Skip to main content

Tagrens

Vi har hos AlgeNord mere end 10 års erfaring med algebekæmpelse på tage og Tagrens. Vi anvender udelukkende rent vand til rensning og produktet Neutralon® til algebehandling af tage, som er godkendt af Miljøstyrelsen. Efter en tagrens har vi mulighed for at male dit tag med tagmaling eller påføre imprægnering. Ring til os på Tlf.: 91 19 19 91 for personlig rådgivning.

+10 års erfaring med alger og lav
Gratis prøverens af tag
Prisgaranti og Virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter

Få et tilbud på Tagrens

Vælg en pakke og modtag et uforpligtende tilbud på tagrens inden for 24 timer.

Bemærk: Vi renser ikke tage der indeholder asbest.

Tagrens

Rensning
Algebehandling
 Prisgaranti

Få et tilbud

Tagrens og tagmaling

Rensning
Algebehandling
Tagmaling
 Prisgaranti

Få et tilbud

Tagrens og imprægnering

Rensning
Algebehandling
Imprægnering
 Prisgaranti

Få et tilbud

Algebehandling af tag

Algebehandling
 Prisgaranti

Få et tilbud

Professionel Tagrens

Trænger dit tag til en opfriskning? uanset om der er tale om mos, alger eller lav vil et tag være modtagelige over for uønsket gevækster. Hos AlgeNord udfører vi Tagrens (mekanisk Tagrens), hvor vi sørger for at fjerne alle uønskede belægninger på tagarealet fx alger, mos og lav m.m.

Vi renser med vores professionelle renseanlæg, hvor vi regulerer dyser, vand og tryk alt efter tagmaterialet, så vi effektivt men skånsomt får renset taget. Vi benytter rent vand og det miljøgodkendte algemiddel Neutralon®, og så sørger vi for at opsuge alt overskydende spildevand. På den måde sikre vi en miljørigtig og skånsom Tagrens, hvor du får et flot resultat med det samme. Læs herunder hvordan vi udfører Tagrens samt mulighederne for algebehandling, imprægnering og tagmaling.

Husk at vi har Prisgaranti og Naborabat på Tagrens og at vi selvfølgelig rådgiver dig, så du får den bedste løsning. Se vores priser på Tagrens

Før/efter billeder af tagrens

Tagrens – Trin for trin

Opmåling og Prøverens af Tag

Vi starter med at gennemgå dit tagareal og vurdere tagets tilstand, så vi kan justere vores renseanlæg efter tagmaterialet. I samme omgang foretager vi en efteropmåling, så tagarealet på dit tilbud stemmer overens med det faktiske tagareal hos dig.

Ønsker du en prøverens, før vi begynder rensningen er dette mulig. Vi tilbyder helt uforpligtende en prøverens på ca. 1 kvm. så du kan få en god indikation af før/efter resultater af rensningen.

Tagrens i Nordsjælland

Tagrens

Efter opmåling og vurdering af tagarealet begynder tagrensen. Her renses der oppe fra tagryggen og ned mod tagrenderne, så vand ikke siver ind under tagkonstruktionen i forbindelse med rensningen af taget. Vi benytter udelukkende rent vand, som vi enten har tilkoblet os hos dig eller har med. Alle alger, mos, lav og andre uønsket belægninger fjernes ved tagrensningen og taget vil fremstå rent.

Ved tagrens udført af AlgeNord er det vigtig at understrege , at vi IKKE benytter traditionelt højtryksrensning. Det skyldes at det kraftfulde og direkte vandtryk ofte er for hårdt mod tagmaterialet. Vi benytter derimod vores professionelle renseudstyr, hvor dyser, vand og tryk kontrolleres efter den pågældende type tag.

Læs mere om rensning af tag

Algebehandling af Tag

Umiddelbart efter tagrens foretager vi en algebehandling af taget. Her anvender vi Neutralon®, et algemiddel som Miljøstyrelsen har godkendt til algebehandling af tag. Inden vi foretager algebehandlingen propper vi nedløb til og tilkobler vores anlæg til opsamling af spildevand. Så det foregår efter miljøstyrelsens krav om håndtering af spildevand.

En algebehandling af tag foregår således at vi skummer tagarealet ind. På den måde desinficeres taget og alle sporer samt eventuelle rester af algevækst fjernes. Ved at anvende Neutralon®, sikre vi at skåne miljøet mest muligt og det betyder desuden, at dine planter, græsplæne eller hæk IKKE får permanente skader, hvis det kommer i kontakt. Vi oplever ligeledes at slutresultatet forbedres, da algebehandlingen forebygger mod ny algevækst i 6 til 9 måneder efter det påføres.

Et alternativt til en tagrens er at få udført en Algebehandling af Tag.

Imprægnering eller Tagmaling

Efter rensning og algebehandling skal tagarealet tørre og typisk dagen efter, kan vi imprægnere eller male taget alt efter dit behov. Vi anbefaler i de fleste tilfælde at få udført enten en imprægnering eller tagmaling.

Ved at imprægnere tagarealet får overfladen påført en en gennemsigtig og beskyttende hinde. Imprægneringen er uden farve og reducerer indtaget af fugt og vand i tagmaterialet. Det betyder at vækstbetingelser for alger, mos og lav mindskes markant. På denne måde bliver taget i højere grad vandafvisende, men bibeholder stadig den naturlige åndbare effekt. Efter imprægnering vil taget stadig kræve årlig vedligehold, men fremstår væsentligt bedre beskyttet mod vind og vejr.

Hos AlgeNord maler vi også tagoverflader efter rensning og algebehandling. Det er vigtigt at tage tørre inden tagmaling påføres, hvorfor vi i sammen med dig nøje planlægger vores arbejdstid. Inden vi påbegynder tagmalingen har du valgt farve og aftalt nærmere om efterspænding af skruer mv.

Når vi maler taget med vores professionelle sprøjtedyser, starter vi med at påføre en primer der har til formål at grunde tagarealet. Herefter males tagoverflade grundigt og hvis nødvendigt eller ved farveskift på taget, foretages endnu en grundig maling af taget. Vi vurdere altid behovet for trejde overmaling undervejs i fællesskab med dig. ligesom vi undervejs afdækker alle andre tilstødende overflader, som ikke skal overmales på taget.

Både imprægnering og tagmaling beskytter tagkonstruktionen på ny ved at være et frisk og slidstærkt lag på overfladen. Så fugt, alger og mos forhindres på taget i årene frem. Vi har fuld garanti på de første 5 år efter en tagmaling og oplever generelt en levetid på op til 15 år for tagmaling og imprægnering. Imprægnering og tagmaling kan derfor være en god og forholdsvis billig investering i dit tag.

Læs mere om imprægnering af tag eller Læs mere om tagmaling

Oprydning og Garanti

Efter endt Tagrens sørger vi for at dine andre nærliggende overflader omkring taget f.eks. fliser, vinduer, indkørsel mv. er i samme stand som vi kom. Skulle der undervejs være kommet snavs på, vasker vi det væk, så du får overdraget det hele rent og pænt.

For at vedligeholde et flotte resultat efter en tagrens, anbefaler vi at du årligt får udført en algebehandling af tag. En tagrens kan ikke stå alene på sigt, da alger, mos og lav har gode vækstbetingelser i Danmark. Så for at holde evt. ny uønsket algevækst mv. nede er det derfor klart at anbefale et årligt servicebesøg fra os.

Et servicebesøg består af en besigtigelse og så udfører vi en vedligeholdelsesbehandling (algebehandling af tag), som er effektiv i serviceperioden indtil den næste servicebesøg indtræder året efter. Vores servicebesøg koster fra 950 kr. inkl. moms og er med til at forlænge levetiden på dit tag væsentligt.

Læs mere om vedligeholdelse af tag

Hvad koster en Tagrens?

Prisen på en Tagrens hos AlgeNord starter fra 70 kr. inkl. moms pr. m2 og varierer alt efter dit behov. Vi har løsninger som omfatter imprægnering eller tagmaling og i de fleste tilfælde køber vores kunder en samlet løsning for en tagrens hos dem. Vi udarbejder derfor et tilbud som tager højde for netop det behov du har.

Bestil et personligt tilbud ved at udfylde vores formular eller kontakt os gerne direkte på tlf. 9119 9119. Og husk at vi hos AlgeNord har Prisgaranti og Naborabat.

Se vores priser på Tagrens

Hvilke type tage renser AlgeNord?

Der findes mange forskellige tagmaterialer og ikke alle tage kan tåle en tagrens. For at få en tagrens hos AlgeNord har vi følgende “krav” som skal overholdes:

  • Vi udfører tagrens på tage op til 30 graders hældning uden lift. På tage over 30 graders hældning udføres rensning fra enten lift eller stillads.
  • Vi udfører tagrens på bygninger i højst to plan uden lift. I ejendomme over to plan udføres tagrens fra enten lift eller stillads.
  • Vi udfører tagrens på følgende tagtyper: Betontegl, Eternittage uden asbest, Paptage, Decra tage, Skifertage, Ståltage, Lertegl (med lift).

Har du et tag som matcher ovenstående er du velkommen til at kontakte os for et personlig tilbud på en tagrens på dit tag. Alternativet til en tagrens er en Algebehandling af Tag.

Har du uønsket belægninger på andre overflader?

Da alger, mos og andre typer uønsket belægninger ikke kun sætter sig på taget, er det ofte nødvendigt at overveje det samlet omfang. Både fliser, terrasser, facader mv. er også udsatte overflader, da forholdene for uønsket vækst af belægninger typisk er de samme. De uønsket belægningerne opstår på baggrund af vand og fugt i en kombination med overflade materialet samt det milde vejr.

Har du flere overflader, fx fliser, facade eller træterrasse som skal behandles for uønsket belægninger, tilbyder vi hos AlgeNord en samlet løsning skræddersyet til dit behov. Det betyder at vi i samme omgang tager hånd om det hele og du på den måde opnår en “mængde rabat” i forhold til arbejdet. Vi giver derfor en ekstra rabat på vores i forvejen konkurrencedygtige priser til dig, når du vælger at samle det hele. Kontakt os for et uforpligtende tilbud med ekstra mængde rabat.

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens