Skip to main content

Rensning af træterrasser i Gentofte

Træterrasserens i Gentofte

Har du en træterrasse, som har brug for en kærlig hånd? Alger, lav og andre uønsket belægninger kan være svære at få bugt med, men vi har heldigvis har vi løsningen til dig. Vi har nemlig med vores professionelle renseanlæg har hjulpet hus- og villaejere i mere end fem år med at rense og rengøre træterrasse i Gentofte og området omkring.

Når vi foretager rensning af træterrasser benytter vi vores professionelle renseudstyr, hvor vi har mulighed for at indstille dyser, tryk og vand. Det gør at vi skånsomt men effektivt kan rense træterrasse i både bløde og hårde træsorter, da vi altid indstiller vores udstyr efter netop din træterrasse.

Vedligehold og rensning af træterrasser er hvert år nødvendigt, og alt efter behov kan vi hjælpe dig. Er din træterrasse belagt med alger mv. anbefaler vi at få foretaget en Træterrasserens med rensning, algebehandling og en efterbehandling efter behov f.eks. imprægnering. Efter anbefaler vi at du tilmelder dig vores årlige servicebesøg. På den måde har du altid en velholdt træterrasse og så forlænger du levetiden markant.

Professionel Træterrasserens

Hos AlgeNord har vi mere end 10 års erfaring med rensning af træterrasser i området omkring Gentofte og resten af Nordsjælland samt Storkøbenhavn. Når vi renser, anvender vi udelukkende rent vand og produktet Neutralon®, som er godkendt af Miljøstyrelsen til algebehandling af Træterrasser. Efter rensning tilbyder vi at efterbehandle din træterrasser f.eks. imprægnering.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Stor kundebase i Gentofte

Miljøgodkendte produkter
Garanti for virkning
Prisgaranti og Naborabat

Få et tilbud på træterrasserens

Vælg en pakke og modtag et tilbud på rensning af træterrasse med det samme.

Komplet Træterrasserens

Rensning af Træterrasse
Skumbehandling
Imprægnering af Træterrasse
 Prisgaranti

Få et tilbud

Mellem Træterrasserens

Rensning af Træterrasse
Skumbehandling
Prisgaranti

Få et tilbud

Lille Træterrasserens

Rensning af Træterrasse
Prisgaranti

Få et tilbud

Før/efter billeder af Rensning af Træterrasser

Herunder kan du se effekten af en Træterrasserens, hvor vi har renset, algebehandlet og imprægneret træterrasserne. Vil du have en lignende behandling på din træterrasse, har vi mulighed for at komme hos dig inden for kort i Gentofte. Kontakt os eller bestil et uforpligtende tilbud, så aftaler vi nærmere.

Før træterrasserens på tagterrasse i Gentofte

Efter træterrasserens på tagterrasse i Gentofte

Før træterrasserens tæt på Gentofte

Efter træterrasserens tæt på Gentofte

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Før rensning af træterrasse i Gentofte

Efter rensning af træterrasse i Gentofte

Trin for trin rensning af træterrasse
Billede som viser før og efter rensning af træterrassen hos en kunde tæt på Gentofte.

Rensning af træterrasse – trin for trin

Rensning af træterrasser flere typer behandlinger, først rensning af træterrassen, så algebehandling af træterrassen og herefter en efterbehandling af træterrassen. Vi renser alt fra de normale træterrasser til trætagterrasser og specielle træterrasser med trin og ophæng. Har du behov for at vi besigtiger din træterrasse, kommer vi gerne forbi Gentofte.
Vi starter typisk med at vaske træoverfladen ren (med rent vand), herefter algebehandler vi (med det godkendte Neutralon®) overfladen så alle sporer fra alger og lav er forsvinder. Når træterrassen er tør foretager vi en efterbehandling efter dit valg f.eks. slibning og imprægnering. Følgende fremgangsmåde vil vi typisk benytte:
1. Opmåling og Prøverens af Træterrasse
2. Rensning af Træterrasse
3. Algebehandling af Træterrasse
4. Slibning af Træterrasse
5. Imprægnering af Træterrasse
6. Oprydning og Garanti
Læs gerne vores detaljeret fremgangsmåde for rensning af træterrasser

Anmeldelser fra Gentofte og omegn

Flere borgere i Gentofte har delt deres gode oplevelser i forbindelse med vores arbejde med rensning, algebehandling, imprægnering og slibning af træterrasser hos dem. Her kan du læse et par udvalgte – se gerne vores side med alle anmeldelser.

Hvad koster en træterrasserens?

Pris på Rensning af Træterrasse

Hvad koster det at få renset træterrassen hos dig i Gentofte? Vores pris for rensning af træterrasser starter fra 45 kr. inkl. moms pr. m2 og varierer efter dit behov. Vi finder sammen den bedste løsning, hvorefter du modtager et uforpligtende tilbud. Mange af væres kunder vælger komplet løsning for en træterrasserens med både rensning, algebehandling og imprægnering samt evt. slibning.

Har du brug for hjælp kommer vi gerne forbi dig i Gentofte. Kontakt os direkte på tlf. 9119 1991 eller ved at udfylde vores kontaktformular – så hjælper vi dig. Husk også at vi hos AlgeNord har Prisgaranti og Naborabat på rensning af træterrasser.

Se vore priser på rensning af træterrasser i vores prisliste

Prøverens i Gentofte

Vi giver gerne en uforpligtende prøverens på din træterrasse. Vi renser ca. 1 kvm. så du tydeligt kan se forskel og derfor får en god fornemmelse af, hvordan din træterrasse kommer til at se ud, inden du beslutter dig.

Vi aftaler selvfølgelig hvor på din træterrasse vi laver prøverensningen, inden vi går i gang og det er helt uforpligtende. Vi er ofte i området omkring Gentofte, hvorfor vi gerne kommer når det passer dig.

Prøverens i Gentofte

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens