Skip to main content
Udførsel inden påske 2024 – forudbestil nu!

35% Rabat på Rensning af Træterrasser

Bestil et tilbud her

Udførsel inden påsken 2024 – forudbestil her

Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

AlgeNord – Det sikre valg

Hos AlgeNord er vi specialister i rensning og vedligeholdelse og tilbyder alt lige fra træterrasserens, fliserens og tagrens til facaderens og tagrenderens m.m.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter

Rensning af træterrasse med 35% rabat ved forudbestilling

Træterrasser er ligesom de fleste andre belægninger også udsat for alger, pest og lav. Det kommer helt naturligt med tiden af de vejrmæssigt forhold vi har her i Danmark. Vigtigst af alt er at man griber ind i tide, så træet ikke tager skade og på den måde forkorter levetiden for træterrassen.

Vi har mere end 8 års erfaring med rensning og efterbehandling af træterrasser hos vores kunder i Nordsjælland, Midtsjælland og København. Vores fremgangsmåde er først afrensning, så algebehandling, herefter efterbehandling i form af imprægnering. Bestil en Rensning af Træterrasse hos dig allerede i dag med -35% rabat via ovenstående formular og så vender vi tilbage inden for 24 timer med en pris og en dato. Vores tilbud med -35% rabat gælder også for Rensning af Fliser.

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord Billede efter Rensning af træterrasse af AlgeNord
Før billede af træterrasse ud til Øresund Efter billede af træterrasse ud til Øresund
Før Rensning af træterrasse ved parcelhus i Nordsjælland Efter Rensning af træterrasse ved parcelhus i Nordsjælland
Træterrasse før AlgeNord træterrasserens Træterrasse efter AlgeNord træterrasserens
Badebro før rensning AlgeNord badebro efter rensning

Referencer af rensning af træterrasser

På sigt kommer træterrasser til at se grimme ud, hvis ikke de løbende bliver vedligeholdt og behandlet. Det er særligt alger, mos, flisepest og snavs, som vi ser mest af og som også plager udseendet mest. Herunder kan du se før- og efterbilleder af rensning af træterrasser, udført af os i AlgeNord. Husk at vi anbefaler en efterbehandling af træ arealet efter en rensning og algebehandling, eksempelvis en imprægnering. Læs mere om hvordan vi renser og hvilke muligheder der er for din træterrasse, nederst her på siden.

Træterrasse efter rens

AlgeNord rensning af træterrasse

Rensning af træterrasse - AlgeNord

Rensning af træterrasse i København

Sådan foregår rensning af træterrasser hos AlgeNord

1. Rensning af træterrasse

Det første vi gør er at afrense træterrassen i bund, med vores overfladerenser der udelukkende benytter rent vand. Det bevirker at træoverfladen nu er ren for alger, mos og snavs.

2. Algebehandling af træterrasse

Efter at vi har afrenset din træterrasse, laver vi en algebehandling med Neutralon®, et algemiddel som er godkendt af Miljøstyrelsen til formålet. Det forhindre algevækst og sørger for at eventuelle rester bliver renset væk. En Algebehandling forebygger også mod ny algevækst i op til 6-9 måneder efter behandlingen. Når vi anvender Neutralon® betyder det at vi skåner miljøet mest muligt, således at planer, græs eller hæk ikke får permanente skader, hvis det kommer i kontakt.

3. Efterbehandling af træterrasse

Efter at træterrassen er tør, typisk dagen efter har vi mulighed for at slibe arealet med fint sandpapir så den fremstå lækker. Herefter vil en imprægnering anbefales, da det sørger for at reducere fugten i træet og optaget af fugt. Med en imprægnering får træterrassen en vandafvisende effekt men stadig med en åndbar effekt.

Spørgsmål og Svar om rabat på rensning af træterrasse

Rensning af Træterrasse- Hvordan gør I?

Rensning af træterrasser består af flere forskellige behandlinger, en afrensning, en algebehandling og efterbehandling. Vi foretager typisk afrensningen og umiddelbart efter en algebehandling, hvorefter træet skal være tørt før en efterbehandling i form af en slibning og eller imprægnering kan foretages.

Hvad koster en rensning af træterrasse?

Prisen for rensning af træterrasse beregnes på baggrund af antallet af kvadratmeter. Vores normalpris starter fra 52,5 kr. inkl. moms pr. m2. Se vores prisliste for de konkrete priser for afrensning, algebehandling og slibning, imprægnering mm. Og husk at du kan spare -35% ved at bestille via formularen øverst på denne side.

Hvilke algefjerner benytter I til en Rensning af træterrasse?

Vi benytter udelukkende produktet Neutralon®, som er et miljøgodkendt bekæmpelsesmiddel mod alger af Miljøstyrelsen.  Ved at anvende Neutralon® sørger vi for at skåne miljøet mest muligt, når vi behandler din træterrasse mod alger og så betyder det at dine planter, græsplæne eller hæk IKKE får permanente skader, hvis det kommer i kontakt med midlet.