling.

Foruden Prisgaranti har vi hos AlgeNord også Naborabat og så giver vi dig en personlig rådgivning så du får den rigtige løsning. Se vores priser for Træterrasserens.

+10 års erfaring med alger
Prisgaranti og Virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter

Før/efter billeder af rensning af træterrasser

Rensning af træterrasse – sådan foregår det hos AlgeNord

Opmåling og prøverens af træterrasse

Vi starter med at gennemgå din træterrasse for at vurdere hvilken tilstand den har. På den måde kan vi foretage de nødvendige indstillinger ift. vandmængden, indstillingen på dyserne og vandtrykket som vi renser med. Derudover foretager vi også en efteropmåling af træterrassen, således dit tilbud stemmer overens med det faktiske areal hos dig. Terrassen skal være ryddet for møbler, krukker mm. før vi kan gå i gang med rensningen

Såfremt du ønsker at se effekten af en træterrasserens, har vi mulighed for at lave en gratis prøverens, inden vi går i gang. Vi laver en prøverensning på ca. 1 kvm. så du tydeligt kan se hvordan før/efter resultatet af rensningen kommer til at se ud.

Prøverens på træterrasse

Rensning af træterrasse

Vi begynder nu med selve rensningen af træterrassen. Her renser vi din træterrasse ved hjælp af vores professionelle renseanlæg med tilhørende overfladevasker m.m. Her har vi mulighed for at tilpasse vand, dyser og tryk til netop den træsort din træterrasse har. Det betyder at vi skånsomt men effektivt renser træoverfladen fri for lav, alger, mos mv. Rensningen foregår udelukkende med rent vand, som vi enten har med os eller har tilkoblet hos dig. Allerede nu kan du se træterrassen fremstår ren og pæn.

Det er vigtigt at understrege, at vi IKKE benytter direkte højtryksrensning til rensning af træterrasser. Det gør vi ikke, da direkte højtryksrensning ofte ødelægger træet med det kraftfulde vandtryk. Vi benytter derimod vores professionelle højtryksrenseudstyr, hvor vi kan indstille dyser, vand og tryk således at træterrassen skånsomt, men effektivt, vaskes ren.

Hvad koster rensning af træterrasser? Se vores priser på rensning af træterrasser

OBS: Er der pletter på træterrassen i form af f.eks. rust, olie, maling eller anden misfarvning, kan vi ikke garantere at en mekanisk rensning fjerner disse. Ej heller kan vi stilles til ansvar for manglende rensning af pletter og misfarvning. Derudover gøres der opmærksom på at der efter rensning er sandsynlighed for at gamle pletter bliver synlige – dette kan vi ikke stille til ansvar for.

Rensning af træterrasse i København

Skumbehandling af træterrasse

Efter rensningen af træterrassen med vores professionelle renseudstyr, anvender vi et miljørigtig og langtidsvirkende algemiddel. Produktet vi benytter er det godkendte algemiddel Neutralon®, som er et miljøgodkendt algebekæmpelsesmiddel af Miljøstyrelsen.

Det skummes ud og sørger for desinficere træterrassen så alle alger, sporer, mos og eventuelle rester af dybdegående lav fjernes. Denne skumbehandling sikrer, at vi skåner nærmiljøet hos dig mest muligt. Planter, græsplæne, hæk mv. får IKKE permanente skader, hvis det kommer i kontakt.

Vi oplever desuden at slutresultatet forbedres, da algemidlet er langtidsvirkende og forebygger mod ny algevækst i op til 9 måneder.

Algebehandling af træterrasse udført af AlgeNord

Let overfladeslibning af træterrasse

Når træterrassen er tørret efter rensningen og algebehandlingen, typisk dagen efter, er der mulighed for efterbehandling. Her er en af mulighederne er at få foretaget en let overfladeslibning. Det foregår med en professionel overfladesliber, hvor korn 120-180 benyttes. En let overfladeslibning er IKKE til at sammenligne med gulvslibning, da den lette overfladeslibning blot “afretter” de øverste træfibre og ikke som sådan går ned og sliber i dybden.

Den lette overfladeslibning giver ofte en flot finish, og terrassen vil efter overfladeslibningen ofte fremstå mere blød og mere ensartet. Det er vigtigt at understrege at alle træterrasser ikke er ens, hvorfor vi IKKE kan garantere for resultatet af en let overfladeslibning. Bemærk også at en let overfladeslibning IKKE fjerner pletter, maling eller lignende fra træterrassen.
En let overfladeslibning udføres ofte som én af flere efterbehandlinger på træterrassen og tager altid udgangspunkt i din træterrasse. Hvis din terrasse skal slibes skal den fortsat være ryddet for møbler, krukker mm.

Se gerne vores pris på en komplet Træterrasserens inkl. slibning og efterbehandling for at få et overblik.

Billede efter Rensning af træterrasse af AlgeNord

Imprægnering af Træterrasse

Efter rensning, algebehandling og eventuel let slibning, anbefaler vi at få foretaget en imprægnering af træterrassen for at lukke træets overflade. Det er nødvendigt at træterrassen er tør før vi kan foretage imprægneringen.

Imprægneringen er en beskyttende hinde, som vi påfører træterrassens overflade med sprøjdedyser. Farven er transparent (gennemsigtig) og sikrer træets naturlige farver. Imprægneringen reducerer indtaget af fugt i træet, så vækstbetingelser for alger, mos, lav mv. forhindres.
Vi anvender den danske Nowocoat træimprægnering “ISO WOOD”, som er særlig udviklet til professionel imprægnering og behandling af træterrasser. Imprægneringen kan benyttes på både nyt og gammelt træ og alt afhængigt af forholdene hos dig, forlænger imprægneringen levetiden på din træterrasse væsentligt.

For at vi kan imprægnere terrassen skal den være ryddet for møbler, krukker mm.

Har træet tidligere været overfladebehandlet med maling, olie eller lignende er det ikke sikkert at en imprægnering kan anbefales.

Imprægnering af træterrasse

Oprydning og vedligehold

Efter vi har udført træterrasserens og efterbehandling sørger vi for at de nærliggende overflader omkring terrassen f.eks. facade, vinduer mv. er i samme stand som da vi ankom. Dvs. skulle der undervejs mod forventning være kommet snavs på, vasker vi det væk, så du får overdraget det hele rent og pænt.

For at vedligeholde træterrassen anbefaler vi alle kunder at få to årlige servicebesøg med skumbehandling, så vil din træterrasse stå nydelig hele året i mange år frem.

Træterrasserens efter rensning udført af AlgeNord

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord Billede efter Rensning af træterrasse af AlgeNord

Pris på rensning af træterrasse

Prisen på en rensning af træterrasse hos AlgeNord starter fra 52,50 kr. inkl. moms pr. m2. Men tjek prissiden for tilbud. Vi har løsninger alt efter hvad der er behov for på din træterrasse. De fleste af vores kunder vælger en komplet løsning for en træterrasserens. Den indeholder rensning, skumbehandling og imprægnering samt evt. slibning.

Har du brug for hjælp til at vælge den rette behandling for din træterrasse, så kontakt os gerne direkte på tlf. 9119 9119 eller udfyld vores kontaktformular – så hjælper vi dig. Husk også at vi hos AlgeNord har Prisgaranti og Naborabat på rensning af træterrasser.

Se vores priser på rensning af træterrasser

Hvilke typer træsorter renser vi?

Hos AlgeNord renser vi langt de fleste træterrasser, da vi altid indstiller vores renseudstyr specifikt til netop din træterrasses træsort. Vi renser bl.a. nedenstående træsorter samt mange andre:
Træterrasser i blødt træ som vi renser:
– Trykimprægneret terrassebrædder
– Thermo fyr terrassebrædder
– Terrassebrædder i lærk (f.eks. Europæisk og Sibirisk lærk)
– Terrassebrædder i eg
– Kebony terrassebrædder (skovfyr)
Træterrasser i hårdt træ som vi renser:
– Cumaru terrassebrædder
– Thermo Ask terrassebrædder
– Bangkirai terrassebrædder
– Jatoba terrassebrædder
– Ipé terrassebrædder
– Komposit terrassebrædder

Rensning af træterrasse - AlgeNord

Vedligehold og rengøring af træterrasser

Som ejer af en træterrasse ved du, at løbende vedligehold og rengøring er nødvendigt for at holde alger og snavs væk. Men det kan svært at gennemskue hvordan vedligehold og rengøring faktisk skal foretages. Vi anbefaler altid at søge hjælp hos en professionel fra start.

Hos AlgeNord har vi mere end 5 års erfaring med rensning af træterrasser og over 10 års erfaring med bekæmpelse af alger og lav. Med udgangspunkt i det, kan vi stærkt anbefale at få foretaget en årlig rensning med skumbehandling og imprægnering af din træterrasse. Alternativt kan en skumbehandling være nok i sig selv, alt efter omfang. Uanset, forlænger dette levetiden på din træterrasse markant.
Hvad angår løbende rengøring og vedligehold af din træterrasse, er vores bedste råd til dig: Hold din træterrasse ren for snavs og nedfald ved jævnligt at feje træterrassen – det betaler sig.

Få et prisoverblik over de forskellige løsninger for træterrasserens

Få en gratis prøverens på din træterrasse

Skulle du være i tvivl om, hvor stor en effekt en rensning af din træterrasse har, tilbyder vi en gratis prøverens. Ved en prøverensning får du en god fornemmelse af, hvordan din træterrasse kommer til at se ud, inden du beslutter dig.

Vi aftaler altid med dig, hvor på din træterrasse vi laver prøverensningen, inden vi går i gang.

Vi udfører prøverensningen på ca. 1 m2, hvilket i langt de fleste tilfælde er nok til at se en stor forskel på træterrassen.

Prøverensning på træterrasse - AlgeNord

Bestil et Tilbud

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

Husk at vi har prisgaranti og virkningsgaranti på alle vores ydelser.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og modtag et tilbud inden for 24 timer.

Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.