Skip to main content

Spar op til 30% ved naborabat hos AlgeNord

Naborabat hos AlgeNord

Sådan fungerer naborabat hos AlgeNord

Hos AlgeNord tilbyder vi naborabat på alle vores ydelser: Fliserens, Tagrens, Træterrasserens, Facaderens, Algebehandling af Tag, Rensning af Tagrender, Dampning af Ukrudt, Bassinrens samt Graffitirens.

Vores rabat for naboer fungerer som en mængderabat med en besparelse for dig/jer på op til 30% og betyder at hvis I er flere på vejen, der ønsker at få udført rensning eller vedligeholdelse af jeres ejendom, så er der ekstra penge at spare. Det er ikke påkrævet at det skal være den samme ydelse I skal have udført, men det skal derimod udføres i forlængelse med hinanden.

Vi udarbejder ofte et samlet tilbud hvoraf naborabat og udspecificering af opgaven fremgår. Dét accepterer alle parter, hvorefter vi aftaler dato og tidspunkt for udførelse og herefter påbegynder vi arbejdet. Betaling foregår typisk hver for sig, således at alle får et bilag på deres køb inkl. rabat.

Eksempel på en Naborabat

Fire husstande skal have renset fliser, de kontakter AlgeNord og får ét samlet tilbud, hvor vi opmåler og aftaler nærmere omkring de faktiske forhold, udførelse, efterbehandling samt dato for udførelse. De aftalte informationer fremgår af tilbuddet samt medregnet naborabat (med en besparelse på op til 30%), som sendes via e-mail.

Alle parter accepterer tilbuddet med naborabat, hvorefter vi til aftalt tid og dato udfører arbejdet i forlængelse af hinanden. Betalingen sker særskilt således at alle fire får en faktura med deres andel.

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Tagrens før behandling af AlgeNord

Tagrens efter behandling af AlgeNord

Bestil et Tilbud

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

Husk at vi har prisgaranti og virkningsgaranti på alle vores ydelser.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og modtag et tilbud inden for 24 timer.

Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.