Skip to main content
-20% efterårsrabat på Rensning af Tagrender

Rensning af tagrender med efterårsrabat

For at sikre, at din ejendom er forberedt på efterårets løvfald, regn og til tider blæst, er det lige nu du skal rense tagrenderne for at udgå tilstopning.

Bestil et tilbud her

AlgeNord – Det sikre valg

Hos AlgeNord er vi specialister i rensning og vedligeholdelse og tilbyder alt lige fra fliserens, tagrens og træterrasserens til facaderens og tagrenderens m.m.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest og lav

Rensning af tagrender med -20% efterårsrabat

Har dine tagrender brug for en rensning? Det er helt normalt, at der over tid samler sig nedfald i tagrenderne. Hos AlgeNord tilbyder vi tagrensning fra jorden og kan nå op til 18 meters højde (svarende til 6. sal).

Vi anvender den førende teknologi på markedet, da vores smarte støvsuger-system giver os mulighed for at se, hvor vi rengør tagrenden fra jorden. Derved sikrer vi, at vi får fat i alt. Vores effektive metode betyder, at du fremover kan spare penge, når du skal have renset dine tagrender, da vi kan udføre rensningen hurtigt og nemt fra jorden ved hjælp af vores mobile støvsuger-system. Vores priser starter fra 35 kr. inkl. moms pr. løbende meter – se vores prisliste her.

Husk, vi tilbyder Prisgaranti og Naborabat på rensning af tagrender, og vi står selvfølgelig til rådighed for at foretage opmåling og give dig rådgivning, så du får den bedste løsning. Kontakt os i dag, så finder vi sammen en god løsning for dig.

AlgeNord medarbejder udfører tagrenderens

AlgeNord støvsuger tagrende under rødt tegltag

Tagrenderens med kamera - AlgeNord

Rensning af tagrender

Nærbillede af rensning af tagrende

Referencer af Tagrenderens

Vi har haft fornøjelsen af at betjene en bred vifte af tilfredse kunder, der har haft behov for rensning af deres tagrender. Vores ekspertise og avancerede teknologi har gjort os til en pålidelig partner inden for rensning af tagrender. Nedenfor denne sektion og på denne side, kan du se nogle af vores referencer inden for rensning af tagrender.

Rensning af tagrender i København

Rensning af tagrender op til 18 meters højde

Tagrende bliver renset af AlgeNord

Tagrende på hvid villa bliver renset af AlgeNord

Sådan foregår en Fliserens hos AlgeNord

1. Opmåling af tagrender

Før vi påbegynder rensningen af dine tagrender, foretager vi en nøjagtig opmåling af deres længde. Det er også vigtigt, at du har accepteret det tilbud, vi har sendt til dig. På den aftalte dag og tidspunkt går vi i gang med rensningen af dine tagrender. Vi starter med at gennemgå tagrenderne og vurdere deres tilstand, så vi kan tilpasse vores udstyr derefter. Samtidig udfører vi en efteropmåling for at sikre, at længden af dine tagrender på tilbuddet stemmer overens med den faktiske længde hos dig.

Vi tilbyder en helt gratis opmåling af dine tagrender, så du kan være sikker på omfanget, inden vi begynder rensningen.

2. Rensning af tagrender

fter at have foretaget målinger og vurderet dine tagrender, påbegynder vi rensningen. Vi anvender vores intelligente støvsugersystem, som effektivt renser rendene fra jorden. Systemet kan nå op til 18 meters højde (svarende til 6. sal). På enden af støvsugeren er der monteret en specialdesignet svanehals, udstyret med et kamera, der sender live billeder til en skærm på jorden. Dette giver os mulighed for at se hele tagrenden og sikre en grundig rensning. Hvis du ønsker billededokumentation, tilbyder vi dette uden ekstra omkostninger.

Vi sørger altid for at sikre fri passage ved nedløbsrør fra toppen, og hvis nødvendigt kan vi også rense nedløbsrør, afløb og nedløbsbrønde.

3. Oprydning og vedligeholdelse

Når vi har afsluttet rensningen af dine tagrender, påtager vi os ansvaret for at rydde op og tage alt affald med os uden nogen ekstra omkostninger. Efter rensningen vil vi anbefale, at du melder dig til vores service, så du mindst én gang om året kan få renset dine tagrender. Det anbefales især om efteråret eller tidligt om foråret.

Du er velkommen til at kontakte os for at tilmelde dig vores service.