Skip to main content

Se aktuelle Tilbud og Kampagner hos AlgeNord

Tilbud og Kampagner

Ét samlet overblik over vores tilbud og kampagner

Hos AlgeNord har vi gennemsigtige og forståelige priser for alle vores ydelser, tilbud og kampagner. Det betyder at du får hvad du betaler for, uden skjulte gebyrer og andre overraskelser. For at du kan få et overblik over vores aktuelle tilbud og kampagner, har vi samlet dem alle på denne side og opdatere siden løbende. Følg gerne med her på hjemmesiden eller via vores facebook side for nye tilbud og kampagner.

Aktuelle Kampagner

Naborabat

Naborabat hos AlgeNord fungerer som en “mængderabat” med en besparelse for dig/jer på op til 30% og betyder at hvis I er flere på vejen, der ønsker at få udført rensning eller vedligeholdelse af jeres ejendom, så er der ekstra penge at spare. Naborabat gælder for alle vores ydelser og det er ikke påkrævet at det skal være den samme ydelse I skal have udført. Det er derimod et krav at det udføres i forlængelse med hinanden. Læs mere om vores Naborabat.

Prismatch (Prisgaranti)

Vores prismatch (Prisgaranti) hos AlgeNord indebærer, at hvis du finder en bedre pris på en tilsvarende ydelse – så matcher vi prisen. Har du netop købt en af vores ydelser og finder den billigere, kan du indenfor 14 dage få differencen refunderet. Læs vores vilkår for prismatch (Prisgaranti) for nærmere information.

Aktuelle Tilbud

Kombineret Tilbud - 50% rabat

Få 50% rabat ved køb af ydelse nummer to (gælder hele året).
Køb en Tagrens, Fliserens, Træterrasserens eller Facaderens og få 50% rabat på dit køb af enten: Algebehandling af Tag, Ukrudtsbekæmpelse, Rensning af Tagrender eller en Servicebehandling.

Husk dit Servicefradrag

Håndværkerfradraget (servicefradraget) er aktuelt for dig som kunde i AlgeNord, da der kan være yderlige penge at spare i forhold til Skat. Der er i 2021 et Servicefradrag på 35% op til 25.000 kr. 

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens