Skip to main content

Privatlivspolitik

Gældende fra 1. Januar 2022 – Senest opdateret 27. Oktober 2022
Vi tager forbehold for tastefejl og ændringer.

AlgeNord logo i stort

Hos AlgeNord ApS indhentes kun relevant persondata i tilfælde hvor det er nødvendigt for din aktivitet hos Algenord ApS.
Persondata anvendes udelukkende efter dansk lovgivning og opbevares så længe vi enten er forpligtet eller så længe det har en relevant hensigt i forbindelse med indsamlingen heraf. Dataansvarlig for indsamling og behandling af persondata på www.algenord.dk er AlgeNord ApS, Topstykket 9b, 3460 Birkerød, CVR-nr.: 36707062.

Oplysninger vi indsamler

AlgeNord ApS behandler og indsamler dine persondata i følgende tilfælde: Ved besøg på www.algenord.dk, ved henvendelse via kontaktformularer, ved anmeldelse af din oplevelse af vores arbejde, ved kontakt til vores kundeservice. Formål og behandling af persondata Dine persondata indhentes (navn, adresse, telefonnummer. og e-mail) for at kunne levere eller give tilbud på vores serviceydelser. Ligeledes benyttes dine persondata til at bekræfte aftaler og herunder ordrebekræftelse af serviceydelser. Disse oplysninger indsamles og behandles i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger vil blive slettet efter 5 år, du har modtaget en serviceydelse eller har efterspurgt en af vores serviceydelser.

Persondata hos tredjeparter

Tredjepartsleverandører benyttes af AlgeNord ApS, for at kunne levere vores serviceydelser bedst muligt. Tredjepartsleverandører behandler persondata på vores instruks og følger gældende lovgivning for databehandlere. Der foreligger en indgået databehandleraftale, som stiller garanti for at de overholder gældende lovgivning om håndtering af persondata.
AlgeNord ApS videresælger ikke dine persondata til tredjeparter, ej heller opbevarer dine persondata uden for EU. Ønsker du at dele din oplevelse af AlgeNord på Trustpilot, vil dit navn og email blive videreformidlet til Trustpilots anmeldelsesformular.
www.algenord.dk er opbevaret hos One.com Group AB, VAT-no. SE559205240001, som er vores databehandler. Alle persondata hos AlgeNord opbevares i EU datacentre hos One.com

Rettigheder

Du har ret til at til enhver tid at anmode AlgeNord om at få adgang til og få rettet dine persondata samt at få slettet dine persondata. Desuden har du ret til at klage over behandlingen af dine persondata samt indgive en klage til dansk databeskyttelsesmyndighed. Ønsker du at få slettet/rettet eller indsigt i dine persondata hos AlgeNord, skal du kontakte os skriftligt på kontakt@algenord.dk.