Skip to main content
Forside » Rensning af Tagrender » Tagrenderensning

Tagrenderensning

Tagrenderens giver gennemløb i stoppede nedløbsrør og sikrer, at de ikke løber over. Med regelmæssig rensning af tagrenderne undgår du potentielle skader på bygningen og leder vandet sikkert væk fra huset.

Forestil dig, at du en tidlig morgen opdager vandet pible ind i badeværelset. Du forstår ikke hvorfra: indtil det pludselig slår dig – det værste regnvejr i mands minde og du fik ikke fikset de tagrender, som du ellers havde tænkt dig! Du løber ud i regnen, finder stigen frem, og ganske rigtigt: vandet løber over kanten af tagrenden, røret er stoppet med blade, grene og andet skidt fra taget – og det har fundet vej ind mellem etageadskillelsen. Ned i badeværelset. Og ikke nok med det. Vandet strømmer ned fra taget, og i stedet for at blive ledt væk gennem de fyldte tagrenderne, så pibler vandet over kanterne og skabe store vandpytter langs husets fundament. Du kæmper med det længe og lover dig selv, at det skal der professionelle til fremover.

Hvorfor er tagrenderens så vigtigt?

Rensning af tagrender er en vigtig vedligeholdelsesopgave på enhver bygning. Når tagrenderne bliver fyldt med blade, grene og andet snavs, kan det blokere for vandets frie gennemstrømning. Det kan medføre alvorlige problemer såsom vandskader på murværk, tilbageløb i bygningskonstruktionen med fugt og skimmelsvamp som følge, og i værste tilfælde kan der opstå frostsprængninger, når vandet fryser og derefter tør op igen. Ved at sørge for regelmæssig rensning af tagrenderne kan du undgå disse potentielle skader og sikre, at vandet ledes væk fra bygningen som det skal.

Hos AlgeNord tilbyder vi professionel rensning af tagrender for både private og erhverv i hele København og Nordsjælland. Vi anvender den førende teknologi på markedet, hvor vi fra jorden kan rense tagrenderne ved hjælp af vores smarte støvsuger-system, som kan nå op til 16 meters højde (svarende til 4. sal). På den specialkonstruerede svanehals, der er monteret på ultralette koldfiberrør, sidder et kamera, som sender live signal til vores skærm på jorden. Det sikrer, at vi kan se hele tagrenden og dermed rense den fuldstændig ren for blade, grene, planter, sten og andet smuds.

Rensning af tagrender

Før vi påbegynder rensningen, opmåler vi længden af dine tagrender og sender dig et tilbud. Når du har accepteret vores tilbud, aftaler vi en dag og et tidspunkt for rensningen. På selve dagen gennemgår vi dine tagrender og vurderer deres tilstand for at kunne justere vores udstyr derefter.

Rensning af tagrender foregår med støvsuger system fra jorden, hvilket gør processen mere sikker og effektiv. Vi kan nå op til ca. 16 meters højde (4-5 sal) med vores avancerede udstyr. På den specialkonstruerede svanehals, der er monteret på ultralette koldfiberrør, sidder et kamera som peger ned i tagrenden og viser tagrenden på en skærm på jorden. Det sikrer, at vi kan se hele tagrenden og rense den grundigt for blade, grene, planter, sten og andet snavs.

Efter endt rensning sikrer vi, at der er fri passage ved nedløbsrør, og vi har desuden mulighed for at rense nedløb, dræn og nedløbsrør efter behov. Vi tilbyder også at sende billeddokumentation før og efter rensningen som bevis på det udførte arbejde.

Grundigt og professionelt arbejde med Algenord

Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores service, så dine tagrender som minimum renses en gang om året, gerne i efteråret efter løvfald, eller tidligt forår. Det sikrer, at dine tagrender altid er i topform og beskytter din bygning mod potentielle vandskader. Hvis der kommer vandindtrængning på grund af stoppede tagrender, dækker forsikringen typisk ikke, hvilket understreger vigtigheden af regelmæssig vedligeholdelse.

Når vi renser tagrender, har vi det hele med, inklusive strøm, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at stille noget til rådighed. Ved forstoppelse i dræn, nedløb eller nedløbsrør kan vi gennemgå dem med vores rensebånd for at sikre optimal funktion. Efter rensningen sørger vi for at rydde pænt op og tage alt affald med os uden ekstra beregning.

Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på rensning af dine tagrender. Hos AlgeNord er vi dedikerede til at sikre, at dine tagrender fungerer optimalt, så du kan have ro i sindet uanset vejret.

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens