Skip to main content

Se et udpluk af vores referencer

Referencer hos AlgeNord

Rensning og vedligehold hos erhverv, private og foreninger

Hos AlgeNord renser og vedligeholder vi en lang række forskellige overflader på ejendomme bl.a. Tag, Fliser, Træterrasser, Facader mf. Vores kunder er både privatpersoner, boligselskaber, ejerforeninger, andelsforeninger og virksomheder mf. Du kan herunder se et udpluk af vores referencer på nogle af de rensninger og behandlinger vi tidligere har udført. Ønsker du at få et uforpligtende tilbud er du velkommen til at kontakte os.

Før og efter billeder af tidligere referencer

Fliserens

Her ses et eksempel på en Fliserens, hvor vi har renset fliserne ved et poolområde for uønskede algebelægninger samt udført en komplet fliserens af et indgangsparti ved et sommerhus.

Fliserens af poolområde før behandling af AlgeNord

Fliserens af pool efter behandling af AlgeNord

Rensning af træterrasse

Her ses et eksempel på to gange komplet Rensning af Træterrasse, hvor vi skånsomt rensede i dybden for at fjerne uønskede algebelægninger.

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Facaderens

Her ses et eksempel på en Facaderens hos en boligforening, hvor vi rensede hele boligblokken for uønskede belægninger samt en maskinhal hvor alger og snavs blev renset væk fra facaden.

Facaderens før behandling af AlgeNord

Facaderens efter behandling af AlgeNord

Facaderens før behandling af AlgeNord

Facaderens efter behandling af AlgeNord

Rensning af Tagrender

Her kan du se hvordan vi renser tagrender fra jorden med vores smarte støvsuger-system. Ved Rensning af Tagrender kan vi støvsuge i op til 18 meters højde og se hele tagrender i mens vi støvsuger.

Algebehandling af Tag

Her kan du se hvordan Algebehandling af Tag foregår. Vi står fra jorden med vores teleskoplanse og skummer hele tag arealet ind. Vi samler alt spildevand op i mens vi algebehandler.

Tagrens

Her ses et eksempel på før og efter Tagrens, hvor vi rensede tagene skånsomt i dybden for at fjerne de uønskede mos- og algebelægninger, som havde vokset sig ned i taget.

Tagrens før behandling af AlgeNord

Tagrens efter behandling af AlgeNord

Erhvervsdrivende, Kommuner og Offentlige Instanser

En række Kommuner, Erhvervsdrivende og Offentlige Instanser i København og hele Nordsjælland benytter os til at deres vedligehold og renseopgaver. Om det er Rensning af tagrender, Algebehandling eller Fliserens eller en af vores andre ydelser, så løser vi altid opgaven. Inden vi påbegynder arbejdet har vi aftalt nærmere omkring de faktiske forhold, prisen og omfang samt hvornår og hvor vi skal udføre arbejdet. Hvis det ønskes eftersender vi gerne dokumentation i form af billeder eller video.

Ønsker du en personlig besigtigelse, kommer vi gerne ud til jer. Vi sender desuden også gerne et uforpligtende tilbud, så I kan se hvad det koster hos jer.

Almennyttige boligselskaber, Ejendomsadministration og Ejer- og Andelsboligforeninger

Vi har faste samarbejdsaftaler og ad hoc opgaver med en række Almennyttige boligselskaber, Ejendomsadministration, Ejer og Andelsboligforeninger i hele Nordsjælland og København. Afhængigt af omfang og behov finder vi den rette løsning i fællesskab. Flere en kombineret serviceaftale med flere af vores ydelser f.eks. Støvsugning af tagrender i efteråret og fliserens i foråret.

Vi tilbyder en fast kontaktperson, som gerne kommer ud og opmåler areal eller aftaler nærmere ved fysisk fremmøde. Kontakt os direkte på telefon +45 9119 9119 eller ved at udfylde vores kontaktformular, så finder vi den rette løsning.

Privatpersoner

I AlgeNord har vi en stor del privatpersoner som kunder over hele Nordsjælland og København. Mange har en fast aftale med os omkring f.eks. fliserens eller rensning af tagrender, men vi kommer også ud når der er akut behov.

Vi sørger altid for at rådgive dig til den bedste løsning som ikke nødvendigvis også er den dyreste. Vi går utrolig meget op i den gode kundeoplevelse, hvorfor vi gør ekstra meget ud af vores kommunikation fra start til slut.

Kontakt os gerne eller bestil et uforpligtende tilbud.

Kundeanmeldelserne af AlgeNord taler for sig selv

Vores motivation er klart glade og tilfredse kunder – og dem kan vi heldigvis bryste os med at have mange af. Vi prioriterer nemlig tiden til den gode og personlige kundeoplevelse. Du kan derfor regne med faste aftaler, punktlighed, effektivt arbejde og løbende dialog med AlgeNord på sagen. Se vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook eller på vores side med kundeanmeldelser.

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens