Skip to main content

Rensning af træterrasser i Helsingør

Træterrasserens i Helsingør

Skal vi hjælpe dig af med alger, pest og snavs på din træterrasse? Vi har gennem de sidste fem år renset flere hundrede træterrasse i Helsingør og oplandet omkring mod Snekkersten og Ålsgårde. Det er både private, boligforeninger og erhvervsdrivende, hvor vi har ordnet deres træterrasse.

Er du ‘gør det selv’ typen, som kaster sig ud i rensning eller rengøring af din træterrasse, skal du være ekstra opmærksom inden du begynder. Behandling af træterrasser er nemlig ikke det nemmeste, så du kan hurtig gøre noget forkert. Du skal ganske enkelt vide hvad du laver – gør du ikke det, så er vores klare anbefaling at søge professionel hjælp fra start.

Når vi renser træterrasser indstiller vi vores professionelle renseudstyr, så dyser, tryk og vand passer til netop din træterrasses træsort. Vi anbefaler at du vedligeholder og rengøre din træterrasse på årlig basis. Den første behandling vil typisk være at få foretaget en rensning, algebehandling og en efterfølgende efterbehandling f.eks. imprægnering. Herefter er det til at foretrække et årlig servicebesøg, som kan vedligeholde. Læs mere om Træterrasserens eller kontakt os direkte for en uforpligtende snak.

Professionel Træterrasserens

Hos AlgeNord har vi +10 års erfaring med rensning af træterrasser og algebekæmpelse. Vi renser for private, boligforeninger og erhvervsdrivende i Helsingør, resten af Nordsjælland og i København. Når vi renser, anvender vi rent vand og produktet Neutralon®, som er godkendt af Miljøstyrelsen til algebehandling af Træterrasser. Vi tilbyder også efterbehandling træterrasse f.eks. anbefaler vi imprægnering og let slibning efter behov.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Stor kundebase i Helsingør og omegn.

Miljøgodkendte produkter
Garanti for virkning
Prisgaranti og Naborabat

Bestil et tilbud på rensning af træterrasse

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på træterrasserens.

Komplet Træterrasserens

Rensning af Træterrasse
Skumbehandling
Imprægnering af Træterrasse
 Prisgaranti

Få et tilbud

Mellem Træterrasserens

Rensning af Træterrasse
Skumbehandling
Prisgaranti

Få et tilbud

Lille Træterrasserens

Rensning af Træterrasse
Prisgaranti

Få et tilbud

Før/efter billeder af Rensning af Træterrasser

Ved en Træterrasserens kan du tydelig se forskel på før og efter vores rensning. Herunder kan du se hvordan resultater blev af flere af vores Træterrasserensning, hvor vi har renset, algebehandlet og imprægneret træterrasserne. Ønsker du lignende behandling på din træterrasse, kommer vi gerne til dig i Helsingør. Kontakt os eller bestil et uforpligtende tilbud, så kan vi aftale nærmere.

Før rensning af træterrasse i Helsingør

Efter rensning af træterrasse i Helsingør

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Før træterrasserens mellem Helsingør og København

Efter træterrasserens mellem Helsingør og København

Før træterrasserens på tagterrasse i Helsingør

Efter træterrasserens på tagterrasse i Helsingør

Rensning af træterrasse udført af AlgeNord
Billede før og efter rensning af træterrassen hos en kunde mellem Helsingør og København.

Sådan renser vi træterrasser

Trin for trin foretager vi Rensning, Algebehandling og Efterbehandling, som er de tre primære processer når vi renser træterrasser. Vi vil typisk starte med at rense træoverfladen ren med vores overfladevasker (med rent vand), herefter algebehandler vi (med det godkendte Neutralon®) overfladen for at fjerne alle sporer fra alger mv. Herefter skal den træet være tørt før vi begynder efterbehandling f.eks. slibning og imprægnering. Vore fremgangsmåde er normalt:
1. Opmåling og Prøverens af Træterrasse
2. Rensning af Træterrasse
3. Algebehandling af Træterrasse
4. Slibning af Træterrasse
5. Imprægnering af Træterrasse
6. Oprydning og Garanti
Læs gerne vores detaljeret fremgangsmåde for rensning af træterrasser

Udtagelser fra kunder i Helsingør

Vi har mange gode anmeldelser fra vores nuværende kunder i Helsingør, læs et par af dem her eller se dem alle på vores side med anmeldelser.

Hvad koster en træterrasserens?

Pris for Rensning af Træterrasse

Hos AlgeNord starter vores pris for rensning af træterrasser fra 45 kr. inkl. moms pr. kvm. og varierer efter dit behov. Vi oplever at mange vælger en samlet løsning, så vi udfører rensning, algebehandling og efterbehandling f.eks. imprægnering og evt. slibning.

Ønsker du rådgivning for at finde den rette behandling til din træterrasse, så kommer vi gerne forbi dig i Helsingør. Kontakt os direkte på tlf. 9119 1991 eller benyt vores kontaktformular – så hjælper vi dig. Husk også at vi hos AlgeNord har Prisgaranti og Naborabat på Rensning af Træterrasser.

Se vores prisliste på rensning af træterrasser

Prøverens i Helsingør

Vi kommer gerne forbi hos dig i Helsingør og viser effekten af en træterrasserens med en prøverens. Herefter kan du tydeligt se før og efter på de ca. 1 kvm, hvor vi prøverenser. Du vil herefter have en god fornemmelse af, hvordan din træterrasse kommer til at se ud, inden du beslutter dig.

Vi aftaler hvor på din træterrasse vi laver prøverensningen, inden vi går i gang og det er selvfølgelig helt uforpligtende. Vi er ofte i Helsingør, hvorfor vi gerne kommer når det passer dig.

Prøverens i Helsingør

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens