Skip to main content
-20% sommerrabat på Algebehandling af tag

Algebehandling af tag med sommerrabat

Bestil et tilbud her

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

AlgeNord – Det sikre valg

Hos AlgeNord er vi specialister i rensning og vedligeholdelse og tilbyder alt lige fra Algebehandling af tag, fliserens, tagrens og træterrasserens til facaderens og tagrenderens m.m.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest og lav

AlgeNord medarbejder udfører algebehandling af tag

Algebehandling af tag med -20% sommerrabat

Skal vi også hjælpe dig med at algebehandle for alger, mos eller lav på dit tag? Vi tilbyder en Algebehandling af Tag, hvor vi anvender det Miljøgodkendte algemiddel Neutralon® og sørger for korrekt opsamling af spildevand. Inden for 14 dage vil du kunne se en tydelig forbedring, og efter 6-9 måneder vil behandlingen have fuld effekt. Algebehandlingen af Tag er en prisvenlig alternativ til en Tagrens.

Ved Algebehandlingen bruger vi vores professionelle udstyr med den rette dosering, og vi udfører normalt arbejdet fra jorden ved hjælp af teleskoplansere for at skumme tagfladen ind. Før vi starter arbejdet, sørger vi for at tilslutte vores udstyr til spildevandsopsamlingen, så alt overskydende spildevand opsuges. Dette sikrer en miljøvenlig tilgang.

Før en algebehandling af tag

Efter en algebehandling af tag

Sådan foregår algebehandling af tag hos AlgeNord

For at fjerne uønskede belægninger på dit tag, såsom alger, mos eller lav, udfører vi enten en Algebehandling af tag eller en Tagrens. Herunder kan du læse om vores fremgangsmåde ved en Algebehandling af Tag, de anvendte algemidler og de forholdsregler, vi tager.

Før Algebehandling af Tag

Før vi påbegynder algebehandlingen af dit tag, har du accepteret vores tilbud, hvor omfanget, produktinformationen, varigheden og prisen er angivet. Vi har også sørget for, at spildevand kan bortledes i overensstemmelse med Miljøstyrelsens anbefalinger. Desuden har vi aftalt en dato og tidspunkt for vores besøg.

Algebehandling af Tag

En Algebehandling af Tag udføres fra jorden ved hjælp af en taglanse eller teleskoplanse, hvorfra vi påfører algemidlet i skumform på tagfladen. Vi benytter som udgangspunkt hverken lift, stillads eller stige til at udføre algebehandlingen. Det produkt, vi bruger til Algebehandling af Tag hos AlgeNord, er Neutralon®, et algemiddel godkendt af Miljøstyrelsen til dette formål. Inden vi begynder arbejdet, sikrer vi, at spildevandet opsamles eller bortledes i overensstemmelse med Miljøstyrelsens anbefalinger og i samråd med dig. På den måde kan vi passe på miljøet samtidig med, at vi udfører algebehandlingen af dit tag.

Efter Algebehandling af Tag

Normalt vil du kunne se tydelige forandringer på dit tag inden for 14 dage til en måned efter en algebehandling. Hvis du dog efter 6 måneder ikke har observeret nogen form for forandringer, besøger vi dig for at inspicere dit tag. Hvis vi vurderer, at algebehandlingen ikke har haft den ønskede virkning, udfører vi en ekstra algebehandling af dit tag. Det endelige resultat af algebehandlingen kan tage op til 9 måneder at vise sig. Dette skyldes, at der findes forskellige typer af belægninger af alger, mos og lav på taget. Nogle belægninger findes kun på overfladen, mens andre er dybere nede og kræver derfor længere behandlingstid.