Skip to main content

Oprensning af ukrudt

AlgeNord fjerner uønsket ukrudt mellem fliser og på belægninger via oprensning – vi har mulighed for at påfylde og feje nyt fugesand eller stenmel efterfølgende.

Effektiv fjernelse af ukrudt

Er du også træt af ukrudt mellem fliser, på gangarealer og lignende belægninger, hvor det finder vej? Hos AlgeNord bekæmper vi effektivt ukrudt ved at oprense og dermed fjerne ukrudtet.

Kontrolleret oprensning (vi fjerner alt ukrudt som er synligt).
Vi fejer nyt fugesand/stenmel som forebygger mod ny vækst af ukrudt.
Mulighed for fliserensning i samme omgang.

AlgeNord medarbejder renser fliser

Ukrudt mellem fliser

De fleste danskere synes, at ukrudt mellem fliserne får indkørsel, gangarealer og terrasser til at se sjusket og uordentligt ud. Men der er faktisk en anden god grund til at få fjerne ukrudt mellem fliser og på flisebelægninger. Det anslås nemlig af Forskningscentret Skov og Landskab, at et almindeligt fortov som ikke bliver renset for ukrudt, skal lægges om 10 år tidligere end et fortov, hvor ukrudt fjernes. Dette skyldes at ukrudt mellem fliser har tendens til at udvikle et kraftigt rodnet, som med tiden kan få fliser og flisebelægninger til at ligge ustabilt og skævt.

Vi oplever også at ukrudt mellem fliserne også kan danne grobund for utætte fuger mellem fliserne, hvor vand så kan trænge ned til det bærende lag af stabilgrus under fliserne. Dette medfører ofte at vandet simpelthen vasker det stabiliserende grus væk. I værste fald kan dette føre til at fliserne synker og bliver ujævne.

Overvej hvordan du vil bekæmpe ukrudt mellem fliser

Traditionelt set så bekæmpes ukrudt mellem fliser ved manuel håndkraft f.eks. i form af lugning eller fejning med stiv kost. Afbrænding og sprøjtemidler er også en velkendt fremgangsmåde til at få fjernet det uønsket ukrudt. Men i alle tilfælde er det krævende og særdeles belastende for miljøet.

Vi synes derfor du kraftigt bør overveje om vores fremgangsmåde er vejen frem. Vores ukrudtsoprensning sørger for at komme til bunds og du får mulighed for at retablere fugesand eller stenmel, som kan fåes med ukrudtshæmmende. Vores løsning koster naturligvis mere end “gør det selv” løsninger, men du kan være helt sikker på at du ikke belaster miljøet og at du kommer dit ukrudt til livs.

Sten før stenrens udført af AlgeNord Sten der er blevet renset af AlgeNord

Hvordan foregår oprensning af ukrudt?

Hos AlgeNord får vi bugt med ukrudt ved at rense det op mellem fliserne. Ved arbejdet benyttes udelukkende vand og vores professionelle renseudstyr. Under selve arbejdet bliver tilstødende overflade snavset men det vaskes ned til sidst i processen og løbende undervejs. Vi tager naturligvis affaldet med os efter vi har renset op.

Vi anbefaler at få renset fliser i forbindelse med arbejdet og vigtigst; at få fejet fugesand eller stenmel få belægningen er stabil igen. Vi har typisk opgaverne: Ukrudt mellem fliser, ukrudt i belægninger med brosten og chaussesten, ukrudt ved stensætning, ukrudt på gangarealer, samt ukrudt på parkeringsplads eller indkørsel.

Læs mere om fliserens

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens