+5 års erfaring med Tagrens og altid miljøvenlig produkter.

Tagrens i Nordsjælland og København

Tagrens eller Algebehandling?

På danske tage vokser der i høj grad uønskede belægninger såsom alger, mos og lav. Belægningerne medfører ofte at taget ser slidt og grimt ud og så er de endda også skadelige for taget. Det skyldes, at rødderne fra belægningerne danner grundlag for væske og fugt, som frit kan sive ind i taget, som kan føre til frostsprængninger.

Det er ikke kun nødvendig at vedligeholde sit tag i forhold til udseendet af taget, men i høj grad handler det om at sikre at taget kommer til at holde i mange år frem, uden frostsprængninger eller anden form for ødelæggelse fra belægninger.

Her tilbyder vi hos AlgeNord enten en Algebehandling af Tag eller en Tagrens. Forskellen på de to behandlinger ligger i hvor dybt de uønskede belægningerne har sat sig. En Algebehandling af Tag anbefales til et tag, hvor belægningerne endnu ikke har vokset dybt ned i taget. Hvor en Tagrens er en dybdegående og på samme tid skånsom behandling til at fjerne uønskede belægninger, som har vokset sig ned i taget. 

Er du i tvivl om dit tag skal have en Tagrens eller en Algebehandling, giver vi dig gerne en personlig vurdering med en opmåling af dit tag. Ønsker du også at få en præcis pris og produktspecifikationer, giver vi dig selvfølgelig også et uforpligtende tilbud på netop dit tag.

Bliv kontaktet af AlgeNord

Skal vi hjælpe dig? Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.Miljørigtig og skånsom tagrens

Vi hjælper dig med at komme af med de uønskede belægninger på forsvarlig vis og med hensyn til miljøet. Vores Tagrens som renser i dybden består af en mekanisk rensning med efterfølgende udlægning af selvvirkende rensevæske samt mulighed for en afsluttende imprægnering af taget. 

I vores arbejde med Tagrens benytter vi IKKE traditionelt direkte højtryksspuling, da vi altid tager hensyn til tagmaterialet. Vores udstyr er specialfremstillet til netop at kunne reguleres alt efter hvilke belægning, som skal fjernes og dermed hvilke fremgangsmåde som skal benyttes. Det betyder at vi kan udføre en skånsom tagrens. 

Vi ønsker også at skåne miljøet mest muligt i vores arbejde, hvorfor vi altid anvender et algemiddel der er godkendt af Miljøstyrelsen. På den måde passer vi på miljøet samtidig med, at vi beskytter dit tag.

Når vi har behandlet dit tag med en Tagrens vil du i de fleste tilfælde kunne se en direkte effekt efter vi har renset. Men da der er mange forskellige typer belægninger kan det varierer. Nogle belægninger har dybe rødder, som kræver længere behandlingstid, imens andre belægninger sidder tættere på overfladen. 

Hvilke type tage renser AlgeNord?

Er du i tvivl om dit tag kan få en tagrens hos AlgeNord? Der findes grundlæggende mange typer tage i forskellige materialer og ikke alle tage kan tåle en tagrens, så vær opmærksom og søg faglig rådgivning inden. 

For at få en tagrens hos AlgeNord har vi følgende “krav” som skal overholdes.

  • Vi udfører tagrens på tage op til 30 graders hældning uden lift.
    På tage over 30 graders hældning udføres rensning fra enten lift eller stillads.
  • Vi udfører tagrens på bygninger i højst to plan uden lift.
    I ejendomme over to plan udføres tagrens fra enten lift eller stillads.
  • Vi udfører tagrens på følgende tagtyper: Betontegl, Eternittage uden asbest, Paptage, Decra tage, Skifertage, Ståltage.

Har du et tag som matcher ovenstående er du velkommen til at kontakte os for et personlig tilbud på en tagrens på dit tag. 

Uønsket belægninger på andre overflader

Da alger, mos og andre typer uønsket belægninger ikke kun sætter sig på taget, er det ofte nødvendigt at overveje det samlet omfang. Både fliser, terrasser, facader mv. er også udsatte overflader, da forholdene for uønsket vækst af belægninger typisk er de samme. De uønsket belægningerne opstår på baggrund af vand og fugt i en kombination med overflade materialet samt det milde vejr.

Har du flere overflader, fx fliser, facade eller træterrasse som skal behandles for uønsket belægninger, tilbyder vi hos AlgeNord en samlet løsning skræddersyet til dit behov. Det betyder at vi i samme omgang tager hånd om det hele og du på den måde opnår en “mængde rabat” i forhold til arbejdet. Vi giver derfor en ekstra rabat på vores i forvejen konkurrencedygtige priser til dig, når du vælger at samle det hele. Kontakt os for et uforpligtende tilbud med ekstra rabat.

Få et uforpligtende tilbud

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord. Ring til os på tlf. 91 19 19 91, bestil et tilbud eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi en løsning.