Skip to main content

Rensning af træterrasser i Klampenborg

Træterrasserens i Klampenborg

Har din træterrasse brug for en opfriskning, så den er fri for alger og snavs? De uønsket algebelægninger kan være svære at bekæmpe uden professionelt udstyr – lad os hjælpe. Vi har i forvejen udført mange rensninger af træterrasser i Klampenborg og i området omkring, i både haver men også tagterrasser og på ambassader.

Når vi renser træterrasser bruger vi vores professionelle renseudstyr, hvor vand, tryk og dyser kan justeres alt efter behov. Vi indstiller på den måde efter netop din træterrasses træsort og de lokale forhold hos dig. Rensningen sker således effektivt men på samme tid også skånsomt.

Vi anbefaler som udgangspunkt at træterrasser skal vedligeholdes på årlig basis, gerne med en årlig rensning og alternativt en algebehandling. Har din træterrasse ikke været behandlet inden for de seneste år anbefaler vi en komplet Træterrasserens inkl. rensning, algebehandling og imprægnering. Herefter vil et servicebesøg på årlig basis være at foretrække alt efter behov. Kontakt os gerne for en uforpligtende besigtigelse af din træterrasse.

Hos AlgeNord har vi mere end 10 års erfaring med rensning af træterrasser hos både private og erhverv i Nordsjælland og København. Når vi behandler træterrasser, anvender vi rent vand og produktet Neutralon®, som er godkendt af Miljøstyrelsen til algebehandling af Træterrasser. Efterfølgende tilbyder vi efterbehandling efter behov f.eks. anbefaler vi ofte imprægnering og let slibning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Stor kundebase i Klampenborg

Miljøgodkendte produkter
Garanti for virkning
Prisgaranti og Naborabat

Professionel Træterrasserens

Bestil et tilbud på rensning af træterrasse

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på træterrasserens.

Komplet Træterrasserens

Rensning af Træterrasse
Skumbehandling
Imprægnering af Træterrasse
 Prisgaranti

Få et tilbud

Mellem Træterrasserens

Rensning af Træterrasse
Skumbehandling
Prisgaranti

Få et tilbud

Lille Træterrasserens

Rensning af Træterrasse
Prisgaranti

Få et tilbud

Før/efter billeder af Rensning af Træterrasser

Herunder kan du se effekten af tidligere opgaver med rensning af træterrasser omkring Klampenborg, hvor vi har renset, algebehandlet og imprægneret træterrasserne. Vi kan udføre samme behandling på hos dig – Kontakt os eller bestil et uforpligtende tilbud.

Før træterrasserens Syd for Espergærde

Efter træterrasserens Syd for Espergærde

Før rensning af træterrasse i Espergærde

Efter rensning af træterrasse i Espergærde

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Før træterrasserens på tagterrasse

Efter træterrasserens på tagterrasse

Trin for trin rensning af træterrasse udført i Espergærde
Billede før og efter rensning af træterrassen på strækningen mellem Nord for Klampenborg.

Rensning af træterrasse – sådan foregår det

Rensning af træterrasser består af tre trin; 1. Rensning af træterrasse, 2. Algebehandling af træterrasse og 3. Efterbehandling af træterrasse. Læs detaljeret om rensning af træterrasser her. Vi starter med at rense træoverfladen ren (med rent vand), herefter algebehandler vi (med det godkendte Neutralon®) overfladen så alle sporer fra alger og lav forsvinder. Når træterrassen er tørret, typisk dagen efter, foretager vi en efterbehandling f.eks. slibning og imprægnering. Følgende fremgangsmåde vil være normal for en træterrasserens:
1. Opmåling og Prøverens af Træterrasse
2. Rensning af Træterrasse
3. Algebehandling af Træterrasse
4. Slibning af Træterrasse
5. Imprægnering af Træterrasse
6. Oprydning og Garanti

Anmeldelser fra Klampenborg og omegn

Flere af vores kunder benytter sig muligheden for at skrive en god anmeldelse af vores arbejde med rensning, algebehandling, imprægnering og slibning af træterrasser bl.a. fra Klampenborg. Læs flere på vores side med anmeldelser.

Hvad koster en Rensning af Træterrasse?

Vores priser for rensning af træterrasser starter fra 45 kr. inkl. moms pr. kvm. og varierer efter dit behov. Mange vælger den komplette løsning, hvor både rensning, algebehandling og imprægnering er inkluderet.

Skal vi hjælpe dig med at finde de rette behandling af din træterrasse, så kommer vi gerne forbi dig i Klampenborg. Kontakt os direkte på tlf. 9119 1991 eller udfyld vores kontaktformular – så hjælper vi dig. Husk også at vi hos AlgeNord har Prisgaranti og Naborabat på rensning af træterrasser.

Se vore priser på rensning af træterrasser i vores prisliste

I tvivl om effekten? Få en prøverens i Klampenborg

Vil du have en prøverens inden vi går i gang, kommer vi gerne hos dig i Klampenborg. Du vil tydeligt kunne se effekten af vores prøverens på ca. 1 kvm. så du kan tage stilling inden vi begynder.

Vi aftaler hvor på din træterrasse vi udfører prøverensningen, inden vi går i gang og det er selvfølgelig uforpligtende. Vi er ofte i området omkring Klampenborg, hvorfor vi gerne kommer når det passer dig.

Prøverens i Espergærde

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens