Skip to main content

Rensning af træterrasser i Espergærde

Træterrasserens i Espergærde

De gode sommerstunder forbindes af mange med hygge på træterrassen, hvor den særlige charme mellem have og terrasse forenes. Vi har allerede mange husejere i Nordsjælland og i særdeleshed Espergærde, som har fået renset og vedligehold deres træterrasse af os.

Som ejer af en træterrasse det velkendt at vedligehold og rengøring er nødvendigt, for at holde alger, pest og snavs væk. Nogle er ‘gør det selv’ typen andre får professionel hjælp. Kaster man sig ud i en rensning eller rengøring af sin træterrasse, skal man være meget opmærksom på hvad man gør. Behandling af træterrasser er ikke det nemmeste, så man kan hurtig kommer forkert på den. Du skal ganske enkelt vide hvad du laver – og er du det mindste usikker så er vores klare anbefaling at søge professionel hjælp fra start.
Uanset, så skal din træterrasse vedligeholdes og rengøres, om du så selv kan ordne det eller har behov for professionel assistance – så kan vi kun anbefale at får det gjort.

Vores anbefaling til ejere af træterrasser, er at få foretaget en Træterrasserens inkl. rensning, algebehandling og en efterfølgende efterbehandling f.eks. imprægnering eller olie. Hvorefter træterrassen på årlig basis vedligeholdes med f.eks. en algebehandling. På den måde kan du nyde en lækker træterrasse og på samme tid forlænge levetiden træterrassen.

Professionel Træterrasserens

Hos AlgeNord har vi mere end 10 års erfaring med rensning af træterrasser hos både private og erhverv i Nordsjælland, København og Espergærde. Når vi behandler og renser træterrasser, anvender vi rent vand og produktet Neutralon®, som er godkendt af Miljøstyrelsen til algebehandling af Træterrasser. Efterfølgende tilbyder vi efterbehandling efter behov f.eks. anbefaler vi ofte imprægnering og let slibning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Stor kundebase i Espergærde og Mørdrup

Miljøgodkendte produkter
Garanti for virkning
Prisgaranti og Naborabat

Bestil et tilbud på rensning af træterrasse

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på træterrasserens.

Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Før/efter billeder af Rensning af Træterrasser

Herunder kan du se effekten af en træterrasserens, hvor vi har renset, algebehandlet og imprægneret træterrasserne. Vi kan udføre samme behandling på din træterrasse i Espergærde, Nordsjælland eller i  Københavnsområdet. Kontakt os eller bestil et uforpligtende tilbud.

Før træterrasserens Syd for Espergærde

Efter træterrasserens Syd for Espergærde

Før rensning af træterrasse i Espergærde

Efter rensning af træterrasse i Espergærde

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Før træterrasserens på tagterrasse

Efter træterrasserens på tagterrasse

Trin for trin rensning af træterrasse udført i Espergærde
Billede før og efter rensning af træterrassen på strækningen mellem Espergærde og Hellerup.

Rensning af træterrasse – trin for trin

Rensning af træterrasser består generelt af flere trin; 1. Rensning af træterrasse, 2. Algebehandling af træterrasse og 3. Efterbehandling af træterrasse. Læs detaljeret om rensning af træterrasser her. Om rensningen foretages på din tagterrasse eller den velkendte haveterrasse, så starter vi med at rense træoverfladen ren (med rent vand), herefter algebehandler vi (med det godkendte Neutralon®) overfladen så alle sporer fra alger og lav forsvinder. Når træterrassen er tørret op, typisk dagen efter, foretager vi en efterbehandling f.eks. slibning og imprægnering. Følgende fremgangsmåde vil vi typisk benytte til en normal træterrasserens:
1. Opmåling og Prøverens af Træterrasse
2. Rensning af Træterrasse
3. Algebehandling af Træterrasse
4. Slibning af Træterrasse
5. Imprægnering af Træterrasse
6. Oprydning og Garanti

Udtagelser fra kunder i Espergærde og omegn

Flere af vores kunder benytter sig muligheden for at skrive en god anmeldelse af vores arbejde med rensning, algebehandling, imprægnering og slibning af træterrasser bl.a. fra Espergærde. Læs flere på vores side med anmeldelser.

Hvad koster en Rensning af Træterrasse?

Vores priser for rensning af træterrasser starter fra 45 kr. inkl. moms pr. kvm. og varierer efter dit behov. Mange vælger den komplette løsning, hvor både rensning, algebehandling og imprægnering er inkluderet.

Skal vi hjælpe dig med at finde de rette behandling af din træterrasse, så kommer vi gerne forbi dig i Espergærde. Du kan også kontakte os direkte på tlf. 9119 1991 eller udfylde vores kontaktformular – så hjælper vi dig. Husk også at vi hos AlgeNord har Prisgaranti og Naborabat på rensning af træterrasser.

Se vore priser på rensning af træterrasser i vores prisliste

I tvivl om effekten? Få en prøverens i Espergærde

Skulle du være i tvivl om, hvor stor en effekt en rensning af din træterrasse har, tilbyder vi dig en gratis prøverens hos dig i Espergærde. Du vil tydeligt kunne se effekten af vores prøverens på ca. 1 kvm. og derfor have en god fornemmelse af, hvordan din træterrasse kommer til at se ud, inden vi evt. begynder.

Vi aftaler hvor på din træterrasse vi udfører prøverensningen, inden vi går i gang og det er selvfølgelig uforpligtende. Vi er ofte i området omkring Espergærde, hvorfor vi gerne kommer når det passer dig.

Prøverens i Espergærde

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Tagrens  –  Tagmaling  –  Algebehandling af Tag  –  Facaderens  –  Rensning af Tagrender