Skip to main content
Forside » Tagrens » Tagmaling

Tagmaling

Forlæg tagets levetid og beskyt det mod vejr og vind. Med tagmaling får du et beskyttende lag, som hjælper med at forhindre nedbrydning og det vil fremstå som nyt.

Forestil dig et typisk dansk parcelhus i en stille forstad. Familien Jensen har boet her i over 20 år, og huset har været deres trygge base gennem op- og nedture. Men efterhånden som årene er gået, har de bemærket, at deres tag er begyndt at se trist og slidt ud. Den mørkegrå farve er falmet, og mos har fundet vej til tagstenene. De overvejer at få det malet for at forlænge tagets levetid og samtidig give deres hjem et frisk og velplejet udseende. Løsningen er professionel tagmaling, der giver nyt liv til taget og beskytter det mod vejrets luner.

Maling af tag beskytter det mod det danske vejr

Hos Algenord er vi erfarne tagmalere, der fokuserer på kvalitet, præcision og holdbarhed. Vi ved, at det danske vejr kan være hårdt mod tagene, og derfor anvender vi kun miljøvenlige og højtydende produkter for at sikre et optimalt og langvarigt resultat. Når det kommer til tagmaling, er valget af den rette type altafgørende. Den passende tagmaling sikrer ikke kun et flot resultat, men også en langvarig beskyttelse af taget. Vi varetager hele processen fra start til slut og sørger for, at dit tag er klargjort og beskyttet mod det danske vejrs udfordringer.

I Danmark har vi et tempereret klima med fire årstider, hvilket betyder, at dit tag udsættes for en bred vifte af vejrforhold. Solens UV-stråler, regn, vind og sne kan alle bidrage til nedbrydningen af tagets materiale. Med tagmaling får du et beskyttende lag, som hjælper med at forhindre den nedbrydning. Tagmaling beskytter effektivt mod vejrets luner og forlænger dermed tagets levetid betydeligt.

Den grundige tagmalingsproces hos Algenord

Et smukt tag bidrager væsentligt til hjemmets generelle udseende og æstetik. Når du får renset og malet dit tag, vil det fremstå som nyt, hvilket kan forbedre husets visuelle appel. Det er ikke kun til fordel for dig selv, men kan også være en attraktiv faktor for eventuelle købere i fremtiden. At komme hjem til et hus med et flot og velplejet tag kan også gøre en stor forskel i din daglige trivsel.

Nogle mennesker undgår at vedligeholde deres tag af budgetmæssige grunde, men regelmæssig tagmaling kan faktisk spare dig penge i det lange løb. Ved at forlænge tagets samlede levetid og reducere behovet for hyppige reparationer, bliver vedligeholdelsen en god investering.

Når vi maler dit tag, starter vi med at påføre en primer, der grunder tagarealet. Herefter maler vi tagoverfladen grundigt, og hvis nødvendigt, foretager vi endnu en gang maling for at sikre et jævnt og flot resultat. Vi vurderer altid behovet for yderligere overmaling sammen med dig. Undervejs afdækker vi alle tilstødende overflader, som ikke skal males, for at sikre en ren og professionel finish. Både imprægnering og tagmaling beskytter tagkonstruktionen ved at danne et slidstærkt lag, som forhindrer fugt, alger og mos i at skade taget i årene frem.

Professionel vurdering af dit tag

Vores fagfolk anbefaler, at du kontakter os for en vurdering af dit tags levetid og behov. Vi kan hjælpe dig med at fastlægge en vedligeholdelsesplan, der passer til netop dit tag og sikrer, at det forbliver beskyttet og ser godt ud i mange år fremover.

Hos Algenord tilbyder vi også algebehandling og tagrensning som en del af vores service. Vi planlægger vores arbejde nøje sammen med dig for at sikre de bedste forhold for tagmalingen.

Vi udfører tagrens på bygninger i højst to plan uden lift. I ejendomme over to plan udføres tagrens fra enten lift eller stillads. Vi udfører typisk tagrens på følgende tagtyper: Betontegl, eternittage uden asbest, Decra tage og andre ståltage. Vi udfører tagmaling på tage op til 30 graders taghældning uden lift. På tage over 30 graders hældning udføres det fra enten lift eller stillads.

Vi giver fuld garanti på de første fem år efter en tagmaling, og generelt kan du forvente en levetid på op til 15 år. Tagmaling og imprægnering er derfor en både god og økonomisk fornuftig investering i dit tags fremtid.

Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at give dit tag nyt liv og sikre, at det ser flot ud og er optimalt beskyttet mod det danske vejr.

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens