Skip to main content

Rensning af træterrasser i Hellerup

Træterrasserens i Hellerup

Har din træterrasse brug for en opfriskning? Alger, pest og uønsket belægninger kan være svære at bekæmpe uden professionel hjælp – lad os hjælpe! Vi har allerede en stor kundebase i Hellerup, hvor vi har renset alt fra tagtræterrasser i Tuborg Havnepark til store træterrasser i patriciervillaer og på ambassader.

Når vi renser træterrasser benytter vi vores professionelle renseudstyr, hvor vi kan indstille dyser, tryk og vand så behandlingen passer til netop din træterrasse. Ved at tage udgangspunkt i træsorten og de faktiske forhold hos dig, kan vi rense skånsomt og på samme tid effektivt, så du får en flot resultat.

Vi anbefaler at vedligeholde træterrasse hvert år for at forlænge levetiden og kunne nyde en flot træterrasse hele året. Har din træterrasse ikke været behandlet eller vedligeholdt, anbefaler vi typisk en komplet Træterrasserens inkl. rensning, algebehandling og efterbehandling f.eks. imprægnering. Herefter er et årligt servicebesøg værd at benytte sig af. Kontakt os gerne for en uforpligtende besigtigelse af din træterrasse.

Professionel Træterrasserens

Hos AlgeNord har vi mere end 10 års erfaring med rensning af træterrasser. Vi renser for både private, erhverv, foreninger- og boligselskaber i Hellerup, Nordsjælland og resten af København. Når vi renser, anvender vi rent vand og produktet Neutralon®, som er godkendt af Miljøstyrelsen til algebehandling af Træterrasser. Ønsker du efterbehandling af din træterrasse, kan vi også hjælpe med det – vi anbefaler f.eks. imprægnering og let slibning efter behov.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Stor kundebase i Hellerup og Tuborg Havnepark

Miljøgodkendte produkter
Garanti for virkning
Prisgaranti og Naborabat

Bestil et tilbud på rensning af træterrasse

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på træterrasserens.

Komplet Træterrasserens

Rensning af Træterrasse
Skumbehandling
Imprægnering af Træterrasse
 Prisgaranti

Få et tilbud

Mellem Træterrasserens

Rensning af Træterrasse
Skumbehandling
Prisgaranti

Få et tilbud

Lille Træterrasserens

Rensning af Træterrasse
Prisgaranti

Få et tilbud

Før/efter billeder af Rensning af Træterrasser

Når vi renser træterrasser er der en tydelig forskel på før og efter. Herunder kan du se effekten af en Træterrasserens, hvor vi har renset, algebehandlet og imprægneret træterrasserne. Ønsker du lignende behandling på din træterrasse, kommer vi gerne forbi dig i Hellerup. Kontakt os eller bestil et uforpligtende tilbud, så kan vi aftale nærmere.

Før rensning af træterrasse i Hellerup

Efter rensning af træterrasse i Hellerup

Før træterrasserens Nord for Hellerup

Efter træterrasserens Nord for Hellerup

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Før træterrasserens på tagterrasse i Hellerup

Efter træterrasserens på tagterrasse i Hellerup

Trin for trin rensning af træterrasse
Billede før og efter rensning af træterrassen hos en kunde Nord for Hellerup.

Trin for trin renser vi træterrasser

Rensning, Algebehandling og Efterbehandling er de tre primære processer når vi renser træterrasser. Renser vi din træterrasse, vil vi ofte starte med at rense træoverfladen ren (med rent vand), herefter algebehandler vi (med det godkendte Neutralon®) overfladen så alle sporer fra alger og lav er forsvinder. Så skal den tørrer og typisk dagen efter kan vi foretager vi en efterbehandling f.eks. slibning og imprægnering. Vore fremgangsmåde er normalt:
1. Opmåling og Prøverens af Træterrasse
2. Rensning af Træterrasse
3. Algebehandling af Træterrasse
4. Slibning af Træterrasse
5. Imprægnering af Træterrasse
6. Oprydning og Garanti
Læs gerne vores detaljeret fremgangsmåde for rensning af træterrasser

Udtagelser fra kunder i Hellerup

Her kan du læse udvalgte udtagelser fra kunder i Hellerup og omegn. Er du nysgerrig og vil læse alle vores anmeldelser, så har vi samlet dem alle på vores side med anmeldelser.

Hvad koster en træterrasserens?

Pris for Rensning af Træterrasse

Træterrasser er unikke og derfor er prisen fastsat pr. kvm. Hos os i AlgeNord starter prisen fra 45 kr. inkl. moms pr. kvm. og varierer efter dit behov. Vi oplever at mange vælger en samlet løsning, så vi både står for rensning, algebehandling og imprægnering samt evt. slibning.

Ønsker du rådgivning for at finde den rette behandling til din træterrasse, så kommer vi gerne forbi dig i Hellerup og ellers kan du kontakte os direkte på tlf. 9119 1991. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular – så hjælper vi dig. Husk også at vi hos AlgeNord har Prisgaranti og Naborabat på Rensning af Træterrasser.

Se vores priser på rensning af træterrasser

Prøverens i Hellerup

Vi viser gerne effekten af træterrasserens ved en prøverens, så du kan se før og efter på ca. 1 kvm. Herefter vil du have en god fornemmelse af, hvordan din træterrasse kommer til at se ud, inden du beslutter dig.

Vi aftaler hvor på din træterrasse vi laver prøverensningen, inden vi går i gang og det er selvfølgelig helt uforpligtende. Vi er ofte i området omkring Hellerup, hvorfor vi gerne kommer når det passer dig.

Prøverens i Hellerup

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Facaderens

Tagrens

Tagrenderens

Graffitirens