Skip to main content
Udførsel inden påske 2024 – forudbestil nu!

35% Rabat på Fliserens

Bestil et tilbud her

Udførsel inden påsken 2024 – forudbestil her

Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

AlgeNord – Det sikre valg

Hos AlgeNord er vi specialister i rensning og vedligeholdelse og tilbyder alt lige fra fliserens, tagrens og træterrasserens til facaderens og tagrenderens m.m.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest og lav

Fliserens med 35% rabat ved forudbestilling

Er din flisebelægning blevet grim at se på? Få -35% rabat på Fliserens ved at udfylde formularen her på siden.

Med tiden udsættes de fleste typer fliser og belægningssten for uønsket alger, mos, flisepest og snavs. Og i takt med at det danske vejr giver gode vækstbetingelser er det blevet mere udbredt hos husejere. Vi har mere end 10 års erfaring med rensning af fliser og ser til dagligt hvordan vores fliserens skaber flotte resultater hos både private og erhvervsdrivende. Når vi renser fliser anvender vi udelukkende rent vand til rensningen og efter følgende produktet Neutralon®, som er godkendt af Miljøstyrelsens. Herefter anbefaler vi at få imprægneret fliserne samt fejet fugesand.

Bestil en fliserens hos dig allerede i dag med -35% rabat via ovenstående formular og så vender vi tilbage inden for 24 timer med en pris og en dato. Vores tilbud med -35% rabat gælder også for rensning af træterrasser.

Fliser før rens Fliser efter rens
Fliserens af poolområde før behandling af AlgeNord Fliserens af poolområde efter behandling af AlgeNord
Fliser før rensning af AlgeNord Fliser efter fliserens udført af AlgeNord
Fliser før AlgeNord fliserens Fliser efter fliserens udført af AlgeNord
Fliser før AlgeNord fliserens Fliser efter endt fliserens af AlgeNord

Referencer af Fliserens

På sigt kommer fliser til at se grimme ud, hvis ikke de løbende bliver vedligeholdt. Det er især alger, mos, flisepest og snavs som plager flisebelægningen og udseendet. Vi har herunder fremhævet før- og efterbilleder af fliserens, for at du kan se effekten. Efter en fliserens anbefaler vi at få efterbehandlet belægningen med en beskyttende imprægnering, som reducerer fugtindtaget og dermed gør flisen mere modstandsdygtigt. Læs mere om hvordan vi renser og hvilke muligheder der er nederst her på siden.

Fliser før AlgeNord fliserens

Fliser efter AlgeNord fliserens

AlgeNord medarbejder udfører fliserens

AlgeNord prøverens på flise

Sådan foregår en Fliserens hos AlgeNord

1. Afrensning af Fliser

Det første vi gør er at rense dine fliser i bund, så de kommer til at fremstå som nye. Det foregår med overfladerenser, der udelukkende benytter rent vand.

2. Skumbehandling (Algebehandling) af Fliser

Når vi har renset dine fliser, foretager vi en skumbehandling (algebehandling med Neutralon®), et miljøgodkendt bekæmpelsesmiddel mod alger. skumbehandlingen af fliserne sørger for, at alle alger og evt. dybdegående lav, samt eventuelle rester, der måtte sidde tilbage, bliver renset væk. Skumbehandlingen forebygger mod ny algevækst i 6 til 9 måneder. Ved at anvende Neutralon® sørger vi for at skåne miljøet mest muligt, når vi behandler dine fliser mod alger. Det betyder desuden, at dine planter, græsplæne eller hæk ikke får permanente skader, hvis de kommer i kontakt med midlet.

3. Efterbehandling af fliser

Efter fliserne er tørre, typisk dagen efter, imprægnerer vi dine fliser. Imprægneringen sørger for at reducere fugtindtaget i dine fliser, så de ikke længere optager lige så meget fugt og dermed forhindre algevækst og lav. Efter imprægnering fejes fugesand mellem fliserne, så flisebelægningen ligger stabilt. Vores fugesand har desuden en ukrudtshæmmende egenskab.

Spørgsmål og Svar om rabat på Fliserens og rensning af fliser

Fliserens - Hvordan gør I?

En Fliserens består af 4 forskellige behandlinger, en afrensning, en skumbehandling, en imprægnering og påfyld af fugesand. Først foretages afrensning og skumbehandling (algebehandling) og typisk dagen efter, når flisebelægningen er tør, imprægneres og fejes fugesand.

Hvad koster Fliserens?

Prisen for en fliserens beregnes på baggrund af det antal kvadratmeter dit fliseareal har. Vi hjælper gerne med at opmåle samt evt. at lave en prøverens. Vores normalpris starter fra 45 kr. inkl. moms pr. kvm. – se prislisten for de konkrete priser. Husk at du lige nu kan spare 35% på netop fliserens ved bestilling via formularen på denne side.

Er der forskel på en Fliserens og Rensning af Fliser?

Det er som sådan ikke forskel på “Fliserens” og “Rensning af Fliser”. Vi benytter typisk ordet Fliserens når vi omtaler det som værende vores ydelse. Og ligeså så benytter vi “Rensning af Fliser” når vi beskriver hvordan vi renser fliser eller forklarer nærmere. Læs gerne mere om Fliserens.

Hvilke algefjerner benytter I til en Fliserens?

Vi benytter udelukkende produktet Neutralon®, som er et miljøgodkendt bekæmpelsesmiddel mod alger af Miljøstyrelsen.  Ved at anvende Neutralon® sørger vi for at skåne miljøet mest muligt, når vi behandler dine fliser mod alger og så betyder det at dine planter, græsplæne eller hæk IKKE får permanente skader, hvis det kommer i kontakt med midlet.