Skip to main content

Rensning af træterrasser i Nordsjælland

Træterrasserens i Nordsjælland

Bor du i Nordsjælland og har du en træterrasse som trænger til en kærlig hånd – så læs med her. Hos AlgeNord har vi nemlig mere end 10 års erfaring med algebekæmpelse af træterrasser og andre overflader hos vores kunder i hele Nordsjælland.

Når vi renser benytter vi vores professionelle renseanlæg, hvor vi altid sørge for at justere, tryk, vand og dyser efter netop din træterrasse. Vi sørger desuden for et flot resultat uanset din træterrasses træsort – vi har mange års erfaring med rensning af både bløde og hårde træsorter.

Som de fleste ejere af træterrasser ved, så er løbende vedligehold nødvendigt af træterrasser. Ved træterrasser som har stået uden vedligehold anbefaler vi for det meste en komplet Træterrasserens med rensning, algebehandling og efterbehandling f.eks. imprægnering. Uanset standen af din træterrasse så finder vi i fællesskab en god løsning. Efter en rensning anbefaler vi et årligt servicebesøg, så du kan nyde en flot træterrasse hele året. Har du brug for vejledning omkring din træterrasse, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Professionel Træterrasserens

Hos AlgeNord har vi mere end 10 års erfaring med rensning af træterrasser. Vi renser for både private, erhverv, foreninger- og boligselskaber i hele Nordsjælland og København. Når vi renser, anvender vi rent vand og produktet Neutralon®, som er godkendt af Miljøstyrelsen til algebehandling af Træterrasser. Ønsker du efterbehandling af din træterrasse, kan vi også hjælpe med det – vi anbefaler f.eks. imprægnering og let slibning efter behov.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Stor kundebase i hele Nordsjælland

Miljøgodkendte produkter
Garanti for virkning
Prisgaranti og Naborabat

Bestil et tilbud på rensning af træterrasse

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på træterrasserens.

Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Før/efter billeder af Rensning af Træterrasser

Når vi renser træterrasser er der en tydelig forskel på før og efter. Herunder kan du se effekten af en Træterrasserens, hvor vi har renset, algebehandlet og imprægneret træterrasserne. Ønsker du lignende behandling på din træterrasse, kommer vi gerne forbi dig i Nordsjælland. Kontakt os eller bestil et uforpligtende tilbud, så kan vi aftale nærmere.

Før rensning af træterrasse i Hellerup

Efter rensning af træterrasse i Hellerup

Før træterrasserens Nord for Hellerup

Efter træterrasserens Nord for Hellerup

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Før træterrasserens på tagterrasse i Hellerup

Efter træterrasserens på tagterrasse i Hellerup

Trin for trin rensning af træterrasse
Billede før og efter rensning af træterrassen hos en kunde i Nordsjælland.

Sådan renser vi træterrasser

Rensning, Algebehandling og Efterbehandling er de tre primære processer når vi renser træterrasser. Skal vi rense din træterrasse, vil vi typisk starte med at rense træoverfladen ren (med rent vand), herefter algebehandler vi (med det godkendte Neutralon®) så alle sporer fra alger og lav er forsvinder. Så skal den tørrer og typisk dagen efter kan vi foretager vi en efterbehandling f.eks. slibning og imprægnering. Vore fremgangsmåde er normalt:
1. Opmåling og Prøverens af Træterrasse
2. Rensning af Træterrasse
3. Algebehandling af Træterrasse
4. Slibning af Træterrasse
5. Imprægnering af Træterrasse
6. Oprydning og Garanti
Læs gerne vores detaljeret fremgangsmåde for rensning af træterrasser

Udtagelser fra kunder i Nordsjælland

Her kan du læse udvalgte udtagelser fra vores kunder i Nordsjælland og omegn. Vil du læse alle vores anmeldelser, så har vi samlet dem alle på vores side med anmeldelser.

Hvad koster en træterrasserens?

Pris for Rensning af Træterrasse

Hos os i AlgeNord starter prisen fra 45 kr. inkl. moms pr. kvm. for rensning af træterrasser og varierer efter dit behov. Vi oplever at mange vælger en samlet løsning med rensning, algebehandling og imprægnering samt evt. slibning.

Ønsker du rådgivning for at finde den rette behandling til din træterrasse, så kommer vi gerne forbi dig i Nordsjælland. Kontakt os direkte på tlf. 9119 1991  eller udfyld vores kontaktformular – så hjælper vi dig. Husk også at vi hos AlgeNord har Prisgaranti og Naborabat på Rensning af Træterrasser.

Se vores priser på rensning af træterrasser

Prøverens i Nordsjælland

Vi viser gerne effekten af træterrasserens ved en prøverens, så du kan se før og efter på ca. 1 kvm. Herefter vil du have en god fornemmelse af, hvordan din træterrasse kommer til at se ud, inden du beslutter dig.

Vi aftaler hvor på din træterrasse vi laver prøverensningen, inden vi går i gang og det er selvfølgelig helt uforpligtende. Vi er altid på vejene rundt i Nordsjælland, hvorfor vi gerne kommer forbi når det passer dig.

Prøverens i Hellerup

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Tagrens  –  Tagmaling  –  Algebehandling af Tag  –  Facaderens  –  Rensning af Tagrender