Skip to main content

Spar op til 40% ved naborabat hos AlgeNord

Naborabat hos AlgeNord

Sådan fungerer naborabat hos AlgeNord

Hos AlgeNord tilbyder vi naborabat på alle vores ydelser: Fliserens, Tagrens, Træterrasserens, Facaderens, Algebehandling af Tag, Rensning af Tagrender, Oprensning af Ukrudt, Bassinrens samt Graffitirens.

Vores rabat for naboer fungerer som en mængderabat med en besparelse for dig/jer på op til 40% og betyder at hvis I er flere på vejen, der ønsker at få udført rensning eller vedligeholdelse af jeres ejendom, så er der ekstra penge at spare. Det er ikke påkrævet at det skal være den samme ydelse I skal have udført, men det skal derimod udføres i forlængelse med hinanden.

Vi udarbejder ofte et samlet tilbud hvoraf naborabat og udspecificering af opgaven fremgår. Dét accepterer alle parter, hvorefter vi aftaler dato og tidspunkt for udførelse og herefter påbegynder vi arbejdet. Betaling foregår typisk hver for sig, således at alle får et bilag på deres køb inkl. rabat.

Eksempel på en Naborabat

Fire husstande skal have renset fliser, de kontakter AlgeNord og får ét tilbud hver med reference til hinanden, hvoraf opmåling af areal, de faktiske forhold, udførelse, efterbehandling samt fremgår. De aftalte informationer fremgår af tilbuddet samt medregnet naborabat (med en besparelse på op til 40%), som sendes via e-mail og SMS.

Alle parter accepterer tilbuddet med naborabat, hvorefter vi til aftalt tid og dato udfører arbejdet i forlængelse af hinanden. Betalingen sker særskilt således at alle får en faktura for arbejdet hos dem.

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Tagrens før behandling af AlgeNord

Tagrens efter behandling af AlgeNord

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens