Skip to main content
Forside » Tagrens » Rensning af tag

Rensning af Tag

Få en professionel rensning af dit tag. Det beskytter taget mod frostsprængninger om vinteren og råd om sommeren. Et tag i optimal stand ser godt ud og holder længere.

I har netop købt jeres drømmehus i en lille landsby omkranset af smukke, grønne marker og høje træer. Som vinteren nærmer sig, bemærker du, at jeres tag er dækket af mos og alger, hvilket får det til at se gammelt og forsømt ud. Du bliver bekymret for de potentielle skader vinteren kan gøre på det smukke hus, hvis ikke det bliver beskyttet mod det hårde danske vintervejr. Og du vil bare gerne kunne nyde jeres første vinter i det nye hjem uden bekymringer. De er derfor vigtigt at få renset taget, så I kan få en tryg og vedligeholdelsesfri boligoplevelse.

Professionel tagrensning er vigtig for at fjerne belægninger

Rensning af tag er ikke kun en kosmetisk forbedring. Et tag, der er dækket af mos, alger og lav, kan hurtigt udvikle strukturelle problemer. De levende organismer holder på fugt, hvilket kan føre til frostsprængninger om vinteren og råd om sommeren. Ved regelmæssig rensning sikrer du, at dit tag kan modstå de skiftende vejrforhold og du forlænger dets levetid betydeligt. Hos AlgeNord bruger vi specialiseret udstyr, der regulerer dyser, vand og tryk afhængig af tagmaterialet, for at fjerne alle uønskede belægninger skånsomt men effektivt. Det betyder, at dit tag ikke kun ser godt ud, men også forbliver i optimal stand.

Hos AlgeNord tager vi miljøet alvorligt. Vi anvender rent vand og det miljøgodkendte algemiddel Neutralon®, som sikrer, at vi renser dit tag uden at skade miljøet. Vi opsuger også alt overskydende spildevand, så du ikke skal bekymre dig om afløbsproblemer eller forurening. Den skånsomme tilgang betyder, at vi kan levere et flot resultat med det samme, samtidig med at vi passer på naturen. Det er vigtigt for os, at vores du føler dig tryg ved at vælge en løsning, der både er effektiv og bæredygtig.

Sådan renser vi dit tag

Vi tilbyder mere end blot tagrens. Udover at fjerne mos, alger og lav, tilbyder vi også algebehandling, imprægnering og tagmaling, der yderligere beskytter og forlænger tagets levetid.

Vi starter altid med en grundig gennemgang af dit tag for at vurdere dets tilstand og tilpasse vores metode derefter. Hvis du ønsker det, kan vi udføre en prøverens på et lille område, så du kan se den store forskel en professionel tagrens kan gøre. Vores service omfatter tagrens på mange forskellige tagtyper, fra betontegl til skifertage, og vi sikrer altid, at arbejdet udføres sikkert og korrekt.

Vi udfører tagrens på tage med op til 30 graders hældning uden lift. På tage over 30 graders hældning udføres rensning fra enten lift eller stillads. Vi udfører tagrens på bygninger i højst to plan uden lift. På ejendomme over to plan udføres tagrens fra enten lift eller stillads. Typisk renser vi følgende tagtyper: betontegl, eternittage uden asbest, paptage, decra tage, skifertage og ståltage.

Få rådgivning fra et erfarent team

Rensningen foregår med kontrolleret højtryk ved brug af rensekasse fra tagryg ned mod tagrenden. Efter tagrensningen renser vi tagrenderne og skyller af med en blød stråle, så alle tilstødende overflader bliver rene og pæne. Vi benytter renseudstyr, som kan indstilles til den pågældende overfladetype med justerbare tryk, dyser og vandmængde.

Arbejdet sviner, mens vi er i gang, men vi sikrer altid, at vi rydder op efter os, så du kan nyde dit rene og velholdte tag.

Efter vi har renset taget, anbefaler vi en algebehandling for at fjerne algesporer og forhindre nye vækster. Vi foretager opsamling af spildevand ved algebehandling og bruger det miljøvenlige algemiddel Neutralon®.

Vores erfarne team rådgiver dig gennem hele processen, så du får præcis den løsning, der passer til dine behov. Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular for en uforpligtende opmåling og prøverens, og oplev forskellen med AlgeNord. Dit tag fortjener det bedste, og det samme gør du.

LÆS OGSÅ: Se priser på tagrens

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens