Skip to main content

Rensning af træterrasser i Hørsholm

Træterrasserens i Hørsholm

Søger du professionel hjælp til rensning af din træterrasse, så læs med her. Hos AlgeNord har vi nemlig mere end 10 års erfaring med algebekæmpelse på bl.a. træterrasser og andre overflader. Vi renser træterrasser i hele hovedstaden inkl. Hørsholm, hvor vi ofte kommer i Mikkelborg og længere indlands.

Når vi renser træterrasser benytter vi vores professionelle renseudstyr, hvor tryk, vand og dyser kan indstilles efter behov. Vi indstiller altid vores udstyr efter din træterrasses træsort samt de faktiske forhold hos dig.

Er du ‘gør det selv’ typen skal du grundigt overveje hvad du påfører på din træterrasse inden start. Der findes mange typer terrassebrædder i forskellige træsorter, som alle skal behandles individuelt, så søg hellere professionelt hjælpe inden det er for sent hvis du er usikker.

Vi anbefaler typisk en samlet løsning for din træterrasse hvor der eksempelvis foretages rensning, algebehandling og imprægnering. Herefter kan du løbende vurdere behovet for årlig vedligeholdelse og rengøring af din træterrasse. Vi tilbyder et årlig servicebesøg hvis du har behov. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring den rette behandling af din træterrasse.

Professionel Træterrasserens

Hos AlgeNord har vi mere end 10 års erfaring med rensning af træterrasser hos både private og erhverv i Hørsholm, København og resten af Nordsjælland. Når vi renser træterrasser, anvender vi udelukkende rent vand og produktet Neutralon®, som er godkendt af Miljøstyrelsen til algebehandling af Træterrasser. Efterfølgende tilbyder vi efterbehandling efter behov f.eks. anbefaler vi ofte imprægnering og let slibning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Stor kundebase i Hørsholm

Miljøgodkendte produkter
Garanti for virkning
Prisgaranti og Naborabat

Bestil et tilbud på rensning af træterrasse

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på træterrasserens.

Adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Før/efter billeder af Rensning af Træterrasser

Herunder kan du se effekten af en Træterrasserens, hvor vi har renset, algebehandlet og imprægneret træterrasserne. Ønsker du samme resultat på din træterrasse kan vi lave samme behandling hos dig i Hørsholm. Kontakt os eller bestil et uforpligtende tilbud.

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Billede før Rensning af træterrasse af AlgeNord

Før rensning af træterrasse i Espergærde

Efter rensning af træterrasse i Espergærde

Før træterrasserens Syd for Espergærde

Efter træterrasserens Syd for Espergærde

Før træterrasserens på tagterrasse

Efter træterrasserens på tagterrasse

Trin for trin rensning af træterrasse udført i Espergærde
Billede før og efter rensning af træterrassen på strækningen mellem Hørsholm og København.

Rensning af træterrasse – trin for trin

Rensning af træterrasser består generelt af flere trin; 1. Rensning af træterrasse, 2. Algebehandling af træterrasse og 3. Efterbehandling af træterrasse. Læs detaljeret om rensning af træterrasser her. Vi starter typisk med at rense træoverfladen ren (med rent vand), herefter algebehandler vi (med det godkendte Neutralon®) overfladen så alle sporer fra alger og lav forsvinder. Når træterrassen er tørret op, typisk dagen efter, foretager vi en efterbehandling f.eks. slibning og imprægnering. Følgende fremgangsmåde er normalt træterrasserens:
1. Opmåling og Prøverens af Træterrasse
2. Rensning af Træterrasse
3. Algebehandling af Træterrasse
4. Slibning af Træterrasse
5. Imprægnering af Træterrasse
6. Oprydning og Garanti

Kundeanmeldelser fra Hørsholm

Flere af vores kunder benytter sig muligheden for at skrive en god anmeldelse af vores arbejde med rensning, algebehandling, imprægnering og slibning af træterrasser bl.a. fra nuværende kunder i Hørsholm. Læs flere på vores side med anmeldelser.

Hvad koster en Rensning af Træterrasse?

Hos AlgeNord starter vores priser for rensning af træterrasser fra 45 kr. inkl. moms pr. kvm. og varierer efter dit behov. De fleste vælger den komplette løsning, hvor både rensning, algebehandling og imprægnering er inkluderet.

Skal vi hjælpe dig med at finde de rette behandling af din træterrasse, så kommer vi gerne forbi dig i Hørsholm. Kontakt os direkte på tlf. 9119 1991 eller udfyld vores kontaktformular – så hjælper vi dig. Husk også at vi hos AlgeNord har Prisgaranti og Naborabat på rensning af træterrasser.

Se vore priser på rensning af træterrasser

Få en prøverens i Hørsholm

Er du i tvivl om slutresultatet? Vi tilbyder at lave en uforpligtende prøverens, så du kan se før og efter rensning på ca. 1 kvm. Du vil tydeligt kunne se effekten og få en fornemmelse af, hvordan din træterrasse kommer til at se ud, inden vi evt. begynder.

Vi aftaler hvor på din træterrasse vi udfører prøverensningen, inden vi går i gang og det er selvfølgelig uforpligtende. Vi er ofte i området omkring Hørsholm, hvorfor vi gerne kommer når det passer dig.

Prøverens i Espergærde

Lad os tage hånd om din ejendom

Uanset hvilken del af din ejendom du ønsker at få renset og behandlet, klarer vi det for dig hos AlgeNord.

Ring til os direkte på Tlf. 9119 9119 eller bestil et tilbud. Så finder vi en løsning.

+10 års erfaring med algebekæmpelse
Prisgaranti og virkningsgaranti
Miljøgodkendte produkter
15 års garanti mod flisepest

Få et tilbud med et par klik

Vælg en af vores serviceydelser, udfyld 3 trin og modtag et uforpligtende tilbud.

Træterrasserens

Fliserens

Tagrens  –  Tagmaling  –  Algebehandling af Tag  –  Facaderens  –  Rensning af Tagrender