Skip to main content

Rensning af træterrasser i Holte

Træterrasserens i Holte

Er din træterrasse glat eller har den fået uønsket alger, lav eller en tredje belægning på besøg – så læs med her, der er heldigvis hjælp at hente. Vi besøger nemlig rigtig mange husejere omkring Holte, hvor deres træterrasse trænger til en kærlig hånd.

De fleste er bekendt med at skulle vedligeholde og rengøre deres træterrasse jævnligt. Men ofte trænger træterrassen til mere end hvad man selv kan gøre. Her kan vi heldigvis hjælpe med vores professionelle renseanlæg og tilhørende renseudstyr, hvor vi har mulighed for at rense på et helt andet niveau end normalt.

Har du tanker om at ‘gøre det selv’ så er træterrasserens ikke helt så ligetil, som man skulle tro. Du skal derfor være særlig opmærksom inden du påbegynder og er du det mindste i tvivl så søg professionel hjælp fra start. Vi anbefaler ikke at rense træterrasser selv, da de forskellige træsorter arter sig forskelligt og fordi de forskellige produkter kan være svære at arbejde med uden professionelt udstyr.

Vi anbefaler derfor at få foretaget en Træterrasserens inkl. rensning, algebehandling og efterfølgende efterbehandling professionelt. På den måde er du sikker på et flot resultat og en fremtidssikring af din træterrasse.

Professionel Træterrasserens

Hos AlgeNord har vi mere end 10 års erfaring med rensning af træterrasser hos både private og erhverv  bl.a. i Holte, Nordsjælland og resten af København. Vi renser udelukkende med rent vand og algebehandler med produktet Neutralon®, som er godkendt af Miljøstyrelsen. Efter endt rensning og algebehandling tilbyder vi at efterbehandle din træterrasse f.eks. anbefaler vi imprægnering og let slibning efter behov.

Stor kundebase i Holte, Øverød og omegn
+10 års erfaring med algebekæmpelse
Miljøgodkendte produkter
Garanti for virkning
Prisgaranti og Naborabat

Bestil et tilbud på rensning af træterrasse

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på træterrasserens.

Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Før/efter billeder af Rensning af Træterrasser

Vi har mange kundereferencer med Træterrasserens, herunder kan du se et udpluk, hvor vi har renset, algebehandlet og imprægneret træterrasserne. Vi kan udføre lignende behandling af din træterrasse hos dig i Holte, hvor vi hver uge kommer hos vores andre kunder. Kontakt os gerne eller bestil et uforpligtende tilbud.

Før rensning af træterrasse i Holte

Efter rensning af træterrasse i Holte

Før træterrasserens Nord for Holte

Efter træterrasserens Nord for Holte

Før træterrasserens på tagterrasse i Holte

Efter træterrasserens på tagterrasse i Holte

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Rensning af træterrasse udført af AlgeNord
Billede før og efter rensning af træterrassen hos en kunde nær Holte.

Rensning af træterrasse – trin for trin

Rensning af træterrasser foregår trin for trin af flere slags behandlinger; Rensning af træterrasse, Algebehandling af træterrasse og Efterbehandling af træterrasse. Vi starter typisk med at vaske træoverfladen ren (med rent vand), herefter algebehandler vi (med det godkendte Neutralon®) overfladen så alle sporer fra alger og lav er forsvinder. Når træterrassen er tør, foretager vi en efterbehandling f.eks. slibning og imprægnering. Skal vi også komme hos dig i Holte, vil en typisk fremgangsmåde være:
1. Opmåling og Prøverens af Træterrasse
2. Rensning af Træterrasse
3. Algebehandling af Træterrasse
4. Slibning af Træterrasse
5. Imprægnering af Træterrasse
6. Oprydning og Garanti
Læs gerne vores detaljeret fremgangsmåde for rensning af træterrasser

Det siger vores kunder fra Holte og omegn

Mange af vores kunder vælger at skrive om deres gode oplevelse med vores træterrasserens inkl. rensning, algebehandling, imprægnering og slibning af træterrasser hos dem i Holte. Læs et par af dem her eller på vores side med anmeldelser.

Rensning af træterrasser i Nordsjælland

Hvad koster en Rensning af Træterrasse?

Prisen på en Træterrasserens hos AlgeNord starter fra 45 kr. inkl. moms pr. kvm. og kan tilpasses efter dit behov. Størstedelen af vores kunder vælger en komplet løsning, hvor både rensning, algebehandling og imprægnering samt evt. slibning er inklusiv.

Har du brug for hjælp til at vælge den rette behandling for din træterrasse, så kommer vi gerne forbi dig i Holte. Du er velkommen til at kontakte os direkte på tlf. 9119 1991 eller udfylde vores kontaktformular – så hjælper vi dig. Husk også at vi hos AlgeNord har Prisgaranti og Naborabat på rensning af træterrasser.

Se vore priser på rensning af træterrasser i vores prisliste

Prøverens i Holte

Er du i tvivl om effekten af en rensning, tilbyder vi at lave en uforpligtende prøverens på ca. 1 kvm. Herefter vil du have en god fornemmelse af, hvordan din træterrasse kommer til at se ud, inden du beslutter dig.

Vi aftaler hvor på din træterrasse vi laver prøverensningen, inden vi går i gang og det er selvfølgelig gratis. Vi er ofte i området omkring Holte, hvorfor vi gerne kommer når det passer dig.

Prøverens i Holte

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Tagrens  –  Tagmaling  –  Algebehandling af Tag  –  Facaderens  –  Rensning af Tagrender