Skip to main content

Facaderens

Rensning af facader er noget vi hos AlgeNord har mange års erfaring med. Vi anvender udelukkende rent vand til rensning og efterbehandler med produktet Neutralon®, som er godkendt af Miljøstyrelsen til algebehandling af facade. Ring på Tlf.: 91 19 19 91  for personlig rådgivning.

Få et tilbud på facaderens

Vælg en pakke og modtag et tilbud på rensning af facade med det samme.

Komplet facaderens

Rensning af facade
Algebehandling af facade
Imprægnering af facade
 Prisgaranti

Få et tilbud

Stor facaderens

Rensning af facade
Algebehandling af facade
Prisgaranti

Få et tilbud

Mellem facaderens

Rensning af facade
Prisgaranti

Få et tilbud

Lille facaderens

Algebehandling af facade
Prisgaranti

Få et tilbud

Professionel facaderens

Hos AlgeNord hjælper vi dig med at undgå frostsprængninger og andre ødelæggelser på grund af uønskede belægninger, samtidig med at du får en pæn og ren facade.

Vi sørger for grundig facaderens i Nordsjælland og København, hvorefter vi behandler din facade med Neutralon, et algemiddel som er godkendt af miljøstyrelsen. På den måde sørger vi for, at skåne miljøet mest muligt, når vi renser din facade.

Når vi har renset din facade og behandlet den for alger, tilbyder vi også at imprægnere den for dig. Ved at imprægnere facaden lukkes og beskyttes din facade, samtidig med den stadig er åndbar. Imprægneringen reducerer fugtindtaget, så den ikke optager lige så meget fugt. Du opnår dermed det bedste og mest effektive resultat, hvis du får imprægneret facaden efter rensningen. På den måde kan resultatet holde i mange år frem.

Bestil et uforpligtende tilbud på Facaderens her på siden eller se vores Facaderens priser.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti
Miljøgodkendte produkter
Garanti for virkning

Forny udseendet og forlæng levetiden

På samme måde som dine fliser og taget på din ejendom kan blive ramt af uønskede belægninger, bliver din facade også udsat belægninger som eksempelvis alger og lav. Disse belægninger kan være svære selv at bekæmpe, og kræver ofte professionel hjælp.

Det er dog nødvendigt at få fjernet belægningerne. Udover at belægningerne gør, at din facade fremstår beskidt og misvedligeholdt, kan belægningerne også være skadelige for din facade. Det skyldes, at belægningernes rødder samler væske til sig og lader vand og fugt sive ind i din facade. I værste tilfælde kan det give frostsprængninger og revnedannelser. Din facades levetid forkortes altså markant, hvis du blot lader belægningerne blive siddende. Se hvad en Facaderens koster

Det siger kunderne

Hos AlgeNord får vi mange positive anmeldelser fra kunder, som har fået foretaget en facaderens af os. Læs et par af dem her eller på vores side med alle anmeldelser.

Billeder af Facaderens

Facaderens – sådan foregår det hos AlgeNord

Opmåling og Prøverens af facade

Det første vi gør, er at gennemgå arealet for facaden for at vurdere hvilke tilstand den har, så vi kan foretage de nødvendige indstillinger ift. vandmængde, grader på dyser og vandtryk som vi renser med. På sammetid foretager vi os en efteropmåling af facaden, så omfanget på dit tilbud stemmer overens med det faktiske areal.

Ønsker du at få en prøverens, så du kan se effekten af facaderensningen, har vi mulighed for at gøre det inden vi går i gang. Det koster ikke noget og det vil typisk være ca. 1 kvm. hvor du tydeligt kan se forskel på før og efter vores facaderens.

Facaderens

Efter opmåling og en eventuel prøverens påbegynder vi facaderensningen. Her renser vi din facade med vores professionelle renseanlæg, hvor vi har mulighed for at tilpasse vand, dyser og tryk til netop det facademateriale der er. Det betyder at vi skånsomt men stadig effektivt kan rense facade ren for alger, mos, sporer og andre uønsket belægninger.

Facaderens foregår udelukkende med rent vand, som vi enten har med os eller tilkobler os på hos dig. Ved dette trin kan du allerede se hvordan facaden fremstår ren og pæn. Det er vigtigt at understrege, at vi IKKE benytter traditionel højtryksrensning til facadrens. Det gør vi ikke på baggrund af at højtryksrensning ofte er for intensivt i form af det kraftfulde og direkte vandtryk. Vi benytter derimod vores professionelle renseudstyr, med de justerbare funktioner, således at facaden skånsomt men effektivt renses.

Se vores priser på Facaderens

Algebehandling af Facade

Efter at vi har udført vores facaderens påføre vi det miljørigtige og godkendte algemiddel Neutralon®. Det har tilformål at desinficere facaden så alle sporer, alger og eventuelle rester fjernes fra facaden.

Ved at benytte denne fremgangsmåde med en algebehandling af facade umiddelbart efter facaderens sikre vi at skåne miljøet mest muligt. Skulle planter, hæk, græsplæne komme i kontakt, kommer der IKKE permanente skader. Slutresultatet forbedres desuden efter en algebehandlingen da det er selvvirkende og på den måde forebygger mod ny algevækst i op til 6-9 måneder efter påførelsen.

Imprægnering af Facade

Efter facaderensning og algebehandlingen anbefaler vi at få foretaget en imprægnering af facaden for at lukke overfladen. Imprægneringen reducerer indtaget af fugt i facaden, så vækstbetingelser for alger, mos, lav mv. forhindres. Det er nødvendigt at facaden er tør før vi kan foretage imprægneringen.

Imprægneringen fungerer som en beskyttende hinde og påføres facadens overflade med vores professionelle sprøjtedyser. Farven er transparent (gennemsigtig) og sikre facadematerialets naturlige farver. Vores erfaring er at en imprægnering forlænger facadens levetid væsentligt.

Se Pris på Imprægnering af Facade

Facaderens i København lavet af AlgeNord

Oprydning og Garanti

Efter vi har udført facaderens, imprægnering mv. sørger vi for at de nærliggende overflader omkring facaden f.eks. fliser, vinduer mv. er i samme stand som da vi begynde. Dvs. skulle der undervejs mod forventning være kommet snavs på, vasker vi det væk, så du får overdraget det hele rent og pænt.

Vi anbefaler alle kunder at få et årligt servicebesøg fra os, så din facade står nydelig hele året i mange år frem.

Hvad koster en Facaderens?

Prisen på en Facaderens hos AlgeNord starter fra 42,5 kr. inkl. moms pr. m2 og varierer alt efter dit behov. Vi har løsninger for både private og erhvervsdrivende, som kan kan få uforpligtende tilbud der passer netop deres behov. De fleste af vores kunder vælger en komplet Facaderens inkl. rensning, algebehandling og imprægnering.

Har du brug for hjælp til at vælge den rette behandling for din facade, så kontakt os gerne direkte på tlf. 9119 9119 eller udfyld vores kontaktformular – så hjælper vi dig. Husk også at vi hos AlgeNord har Prisgaranti og Naborabat på Facaderens.

Se vores priser på Facaderens

Få en prøverens på din facade

Skulle du være i tvivl om, hvor stor en effekt en facaderens har, tilbyder vi altid en uforpligtende prøverens. Ved en prøverensning får du en god fornemmelse af, hvordan din facade kommer til at se ud, inden du beslutter dig.

Vi aftaler altid med dig, hvor på din facade vi laver prøverensningen, inden vi går i gang.

Vi udfører prøverensningen på ca. 1 m2, hvilket i langt de fleste tilfælde er nok til at se en stor forskel på facaden.

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens