Skip to main content

Rensning af Tagrender

Hos AlgeNord har vi specialiseret os i rensning af tagrender ved at støvsuge fra jorden i op til 16 meters højde (4. sal). Vi renser tagrender, nedløb, dræn og nedløbsbrønde for både private og erhverv i hele København og Nordsjælland. Ring på Tlf.: 91 19 19 91  for personlig rådgivning.

+8 års erfaring
Billeddokumentation
Op til 16 meter (4. sal)
Prisgaranti

Få et tilbud Tagrenderens

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på rensning af tagrender inden for 24 timer.

Stueplan

Rensning
Kamerabetjening
 Prisgaranti

Få et tilbud

1. sal

Rensning
Kamerabetjening
 Prisgaranti

Få et tilbud

2. sal

Rensning
Kamerabetjening
 Prisgaranti

Få et tilbud

3. sal

Rensning
Kamerabetjening
 Prisgaranti

Få et tilbud

4. sal – Op til 16 meter

Rensning
Kamerabetjening
 Prisgaranti

Få et tilbud

5. sal – Op til 16 meter

Rensning
Kamerabetjening
 Prisgaranti

Få et tilbud

6. sal – Op til 16 meter

Rensning
Kamerabetjening
 Prisgaranti

Få et tilbud

Professionel Tagrenderens

Trænger dine tagrender til en rensning? Det er helt naturligt at nedfald med tiden samler sig i tagrenderne. Hos AlgeNord udfører vi rensning af tagrender fra jorden i op til 16 meters højde (4. sal).

Vi anvender den førende teknologi på markedet, da vi via vores smarte støvsuger-system kan se, hvor vi renser i tagrenden nede fra jorden så vi altid får det hele med. Vores fremgangsmåde betyder at du i fremtiden kan spare penge, når du skal have renset tagrender, da vi hurtigere kan udføre rensningen af tagrenderne fra jorden via vores mobile støvsuger-system. Vores priser starter fra 35 kr. inkl. moms pr. løbende meter – se vores priser her.

Husk vi har Prisgaranti og Naborabat på Støvsugning af tagrender og at vi selvfølgelig opmåler og rådgiver dig, så du får den bedste løsning. Kontakt os i dag, så finder vi en god løsning.

Billeder af Tagrenderens

Rensning af tagrender – Trin for trin

Opmåling af tagrender

Før vi begynder har vi opmål længden på dine tagrender og du har accepteret vores tilsendte tilbud. På den aftalte dag og tidspunkt påbegynder vi rensningen af dine tagrender. Vi starter med at gennemgå dine tagrender samt vurdere tilstanden, så vi kan justere vores udstyr efter det. I samme omgang foretager vi en efteropmåling, så længden af dine tagrender på dit tilbud stemmer overens med det faktiske antal meter hos dig.

Vi tilbyder helt gratis at opmåle dine tagrender, så du er sikker på hvad omfanget er inden vi begynder at rense.

Rensning af tagrender fra jorden

Rensning af tagrender

Efter opmåling og vurdering dine tagrender begynder vi rensningen. Her renses fra jorden med vores smarte støvsuger-system, som kan nå op til 16 meters højde (4. sal). På den specialkonstruerede svanehals (for enden af støvsugeren) er på monteret et kamera, som sende live signal til vores skærm på jorden. Det betyder at vi kan se hele tagrenden og på den måde få det hele med. Ønsker du billeddokumentation kan dette også gøres uden ekstra beregning.

Vi sikre altid at der er fri passage ved nedløbsrør oppe fra og har desuden mulighed for også at rense nedløb, dræn, nedløbsbrønde efter behov.

Se vores priser på Rensning af Tagrender

Læs mere om tagrenderensning

Oprydning

Efter endt rensning af dine tagrender sørger vi for at ryde pænt op og tage alt affald med os uden ekstra beregning. Herefter vil vi anbefale at du tilmelder dig vores service, så du som minimum en gang om året får renset tagrender, gerne efterår eller tidlig forår.
Kontakt os for at få at tilmelde dig vores service

Rensning af tagrender op til 18 meters højde

Pris på rensning af tagrender

Prisen på rensning af tagrender hos AlgeNord starter fra 35 kr. inkl. moms pr. løbende meter. Hertil tager vi en opstartspris og evt. højdetillæg. Vi finder sammen den bedste løsning, så du får renset tagrender efter dit behov. Ønsker du at se hvad det koster for at få renset tagrender hos dig, sender vi gerne et uforpligtende tilbud.

Bestil et personligt tilbud ved at udfylde vores formular eller kontakt os direkte på tlf. 9119 9119. Og husk at vi hos AlgeNord har Prisgaranti og Naborabat.

Se vores priser på rensning af tagrender

Din sikkerhed for en god tagrenderens

Vi ser det hele med vores kamera

For enden af den specialkonstruerede svanehals er påmonteret et kamera. Dette sender konstant signal til vores skærm på jorden. På den måde sikrer vi os, at tagrenden bliver renset fuldstændig ren for blade, grene, planter, sten og andet smuds. Med kamerafunktionen har vi tilmed mulighed for at eftersende enten billeder eller video som dokumentation for vores tagrenderens hos dig.

Rensning af tagrender i op til 16 meters højde (4. sal)
Svanehalsen er monteret på ultralette koldfiberrør, så vi fra jorden af, uden brug af hverken lift eller stige, er i stand til at rense tagrender i op til 16 meters højde svarende til 4. sal.

Tagrenderens med kamera - AlgeNord

Rensning af tagrender i København

Hvorfor er rensning af tagrender vigtigt?

Når vandet ikke ledes ordentlig væk fra tagrender og nedløbsrør, på grund af tilstopning kan det have flere alvorlige konsekvenser.
I de værste tilfælde kan det føre til vandskader i murværk eller tilbageløb i bygningskonstruktionen med fugt og skimmelsvamp til følge. Frostsprængninger er også et kendt problem. Disse opstår når det stillestående vand fryser og derefter tør igen. Det er derfor nødvendigt at få udført en tagrenderens.

Inden skaden opstår
Forsikringsselskaberne dækker som udgangspunkt ikke skader, der er opstået på grund af manglende vedligehold på tagrender og nedløbsrør. Derfor er det kritisk at påtænke at få udført en tagrenderens på årlig basis.

kontakt AlgeNord allerede i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på rensning af tagrender.

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens